Προτεινόμενη διαδρομή
Turku
Ταξιδέψτε απευθείας στο Lumparland με πλοίο
Lumparland
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Turku
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Ταξιδέψτε με πλοίο για Lumparland
Lumparland
Δείτε τιμές
Turku
Ταξιδέψτε με πλοίο για Kapellskär
Kapellskär
Ταξιδέψτε με πλοίο για Lumparland
Lumparland
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Turku στο Lumparland με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Turku για Lumparland? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Turku για το Lumparland είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Turku προς το Lumparland μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Turku προς το Lumparland όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Silja Line, Tallink, Viking Line ή Finnlines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Turku Lumparland που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Viking Line ή Tallink προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Turku προς Lumparland, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Turku προς Lumparland

Λιμάνι αναχώρησης
Turku
Φινλανδία
Λιμάνι άφιξης
Lumparland
Φινλανδία
Ώλαντ
Απόσταση
117 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Silja Line, Tallink, Viking Line, Finnlines
Συχνότητα διασταυρώσεων
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
4 ώρες 10 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Turku Lumparland: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Turku για Lumparland, θα βρείτε εισιτήρια από 14 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 191 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Turku προς Lumparland είναι 56 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Turku για το Lumparland είναι 4 ώρες 22 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 4 ώρες 50 λεπτά για να φτάσουν στο Lumparland, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Lumparland σε 4 ώρες 10 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Turku στις 18:30. Το τελευταίο πλοίο για το Lumparland αναχωρεί από το λιμάνι του Turku στις 20:55.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Turku προς το Lumparland
56 €
Εύρος τιμών των πλοίων Turku Lumparland (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
14 € - 191 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Turku Lumparland
4 ώρες 22 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Lumparland
18:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Lumparland
20:55
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Lumparland
00:40
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Lumparland
23:20

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Turku προς το Lumparland;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Turku προς το Lumparland μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Lumparland. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Turku προς το Lumparland είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής Turku-Lumparland, από την επιβίβαση στο λιμάνι του Turku έως την αποβίβαση στο Lumparland, εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της Viking Line ή Tallink είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Μπορείτε να βρείτε ένα "σημείο πληροφοριών" στο πλοίο, κυρίως στο κύριο κατάστρωμα.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Turku Lumparland, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Viking Line ή Tallink, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο θαλασσινός αέρας έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Κατά τη διάρκεια του πλου Turku-Lumparland, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Viking Line ή Tallink για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Lumparland γεμάτοι ενέργεια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Turku και Lumparland;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Turku και Lumparland με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Viking Line ή Tallink, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Viking Line Turku Lumparland
Viking Line
Η Viking Line, που ιδρύθηκε το 1959, είναι μια φινλανδική ακτοπλοϊκή εταιρεία που δραστηριοποιείται μεταξύ Φινλανδίας, Σουηδίας και Εσθονίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Turku-Lumparland και να κλείσετε το εισιτήριο της Viking Line μεταξύ Turku και Lumparland. Η Viking Line πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Lumparland από το Turku και ο χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Viking Line
4 ώρες 10 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Tallink Turku Lumparland
Tallink
Η Tallink, η οποία ιδρύθηκε το 1991, είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Εσθονία που εξυπηρετεί τις χώρες της Βαλτικής, τη Φινλανδία και τη Σουηδία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Turku-Lumparland και να κλείσετε το εισιτήριο της Tallink μεταξύ Turku και Lumparland. Η Tallink πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Lumparland από το Turku και ο χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Tallink
4 ώρες 30 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Turku; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Lumparland;

Λιμάνι αναχώρησης στο Turku

Τα πλοία της Viking Line ή Tallink αναχωρούν για το Lumparland από τα ακόλουθα λιμάνια στο Turku:

Turku
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Lumparland

Τα πλοία της Tallink ή Viking Line φτάνουν στο Lumparland από τα ακόλουθα λιμάνια:

Langnas
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Turku για το Lumparland, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 4 ώρες 10 λεπτά για να καλύψετε τα 117 km μεταξύ Turku και Lumparland.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Turku και Lumparland) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Viking Line και Tallink). Επί του παρόντος, υπάρχουν 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Turku και Lumparland.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Turku και Lumparland: Viking Line και Tallink.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Silja Line, Tallink, Viking Line, Finnlines.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Turku και Lumparland, θα διανύσετε 117 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Turku προς το Lumparland, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 14 € για τη χαμηλότερη, έως 191 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 56 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Turku στις 18:30 με προορισμό το Lumparland.

Το τελευταίο πλοίο για Lumparland αναχωρεί από το Turku συνήθως στις 20:55.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης