Προτεινόμενη διαδρομή
Αιάκειο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Porto Torres με πλοίο
Porto Torres
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αιάκειο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Νίκαια
Νίκαια
Ταξιδέψτε με πλοίο για Porto Torres
Porto Torres
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Αιάκειο στο Porto Torres με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Αιάκειο για Porto Torres? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Αιάκειο για το Porto Torres είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Αιάκειο προς το Porto Torres μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Αιάκειο προς το Porto Torres όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Corsica Ferries, Moby Lines ή Corsica Linea. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Αιάκειο Porto Torres που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Corsica Ferries, Moby Lines ή Corsica Linea προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Αιάκειο προς Porto Torres, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Αιάκειο προς Porto Torres

Λιμάνι αναχώρησης
Αιάκειο
Γαλλία
Κορς
Λιμάνι άφιξης
Porto Torres
Ιταλία
Σαρδηνία
Απόσταση
124 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Corsica Ferries, Moby Lines, Corsica Linea
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Αιάκειο προς το Porto Torres;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Αιάκειο προς το Porto Torres μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Porto Torres. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Αιάκειο προς το Porto Torres είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Μία αποσκευή είναι δωρεάν, όλες οι άλλες πρέπει να πληρωθούν. Αυτή είναι συχνά η φόρμουλα που χρησιμοποιείται όταν ταξιδεύουμε με άλλα μέσα μεταφοράς, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της Corsica Ferries, Moby Lines ή Corsica Linea στο Αιάκειο, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Porto Torres. Ωστόσο, αξίζει να ρωτήσετε το προσωπικό της Corsica Ferries, Moby Lines ή Corsica Linea αν το πλοίο διαθέτει χώρο φύλαξης αποσκευών όπου μπορείτε να αφήσετε τις αποσκευές σας μέχρι να φτάσετε στο Porto Torres.
Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ταξίδι με το πλοίο Αιάκειο Porto Torres είναι το αντίθετο! Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Corsica Ferries, Moby Lines ή Corsica Linea που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Φτάνετε στο Porto Torres χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.
Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Αιάκειο στο Porto Torres κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Αιάκειο και Porto Torres;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Αιάκειο και Porto Torres με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Corsica Ferries, Moby Lines ή Corsica Linea, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Corsica Ferries Αιάκειο Porto Torres
Corsica Ferries
Η Corsica Ferries είναι μια γαλλο-ιταλική ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρετεί την Κορσική και τη Σαρδηνία από την ηπειρωτική Γαλλία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αιάκειο-Porto Torres και να κλείσετε το εισιτήριο της Corsica Ferries μεταξύ Αιάκειο και Porto Torres. Περισσότερες πληροφορίες για την Corsica Ferries
Moby Lines Αιάκειο Porto Torres
Moby Lines
Η Moby Lines είναι μια ιταλική ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρετεί τη Σαρδηνία και την Κορσική από την Ιταλία από το 1959. Πώς μπορώ να κάνω κράτηση για τη διέλευση Moby Lines Αιάκειο Porto Torres; Χρησιμοποιώντας τη Vivanoda και τη μηχανή αναζήτησης πολλαπλών μεταφορών! Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αιάκειο-Porto Torres και να κλείσετε το εισιτήριο της Moby Lines μεταξύ Αιάκειο και Porto Torres. Περισσότερες πληροφορίες για την Moby Lines
Corsica Linea Αιάκειο Porto Torres
Corsica Linea
Η Corsica Linea είναι μια πολύ πρόσφατη εταιρεία, που γεννήθηκε από τη διάλυση της SNCM και εδρεύει στο λιμάνι της Μασσαλίας. Εξυπηρετεί την Κορσική, την Τυνησία και την Αλγερία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αιάκειο-Porto Torres και να κλείσετε το εισιτήριο της Corsica Linea μεταξύ Αιάκειο και Porto Torres. Περισσότερες πληροφορίες για την Corsica Linea

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Αιάκειο; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Porto Torres;

Λιμάνι αναχώρησης στο Αιάκειο

Τα πλοία της Corsica Ferries, Moby Lines ή Corsica Linea αναχωρούν για το Porto Torres από τα ακόλουθα λιμάνια στο Αιάκειο:

Ajaccio - Gare Maritime
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Porto Torres

Τα πλοία της Corsica Linea, Moby Lines ή Corsica Ferries φτάνουν στο Porto Torres από τα ακόλουθα λιμάνια:

Porto Torres
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Αιάκειο προς Porto Torres
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Αιάκειο και Porto Torres: Corsica Ferries, Moby Lines και Corsica Linea.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Corsica Ferries, Moby Lines, Corsica Linea.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Corsica Ferries, Moby Lines, Corsica Linea στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Αιάκειο Porto Torres, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Αιάκειο και Porto Torres, θα διανύσετε 124 km.

Ζήστε μια εμπειρία από το Αιάκειο προς το Porto Torres με το πλοίο

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Αιάκειο και Porto Torres. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Αιάκειο έως την αποβίβαση στο Porto Torres, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Corsica Ferries, Moby Lines και Corsica Linea. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Αιάκειο και το Porto Torres.

Επιβίβαση στο Αιάκειο

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Αιάκειο Porto Torres:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Αιάκειο / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Αιάκειο αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Corsica Linea, Moby Lines ή Corsica Ferries. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Αιάκειο - Porto Torres / Πηγαίνετε στο γκισέ της Corsica Linea, Moby Lines ή Corsica Ferries στον τερματικό σταθμό του Αιάκειο για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Porto Torres / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Αιάκειο που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Corsica Ferries, Moby Lines ή Corsica Linea για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Αιάκειο και Porto Torres

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Corsica Ferries, Moby Lines ή Corsica Linea όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Αποβίβαση από το πλοίο στο Porto Torres

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Porto Torres:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Porto Torres / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Porto Torres από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Porto Torres.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Porto Torres / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Porto Torres δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Τέλος, η παραμονή σας στο Porto Torres αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης