Προτεινόμενη διαδρομή
Porto Torres
Ταξιδέψτε απευθείας στο Αιάκειο με πλοίο
Αιάκειο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Porto Torres
Ταξιδέψτε με πλοίο για Νίκαια
Νίκαια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Αιάκειο
Αιάκειο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Porto Torres στο Αιάκειο με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Porto Torres για Αιάκειο? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Porto Torres για το Αιάκειο είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Porto Torres προς το Αιάκειο μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Porto Torres προς το Αιάκειο όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Corsica Ferries, Moby Lines ή Corsica Linea. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Porto Torres Αιάκειο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Corsica Ferries, Moby Lines ή Corsica Linea προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Porto Torres προς Αιάκειο, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Porto Torres προς Αιάκειο

Λιμάνι αναχώρησης
Porto Torres
Ιταλία
Σαρδηνία
Λιμάνι άφιξης
Αιάκειο
Γαλλία
Κορς
Απόσταση
124 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Corsica Ferries, Moby Lines, Corsica Linea
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Porto Torres προς το Αιάκειο;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Porto Torres προς το Αιάκειο μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Αιάκειο. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Porto Torres προς το Αιάκειο είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Κατά γενικό κανόνα, ένα ταξίδι από το Porto Torres στο Αιάκειο είναι πολύ πιο γρήγορο με αεροπλάνο. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Porto Torres-Αιάκειο με το πλοίο της Corsica Linea, Moby Lines ή Corsica Ferries, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Οι υπηρεσίες και το επίπεδο ελευθερίας κατά τη διάρκεια μιας πτήσης είναι ριζικά διαφορετικά!
Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι Porto Torres Αιάκειο είναι ακριβώς το αντίθετο. Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Corsica Ferries, Moby Lines ή Corsica Linea που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φτάσετε στο Αιάκειο εντελώς χαλαροί.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Porto Torres Αιάκειο, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Corsica Ferries, Moby Lines ή Corsica Linea, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Porto Torres και Αιάκειο;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Porto Torres και Αιάκειο με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Corsica Ferries, Moby Lines ή Corsica Linea, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Corsica Ferries Porto Torres Αιάκειο
Corsica Ferries
Η Corsica Ferries είναι μια γαλλο-ιταλική ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρετεί την Κορσική και τη Σαρδηνία από την ηπειρωτική Γαλλία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Porto Torres-Αιάκειο και να κλείσετε το εισιτήριο της Corsica Ferries μεταξύ Porto Torres και Αιάκειο. Περισσότερες πληροφορίες για την Corsica Ferries
Moby Lines Porto Torres Αιάκειο
Moby Lines
Η Moby Lines είναι μια ιταλική ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρετεί τη Σαρδηνία και την Κορσική από την Ιταλία από το 1959. Πώς μπορώ να κάνω κράτηση για τη διέλευση Moby Lines Porto Torres Αιάκειο; Χρησιμοποιώντας τη Vivanoda και τη μηχανή αναζήτησης πολλαπλών μεταφορών! Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Porto Torres-Αιάκειο και να κλείσετε το εισιτήριο της Moby Lines μεταξύ Porto Torres και Αιάκειο. Περισσότερες πληροφορίες για την Moby Lines
Corsica Linea Porto Torres Αιάκειο
Corsica Linea
Η Corsica Linea είναι μια πολύ πρόσφατη εταιρεία, που γεννήθηκε από τη διάλυση της SNCM και εδρεύει στο λιμάνι της Μασσαλίας. Εξυπηρετεί την Κορσική, την Τυνησία και την Αλγερία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Porto Torres-Αιάκειο και να κλείσετε το εισιτήριο της Corsica Linea μεταξύ Porto Torres και Αιάκειο. Περισσότερες πληροφορίες για την Corsica Linea

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Porto Torres; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Αιάκειο;

Λιμάνι αναχώρησης στο Porto Torres

Τα πλοία της Corsica Ferries, Moby Lines ή Corsica Linea αναχωρούν για το Αιάκειο από τα ακόλουθα λιμάνια στο Porto Torres:

Porto Torres
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Αιάκειο

Τα πλοία της Corsica Linea, Moby Lines ή Corsica Ferries φτάνουν στο Αιάκειο από τα ακόλουθα λιμάνια:

Ajaccio - Gare Maritime
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Porto Torres προς Αιάκειο
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Porto Torres και Αιάκειο: Corsica Ferries, Moby Lines και Corsica Linea.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Corsica Ferries, Moby Lines, Corsica Linea.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Corsica Ferries, Moby Lines, Corsica Linea στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Porto Torres Αιάκειο, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Porto Torres και Αιάκειο, θα διανύσετε 124 km.

Ζήστε μια εμπειρία από το Porto Torres προς το Αιάκειο με το πλοίο

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Porto Torres και Αιάκειο. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Porto Torres Αιάκειο με τα πλοία Corsica Ferries, Moby Lines ή Corsica Linea, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Porto Torres έως την αποβίβαση στο Αιάκειο. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Porto Torres και το Αιάκειο.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Porto Torres

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Porto Torres Αιάκειο:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Porto Torres / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Porto Torres αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Corsica Linea, Moby Lines ή Corsica Ferries. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Porto Torres - Αιάκειο / Πηγαίνετε στο γκισέ της Corsica Linea, Moby Lines ή Corsica Ferries στον τερματικό σταθμό του Porto Torres για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Αιάκειο / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Porto Torres που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Corsica Linea, Moby Lines ή Corsica Ferries θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Porto Torres και Αιάκειο

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Corsica Ferries, Moby Lines ή Corsica Linea όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το Αιάκειο είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Αιάκειο:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Αιάκειο / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Αιάκειο από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Αιάκειο.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Αιάκειο / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Αιάκειο δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Τέλος, η παραμονή σας στο Αιάκειο αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης