Προτεινόμενη διαδρομή
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Lumparland με πλοίο
Lumparland
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Turku
Turku
Ταξιδέψτε με πλοίο για Lumparland
Lumparland
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ στο Lumparland με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ για Lumparland? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ για το Lumparland είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ προς το Lumparland μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ προς το Lumparland όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Tallink, Viking Line ή Silja Line. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Lumparland που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Tallink, Silja Line ή Viking Line προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ προς Lumparland, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ προς Lumparland

Λιμάνι αναχώρησης
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Σουηδία
Λιμάνι άφιξης
Lumparland
Φινλανδία
Ώλαντ
Απόσταση
151 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Tallink, Viking Line, Silja Line
Συχνότητα διασταυρώσεων
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
6 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Lumparland: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ για Lumparland, θα βρείτε εισιτήρια από 63 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 211 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ προς Lumparland είναι 110 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ για το Lumparland είναι 6 ώρες 15 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 6 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Lumparland, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Lumparland σε 6 ώρες 15 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ στις 20:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ προς το Lumparland
110 €
Εύρος τιμών των πλοίων ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Lumparland (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
63 € - 211 €
Μέσος χρόνος διέλευσης ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Lumparland
6 ώρες 15 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Lumparland
20:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Lumparland
03:15

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ προς το Lumparland;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ προς το Lumparland μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Lumparland. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ προς το Lumparland είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Το ταξίδι με πλοίο είναι απλά ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Lumparland όταν είστε με την οικογένειά σας και ειδικά με παιδιά. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Αυτό το θαλάσσιο ταξίδι μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Lumparland θα μείνει αξέχαστη στιγμή για τα παιδιά σας.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Κατά τη διάρκεια της διέλευσης ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Lumparland, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Tallink, Silja Line ή Viking Line, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ-Lumparland, από την επιβίβαση στο λιμάνι του ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ έως την αποβίβαση στο Lumparland, εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της Tallink, Silja Line ή Viking Line είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Μπορείτε να βρείτε ένα "σημείο πληροφοριών" στο πλοίο, κυρίως στο κύριο κατάστρωμα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Lumparland;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Lumparland με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Tallink, Silja Line ή Viking Line, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Tallink ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Lumparland
Tallink
Η Tallink, η οποία ιδρύθηκε το 1991, είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Εσθονία που εξυπηρετεί τις χώρες της Βαλτικής, τη Φινλανδία και τη Σουηδία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ-Lumparland και να κλείσετε το εισιτήριο της Tallink μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Lumparland. Η Tallink πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Lumparland από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και ο χρόνος ταξιδιού είναι 6 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Tallink
6 ώρες 20 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Silja Line ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Lumparland
Silja Line
Η Silja Line είναι μια φινλανδική ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Φινλανδία, η οποία προσφέρει δρομολόγια στη Βαλτική Θάλασσα μεταξύ Φινλανδίας, Σουηδίας, Εσθονίας και Ρωσίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ-Lumparland και να κλείσετε το εισιτήριο της Silja Line μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Lumparland. Περισσότερες πληροφορίες για την Silja Line
Viking Line ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Lumparland
Viking Line
Η Viking Line, που ιδρύθηκε το 1959, είναι μια φινλανδική ακτοπλοϊκή εταιρεία που δραστηριοποιείται μεταξύ Φινλανδίας, Σουηδίας και Εσθονίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ-Lumparland και να κλείσετε το εισιτήριο της Viking Line μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Lumparland. Η Viking Line πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Lumparland από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και ο χρόνος ταξιδιού είναι 6 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Viking Line
6 ώρες 20 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Lumparland;

Λιμάνι αναχώρησης στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Τα πλοία της Tallink, Silja Line ή Viking Line αναχωρούν για το Lumparland από τα ακόλουθα λιμάνια στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ:

Stockholm Värtahamnen Terminal
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Lumparland

Τα πλοία της Viking Line, Silja Line ή Tallink φτάνουν στο Lumparland από τα ακόλουθα λιμάνια:

Langnas
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ προς Lumparland
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ για το Lumparland, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 6 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 151 km μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Lumparland.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Lumparland) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Tallink, Silja Line και Viking Line). Επί του παρόντος, υπάρχουν 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Lumparland.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Lumparland: Tallink, Silja Line και Viking Line.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Tallink, Viking Line, Silja Line.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Tallink, Viking Line, Silja Line στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Lumparland, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Lumparland, θα διανύσετε 151 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ προς το Lumparland, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 63 € για τη χαμηλότερη, έως 211 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 110 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ στις 20:00 με προορισμό το Lumparland.

Ζήστε μια εμπειρία από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ προς το Lumparland με το πλοίο

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Lumparland. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ έως την αποβίβαση στο Lumparland, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Tallink, Viking Line και Silja Line. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και το Lumparland.

Επιβίβαση στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Lumparland:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Viking Line, Silja Line ή Tallink. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Εγγραφή για τη διέλευση ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ - Lumparland / Πηγαίνετε στο γκισέ της Viking Line, Silja Line ή Tallink στον τερματικό σταθμό του ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Lumparland / Στον τερματικό σταθμό του ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Tallink, Silja Line ή Viking Line για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ προς το Lumparland

Στο πλοίο της Tallink, Silja Line ή Viking Line, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το πλοίο πλησιάζει στο Lumparland, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Lumparland:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Lumparland / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Lumparland.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ στο Lumparland με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Lumparland.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Lumparland / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Στο Lumparland είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Lumparland αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης