Προτεινόμενη διαδρομή
Γένοβα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Αιάκειο με πλοίο
Αιάκειο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Γένοβα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Porto Torres
Porto Torres
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αιάκειο
Αιάκειο
Δείτε τιμές
Γένοβα
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Νίκαια
Νίκαια
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Αιάκειο
Αιάκειο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Γένοβα στο Αιάκειο με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Γένοβα για Αιάκειο? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Γένοβα για το Αιάκειο είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Γένοβα προς το Αιάκειο μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Γένοβα προς το Αιάκειο όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries ή Corsica Linea. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Γένοβα Αιάκειο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Moby Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Γένοβα προς Αιάκειο, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Γένοβα προς Αιάκειο

Λιμάνι αναχώρησης
Γένοβα
Ιταλία
Λιγουρία
Λιμάνι άφιξης
Αιάκειο
Γαλλία
Κορς
Απόσταση
277 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Γένοβα και Αιάκειο;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Γένοβα και Αιάκειο με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Moby Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Moby Lines Γένοβα Αιάκειο
Moby Lines
Η Moby Lines είναι μια ιταλική ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρετεί τη Σαρδηνία και την Κορσική από την Ιταλία από το 1959. Πώς μπορώ να κάνω κράτηση για τη διέλευση Moby Lines Γένοβα Αιάκειο; Χρησιμοποιώντας τη Vivanoda και τη μηχανή αναζήτησης πολλαπλών μεταφορών! Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Γένοβα-Αιάκειο και να κλείσετε το εισιτήριο της Moby Lines μεταξύ Γένοβα και Αιάκειο. Περισσότερες πληροφορίες για την Moby Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Γένοβα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Αιάκειο;

Λιμάνι αναχώρησης στο Γένοβα

Τα πλοία της Moby Lines αναχωρούν για το Αιάκειο από τα ακόλουθα λιμάνια στο Γένοβα:

Ponte Andrea Doria
Χάρτης
Ponte Assereto
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Αιάκειο

Τα πλοία της Moby Lines φτάνουν στο Αιάκειο από τα ακόλουθα λιμάνια:

Ajaccio - Gare Maritime
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Γένοβα και Αιάκειο: Moby Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης