Προτεινόμενη διαδρομή
Γένοβα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Porto Torres με πλοίο
Porto Torres
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Γένοβα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αιάκειο
Αιάκειο
Ταξιδέψτε με πλοίο για Porto Torres
Porto Torres
Δείτε τιμές
Γένοβα
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Νίκαια
Νίκαια
Ταξιδέψτε με πλοίο για Porto Torres
Porto Torres
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Γένοβα στο Porto Torres με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Γένοβα για Porto Torres? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Γένοβα για το Porto Torres είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Γένοβα προς το Porto Torres μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Γένοβα προς το Porto Torres όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea ή Saremar. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Γένοβα Porto Torres που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Moby Lines, Grandi Navi Veloci ή Tirrenia di Navigazione προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Γένοβα προς Porto Torres, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Γένοβα προς Porto Torres

Λιμάνι αναχώρησης
Γένοβα
Ιταλία
Λιγουρία
Λιμάνι άφιξης
Porto Torres
Ιταλία
Σαρδηνία
Απόσταση
400 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea, Saremar
Συχνότητα διασταυρώσεων
13 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
9 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Γένοβα Porto Torres: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Γένοβα για Porto Torres, θα βρείτε εισιτήρια από 31 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 587 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Γένοβα προς Porto Torres είναι 121 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Γένοβα για το Porto Torres είναι 12 ώρες 4 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 13 ώρες 45 λεπτά για να φτάσουν στο Porto Torres, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Porto Torres σε 10 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Γένοβα στις 01:30. Το τελευταίο πλοίο για το Porto Torres αναχωρεί από το λιμάνι του Γένοβα στις 23:59.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Γένοβα προς το Porto Torres
121 €
Εύρος τιμών των πλοίων Γένοβα Porto Torres (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
31 € - 587 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Γένοβα Porto Torres
12 ώρες 4 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Porto Torres
01:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Porto Torres
23:59
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Porto Torres
07:15
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Porto Torres
15:15

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Γένοβα προς το Porto Torres;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Γένοβα προς το Porto Torres μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Porto Torres. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Γένοβα προς το Porto Torres είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής Γένοβα-Porto Torres, από την επιβίβαση στο λιμάνι του Γένοβα έως την αποβίβαση στο Porto Torres, εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της Moby Lines, Grandi Navi Veloci ή Tirrenia di Navigazione είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.
Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ταξίδι με το πλοίο Γένοβα Porto Torres είναι το αντίθετο! Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Moby Lines, Grandi Navi Veloci ή Tirrenia di Navigazione που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Φτάνετε στο Porto Torres χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Το ταξίδι με πλοίο είναι απλά ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Γένοβα και Porto Torres όταν είστε με την οικογένειά σας και ειδικά με παιδιά. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Γένοβα, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Στο πλοίο για το Porto Torres, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε και αυτή η θαλάσσια εμπειρία μεταξύ Γένοβα και Porto Torres θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας για πολύ καιρό.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Γένοβα και Porto Torres;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Γένοβα και Porto Torres με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Moby Lines, Grandi Navi Veloci ή Tirrenia di Navigazione, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Moby Lines Γένοβα Porto Torres
Moby Lines
Η Moby Lines είναι μια ιταλική ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρετεί τη Σαρδηνία και την Κορσική από την Ιταλία από το 1959. Πώς μπορώ να κάνω κράτηση για τη διέλευση Moby Lines Γένοβα Porto Torres; Χρησιμοποιώντας τη Vivanoda και τη μηχανή αναζήτησης πολλαπλών μεταφορών! Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Γένοβα-Porto Torres και να κλείσετε το εισιτήριο της Moby Lines μεταξύ Γένοβα και Porto Torres. Περισσότερες πληροφορίες για την Moby Lines
Grandi Navi Veloci Γένοβα Porto Torres
Grandi Navi Veloci
Η Grandi Navi Veloci είναι ιταλική εταιρεία και ένας από τους ηγέτες στις επιβατικές μεταφορές στη Μεσόγειο. Εξυπηρετεί την Ιταλία (Σικελία και Σαρδηνία), την Ισπανία, την Τυνησία, την Αλγερία, τη Γαλλία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Γένοβα-Porto Torres και να κλείσετε το εισιτήριο της Grandi Navi Veloci μεταξύ Γένοβα και Porto Torres. Η Grandi Navi Veloci πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Porto Torres από το Γένοβα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 11 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Grandi Navi Veloci
11 ώρες 20 λεπτά
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Tirrenia di Navigazione Γένοβα Porto Torres
Tirrenia di Navigazione
Η Tirrenia di Navigazione είναι ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα το Κάλιαρι της Σαρδηνίας. Ιδρύθηκε το 1946 και προσφέρει διασταυρώσεις προς διάφορους προορισμούς στην Ιταλία και τη Σαρδηνία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Γένοβα-Porto Torres και να κλείσετε το εισιτήριο της Tirrenia di Navigazione μεταξύ Γένοβα και Porto Torres. Η Tirrenia di Navigazione πραγματοποιεί 9 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Porto Torres από το Γένοβα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 9 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Tirrenia di Navigazione
9 ώρες 30 λεπτά
9 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Γένοβα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Porto Torres;

Λιμάνι αναχώρησης στο Γένοβα

Τα πλοία της Moby Lines, Grandi Navi Veloci ή Tirrenia di Navigazione αναχωρούν για το Porto Torres από τα ακόλουθα λιμάνια στο Γένοβα:

Ponte Assereto
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Porto Torres

Τα πλοία της Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci ή Moby Lines φτάνουν στο Porto Torres από τα ακόλουθα λιμάνια:

Porto Torres
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Γένοβα για το Porto Torres, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 9 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 400 km μεταξύ Γένοβα και Porto Torres.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Γένοβα και Porto Torres) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Moby Lines, Grandi Navi Veloci και Tirrenia di Navigazione). Επί του παρόντος, υπάρχουν 13 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Γένοβα και Porto Torres.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Γένοβα και Porto Torres: Moby Lines, Grandi Navi Veloci και Tirrenia di Navigazione.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea, Saremar.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea, Saremar στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Γένοβα Porto Torres, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Γένοβα και Porto Torres, θα διανύσετε 400 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Γένοβα προς το Porto Torres, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 31 € για τη χαμηλότερη, έως 587 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 121 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Γένοβα στις 01:30 με προορισμό το Porto Torres.

Το τελευταίο πλοίο για Porto Torres αναχωρεί από το Γένοβα συνήθως στις 23:59.

Ζήστε μια εμπειρία από το Γένοβα προς το Porto Torres με το πλοίο

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Γένοβα και Porto Torres. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Γένοβα έως την αποβίβαση στο Porto Torres, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea και Saremar. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Γένοβα και το Porto Torres.

Επιβίβαση στο Γένοβα

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Γένοβα Porto Torres, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Γένοβα / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Γένοβα εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Moby Lines, Grandi Navi Veloci ή Tirrenia di Navigazione. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Γένοβα - Porto Torres / Πηγαίνετε στο γκισέ της Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci ή Moby Lines στον τερματικό σταθμό του Γένοβα για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Porto Torres / Από τον τερματικό σταθμό του Γένοβα θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Moby Lines, Grandi Navi Veloci ή Tirrenia di Navigazione για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Γένοβα προς το Porto Torres

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Moby Lines, Grandi Navi Veloci ή Tirrenia di Navigazione όπως επιθυμεί. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Αποβίβαση από το πλοίο στο Porto Torres

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Porto Torres:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Porto Torres / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Porto Torres από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Γένοβα στο Porto Torres με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Porto Torres.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Porto Torres / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Porto Torres μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Porto Torres αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης