Amalfi
Ταξιδέψτε απευθείας στο Positano με πλοίο
Positano
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Amalfi στο Positano με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Amalfi για Positano? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Amalfi για το Positano είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Amalfi προς το Positano μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Amalfi προς το Positano όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Travelmar, Positano Jet ή Seremar. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Amalfi Positano που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Travelmar, Seremar, Alilauro, NLG - Navigazione Libera del Golfo ή Positano Jet προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Amalfi προς Positano, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Amalfi προς Positano

Λιμάνι αναχώρησης
Amalfi
Ιταλία
Campania
Λιμάνι άφιξης
Positano
Ιταλία
Campania
Απόσταση
10 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Travelmar, Positano Jet, Seremar
Συχνότητα διασταυρώσεων
15 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
10 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Amalfi Positano: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Amalfi για Positano, θα βρείτε εισιτήρια από 11 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 15 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Amalfi προς Positano είναι 12 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Amalfi για το Positano είναι 22 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 30 λεπτά για να φτάσουν στο Positano, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Positano σε 15 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Amalfi στις 08:55. Το τελευταίο πλοίο για το Positano αναχωρεί από το λιμάνι του Amalfi στις 19:05.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Amalfi προς το Positano
12 €
Εύρος τιμών των πλοίων Amalfi Positano (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
11 € - 15 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Amalfi Positano
22 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Positano
08:55
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Positano
19:05
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Positano
09:15
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Positano
19:20

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Amalfi προς το Positano;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Amalfi προς το Positano μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Positano. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Amalfi προς το Positano είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Είναι γνωστό ότι ζούμε σε μια κοινωνία όπου τα πάντα πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα, όλο και πιο γρήγορα. Κι όμως, θα απολαύσετε τον απόπλου από το Amalfi με ένα πλοίο της Travelmar, Seremar, Alilauro, NLG - Navigazione Libera del Golfo ή Positano Jet που θα διανύσει τα 10 km μέχρι το Positano με ταχύτητα μικρότερη από 40 χλμ/ώρα. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Μπορεί να βρείτε τη διαδρομή Amalfi-Positano λίγο πιο σύντομη!
Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής Amalfi-Positano, από την επιβίβαση στο λιμάνι του Amalfi έως την αποβίβαση στο Positano, εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της Travelmar, Seremar, Alilauro, NLG - Navigazione Libera del Golfo ή Positano Jet είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ταξίδι με το πλοίο Amalfi Positano είναι το αντίθετο! Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Travelmar, Seremar, Alilauro, NLG - Navigazione Libera del Golfo ή Positano Jet που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Φτάνετε στο Positano χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Amalfi και Positano;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Amalfi και Positano με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Travelmar, Seremar, Alilauro, NLG - Navigazione Libera del Golfo ή Positano Jet, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Travelmar Amalfi Positano
Travelmar
Η Travelmar λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Amalfi και του Positano. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Amalfi-Positano και να κλείσετε το εισιτήριο της Travelmar μεταξύ Amalfi και Positano. Η Travelmar πραγματοποιεί 11 διασταυρώσεις την ημέρα για Positano από το Amalfi και ο χρόνος ταξιδιού είναι 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Travelmar
30 λεπτά
11 διασταυρώσεις την ημέρα
Seremar Amalfi Positano
Seremar
Η Seremar λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Amalfi και του Positano. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Amalfi-Positano και να κλείσετε το εισιτήριο της Seremar μεταξύ Amalfi και Positano. Περισσότερες πληροφορίες για την Seremar
Alilauro Amalfi Positano
Alilauro
Η Alilauro είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Ιταλία, η οποία προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ιταλικών νησιών της Τυρρηνικής Θάλασσας, συμπεριλαμβανομένης της Ίσκια και του Κάπρι. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Amalfi-Positano και να κλείσετε το εισιτήριο της Alilauro μεταξύ Amalfi και Positano. Περισσότερες πληροφορίες για την Alilauro
NLG - Navigazione Libera del Golfo Amalfi Positano
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Η Navigazione Libera del Golfo (NLG) ιδρύθηκε το 1950 και εδρεύει στη Νάπολη της Ιταλίας. Η εταιρεία προσφέρει ακτοπλοϊκές διελεύσεις στην περιοχή του Κόλπου της Νάπολης και της Σαρδηνίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Amalfi-Positano και να κλείσετε το εισιτήριο της NLG - Navigazione Libera del Golfo μεταξύ Amalfi και Positano. Η NLG - Navigazione Libera del Golfo πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την ημέρα για Positano από το Amalfi και ο χρόνος ταξιδιού είναι 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την NLG - Navigazione Libera del Golfo
10 λεπτά
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Positano Jet Amalfi Positano
Positano Jet
Η Positano Jet λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Amalfi και του Positano. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Amalfi-Positano και να κλείσετε το εισιτήριο της Positano Jet μεταξύ Amalfi και Positano. Περισσότερες πληροφορίες για την Positano Jet

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Amalfi; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Positano;

Λιμάνι αναχώρησης στο Amalfi

Τα πλοία της Travelmar, Seremar, Alilauro, NLG - Navigazione Libera del Golfo ή Positano Jet αναχωρούν για το Positano από τα ακόλουθα λιμάνια στο Amalfi:

Amalfi
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Positano

Τα πλοία της Positano Jet, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Seremar ή Travelmar φτάνουν στο Positano από τα ακόλουθα λιμάνια:

Positano
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Amalfi για το Positano, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 10 λεπτά για να καλύψετε τα 10 km μεταξύ Amalfi και Positano.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Amalfi και Positano) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Travelmar, Seremar, Alilauro, NLG - Navigazione Libera del Golfo και Positano Jet). Επί του παρόντος, υπάρχουν 15 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Amalfi και Positano.

Υπάρχουν 5 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Amalfi και Positano: Travelmar, Seremar, Alilauro, NLG - Navigazione Libera del Golfo και Positano Jet.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Travelmar, Positano Jet, Seremar.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Travelmar, Positano Jet, Seremar στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Amalfi Positano, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Amalfi και Positano, θα διανύσετε 10 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Amalfi προς το Positano, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 11 € για τη χαμηλότερη, έως 15 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 12 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Amalfi στις 08:55 με προορισμό το Positano.

Το τελευταίο πλοίο για Positano αναχωρεί από το Amalfi συνήθως στις 19:05.

Πώς είναι η διαδρομή από το Amalfi στο Positano;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Amalfi και Positano. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Amalfi έως την αποβίβαση στο Positano, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Travelmar, Positano Jet και Seremar. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Amalfi και το Positano.

Επιβίβαση στο Amalfi

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Amalfi Positano:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Amalfi / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Amalfi αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Positano Jet, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Seremar ή Travelmar. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Amalfi - Positano / Στον τερματικό σταθμό του Amalfi, αναζητήστε τα γκισέ της Travelmar, Seremar, Alilauro, NLG - Navigazione Libera del Golfo ή Positano Jet και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Positano / Από τον τερματικό σταθμό του Amalfi θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Travelmar, Seremar, Alilauro, NLG - Navigazione Libera del Golfo ή Positano Jet για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Amalfi και Positano

Στο πλοίο της Positano Jet, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alilauro, Seremar ή Travelmar, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το Positano είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Positano:

  • Το λιμάνι του Positano είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Positano. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Positano από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Positano.
  • Αφήστε το πλοίο και το Positano είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Positano είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Positano έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης