Προτεινόμενη διαδρομή
Αλμερία
Ταξιδέψτε απευθείας στο Melilla με πλοίο
Melilla
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αλμερία
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ναντόρ
Ναντόρ
Ταξιδέψτε με πλοίο για Motril
Motril
Ταξιδέψτε με πλοίο για Melilla
Melilla
Δείτε τιμές
Αλμερία
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Γρανάδα
Γρανάδα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Motril
Motril
Ταξιδέψτε με πλοίο για Melilla
Melilla
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Αλμερία στο Melilla με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Αλμερία για Melilla? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Αλμερία για το Melilla είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Αλμερία προς το Melilla μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Αλμερία προς το Melilla όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci ή FRS Iberia. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Αλμερία Melilla που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas ή Baleària προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Αλμερία προς Melilla, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Αλμερία προς Melilla

Λιμάνι αναχώρησης
Αλμερία
Ισπανία
Ανδαλουσία
Λιμάνι άφιξης
Melilla
Ισπανία
Απόσταση
177 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci, FRS Iberia
Συχνότητα διασταυρώσεων
11 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
4 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Αλμερία Melilla: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Αλμερία για Melilla, θα βρείτε εισιτήρια από 45 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 206 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Αλμερία προς Melilla είναι 122 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Αλμερία για το Melilla είναι 7 ώρες 6 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 8 ώρες 1 λεπτά για να φτάσουν στο Melilla, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Melilla σε 6 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Αλμερία στις 01:00. Το τελευταίο πλοίο για το Melilla αναχωρεί από το λιμάνι του Αλμερία στις 23:59.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Αλμερία προς το Melilla
122 €
Εύρος τιμών των πλοίων Αλμερία Melilla (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
45 € - 206 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Αλμερία Melilla
7 ώρες 6 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Melilla
01:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Melilla
23:59
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Melilla
06:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Melilla
22:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Αλμερία προς το Melilla;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Αλμερία προς το Melilla μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Melilla. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Αλμερία προς το Melilla είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με το τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, συχνά εφαρμόζεται η υπέρβαση του ενός δωρεάν αποσκευής και κάθε επιπλέον αποσκευή δημιουργεί πρόσθετο κόστος. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas ή Baleària στο Αλμερία, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Melilla. Ωστόσο, αξίζει να ρωτήσετε το προσωπικό της Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas ή Baleària αν το πλοίο διαθέτει χώρο φύλαξης αποσκευών όπου μπορείτε να αφήσετε τις αποσκευές σας μέχρι να φτάσετε στο Melilla.
Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Melilla ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Αλμερία-Melilla με το πλοίο της Baleària, Naviera Armas ή Acciona Trasmediterránea, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Οι υπηρεσίες και το επίπεδο ελευθερίας κατά τη διάρκεια μιας πτήσης είναι ριζικά διαφορετικά!
Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Είναι γνωστό ότι ζούμε σε μια κοινωνία όπου τα πάντα πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα, όλο και πιο γρήγορα. Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h πάνω σε ένα πλοίο της Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas ή Baleària για τα 177 km μεταξύ Αλμερία και Melilla θα είναι μια χαλαρωτική στάση. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε ότι φτάσατε στο Melilla πολύ γρήγορα, καθώς η εμπειρία είναι τόσο ευχάριστη!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Αλμερία και Melilla;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Αλμερία και Melilla με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas ή Baleària, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Acciona Trasmediterránea Αλμερία Melilla
Acciona Trasmediterránea
Η Acciona Trasmediterránea ιδρύθηκε το 1989 και εδρεύει στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τις μεσογειακές περιοχές της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αλμερία-Melilla και να κλείσετε το εισιτήριο της Acciona Trasmediterránea μεταξύ Αλμερία και Melilla. Η Acciona Trasmediterránea πραγματοποιεί 9 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Melilla από το Αλμερία και ο χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Acciona Trasmediterránea
4 ώρες 20 λεπτά
9 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Naviera Armas Αλμερία Melilla
Naviera Armas
Η Naviera Armas είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφη, στις Κανάριες Νήσους. Ιδρύθηκε το 1971 και προσφέρει διασταυρώσεις σε διάφορους προορισμούς στις Κανάριες Νήσους, την Ισπανία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αλμερία-Melilla και να κλείσετε το εισιτήριο της Naviera Armas μεταξύ Αλμερία και Melilla. Περισσότερες πληροφορίες για την Naviera Armas
Baleària Αλμερία Melilla
Baleària
Η Baleària ιδρύθηκε το 1997 και είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βαλένθια της Ισπανίας. Προσφέρει διασταυρώσεις προς διάφορους προορισμούς στην Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Αλμερία-Melilla και να κλείσετε το εισιτήριο της Baleària μεταξύ Αλμερία και Melilla. Η Baleària πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Melilla από το Αλμερία και ο χρόνος ταξιδιού είναι 5 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Baleària
5 ώρες
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Αλμερία; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Melilla;

Λιμάνι αναχώρησης στο Αλμερία

Τα πλοία της Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas ή Baleària αναχωρούν για το Melilla από τα ακόλουθα λιμάνια στο Αλμερία:

Almeria
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Melilla

Τα πλοία της Baleària, Naviera Armas ή Acciona Trasmediterránea φτάνουν στο Melilla από τα ακόλουθα λιμάνια:

Melilla
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Αλμερία για το Melilla, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 4 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 177 km μεταξύ Αλμερία και Melilla.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Αλμερία και Melilla) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas και Baleària). Επί του παρόντος, υπάρχουν 11 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Αλμερία και Melilla.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Αλμερία και Melilla: Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas και Baleària.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci, FRS Iberia.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci, FRS Iberia στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Αλμερία Melilla, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Αλμερία και Melilla, θα διανύσετε 177 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Αλμερία προς το Melilla, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 45 € για τη χαμηλότερη, έως 206 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 122 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Αλμερία στις 01:00 με προορισμό το Melilla.

Το τελευταίο πλοίο για Melilla αναχωρεί από το Αλμερία συνήθως στις 23:59.

Η εμπειρία σας από το Αλμερία προς το Melilla

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Αλμερία και Melilla. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci ή FRS Iberia, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Αλμερία έως την αποβίβαση στο Melilla. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Αλμερία και το Melilla.

Αναχώρηση από το Αλμερία με πλοίο

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Αλμερία Melilla:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Αλμερία / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Αλμερία εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas ή Baleària. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Αλμερία - Melilla / Πηγαίνετε στο γκισέ της Baleària, Naviera Armas ή Acciona Trasmediterránea στον τερματικό σταθμό του Αλμερία για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Melilla / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Αλμερία που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas ή Baleària θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Αλμερία και Melilla

Στο πλοίο της Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas ή Baleària, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Το Melilla είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Melilla:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Melilla / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Melilla. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Melilla από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Melilla.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Melilla / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Melilla δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Τέλος, η παραμονή σας στο Melilla αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης