Προτεινόμενη διαδρομή
Melilla
Ταξιδέψτε απευθείας στο Motril με πλοίο
Motril
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Melilla
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Μάλαγα
Μάλαγα
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Motril
Motril
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Melilla στο Motril με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Melilla για Motril? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Melilla για το Motril είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Melilla προς το Motril μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Melilla προς το Motril όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas ή FRS Iberia. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Melilla Motril που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Naviera Armas, FRS Iberia ή Baleària προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Melilla προς Motril, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Melilla προς Motril

Λιμάνι αναχώρησης
Melilla
Ισπανία
Λιμάνι άφιξης
Motril
Ισπανία
Ανδαλουσία
Απόσταση
170 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia
Συχνότητα διασταυρώσεων
6 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
5 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Melilla Motril: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Melilla για Motril, θα βρείτε εισιτήρια από 56 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 201 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Melilla προς Motril είναι 127 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Melilla για το Motril είναι 6 ώρες 35 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 7 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Motril, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Motril σε 5 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Melilla στις 15:00. Το τελευταίο πλοίο για το Motril αναχωρεί από το λιμάνι του Melilla στις 23:59.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Melilla προς το Motril
127 €
Εύρος τιμών των πλοίων Melilla Motril (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
56 € - 201 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Melilla Motril
6 ώρες 35 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Motril
15:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Motril
23:59
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Motril
05:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Motril
21:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Melilla προς το Motril;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Melilla προς το Motril μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Motril. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Melilla προς το Motril είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής Melilla-Motril, από την επιβίβαση στο λιμάνι του Melilla έως την αποβίβαση στο Motril, εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της Naviera Armas, FRS Iberia ή Baleària είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε μεταξύ Melilla και Motril με την οικογένειά σας από το να ταξιδέψετε με πλοίο. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Melilla, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Τα παιδιά σας θα θυμούνται για πολύ καιρό το ακτοπλοϊκό ταξίδι από το Melilla στο Motril.
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι Melilla Motril είναι ακριβώς το αντίθετο. Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Naviera Armas, FRS Iberia ή Baleària που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Φτάνετε στο Motril χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Melilla και Motril;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Melilla και Motril με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Naviera Armas, FRS Iberia ή Baleària, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Naviera Armas Melilla Motril
Naviera Armas
Η Naviera Armas είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφη, στις Κανάριες Νήσους. Ιδρύθηκε το 1971 και προσφέρει διασταυρώσεις σε διάφορους προορισμούς στις Κανάριες Νήσους, την Ισπανία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Melilla-Motril και να κλείσετε το εισιτήριο της Naviera Armas μεταξύ Melilla και Motril. Περισσότερες πληροφορίες για την Naviera Armas
FRS Iberia Melilla Motril
FRS Iberia
Η FRS Iberia είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ισπανία και εξυπηρετεί τις περιοχές της Ισπανίας και του Μαρόκου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Melilla-Motril και να κλείσετε το εισιτήριο της FRS Iberia μεταξύ Melilla και Motril. Η FRS Iberia πραγματοποιεί 6 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Motril από το Melilla και ο χρόνος ταξιδιού είναι 5 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την FRS Iberia
5 ώρες 50 λεπτά
6 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Baleària Melilla Motril
Baleària
Η Baleària ιδρύθηκε το 1997 και είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βαλένθια της Ισπανίας. Προσφέρει διασταυρώσεις προς διάφορους προορισμούς στην Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Melilla-Motril και να κλείσετε το εισιτήριο της Baleària μεταξύ Melilla και Motril. Περισσότερες πληροφορίες για την Baleària

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Melilla; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Motril;

Λιμάνι αναχώρησης στο Melilla

Τα πλοία της Naviera Armas, FRS Iberia ή Baleària αναχωρούν για το Motril από τα ακόλουθα λιμάνια στο Melilla:

Melilla
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Motril

Τα πλοία της Baleària, FRS Iberia ή Naviera Armas φτάνουν στο Motril από τα ακόλουθα λιμάνια:

Motril-Granada
Χάρτης
Motril
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Melilla προς Motril
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Melilla για το Motril, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 5 ώρες 50 λεπτά για να καλύψετε τα 170 km μεταξύ Melilla και Motril.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Melilla και Motril) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Naviera Armas, FRS Iberia και Baleària). Επί του παρόντος, υπάρχουν 6 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Melilla και Motril.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Melilla και Motril: Naviera Armas, FRS Iberia και Baleària.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Melilla Motril, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Melilla και Motril, θα διανύσετε 170 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Melilla προς το Motril, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 56 € για τη χαμηλότερη, έως 201 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 127 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Melilla στις 15:00 με προορισμό το Motril.

Το τελευταίο πλοίο για Motril αναχωρεί από το Melilla συνήθως στις 23:59.

Πώς είναι η διαδρομή από το Melilla στο Motril;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Melilla και Motril. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Melilla Motril με τα πλοία Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas ή FRS Iberia, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Melilla έως την αποβίβαση στο Motril. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Melilla και το Motril.

Επιβίβαση στο Melilla

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Melilla Motril, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Melilla / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Melilla αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Baleària, FRS Iberia ή Naviera Armas. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Melilla - Motril / Στον τερματικό σταθμό του Melilla, αναζητήστε τα γκισέ της Naviera Armas, FRS Iberia ή Baleària και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Motril / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Melilla που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Naviera Armas, FRS Iberia ή Baleària για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Melilla και Motril

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Naviera Armas, FRS Iberia ή Baleària όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το Motril είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Motril:

  • Το λιμάνι του Motril είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Motril. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Motril από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Motril.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Motril / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Motril μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Motril έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης