Ταξιδεύοντας με πλοίο από Trelleborg προς Mecklenburg-Vorpommern

Το ταξίδι με πλοίο από Trelleborg προς Mecklenburg-Vorpommern είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern εκτελούνται από 3 ναυτιλιακές εταιρείες (Scandlines, Stena Line ή TT-Line) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Sassnitz, Ρόστοκ και Trelleborg.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Scandlines, Stena Line και TT-Line.

Η γρηγορότερη διέλευση διαρκεί 4 ώρες 20 λεπτά (Trelleborg - Sassnitz) για μια απόσταση 100 km και η μεγαλύτερη 6 ώρες (Trelleborg - Ρόστοκ) για μια απόσταση 157 km.

Πλοία Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern σε αριθμούς

Χώρες
Σουηδία
Γερμανία
Αριθμός διασταυρώσεων
8 διασταυρώσεις την ημέρα
Αριθμός λιμένων
3
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
2
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
3
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Τα πιο δημοφιλή δρομολόγια Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern

Αναζητήστε στη Vivanoda τα φθηνότερα, μεγαλύτερα και συχνότερα δρομολόγια πλοίων Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern. Συγκρίνετε τις προσφορές Scandlines, Stena Line και TT-Line και κλείστε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern.

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Trelleborg - Mecklenburg-Vorpommern

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Trelleborg προς Mecklenburg-Vorpommern; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Trelleborg και Mecklenburg-Vorpommern. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της TT-Line, Stena Line ή Scandlines προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Trelleborg, Ρόστοκ ή Sassnitz χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Scandlines, Stena Line ή TT-Line. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 2 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Trelleborg και Mecklenburg-Vorpommern!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Trelleborg σε Mecklenburg-Vorpommern

Mecklenburg-Vorpommern: Άφιξη με φέρι από Trelleborg και εξερεύνηση της περιοχής

Το Ροστόκ αποτελεί συχνά δημοφιλές σημείο εκκίνησης για την εξερεύνηση της περιοχής. Αυτή η γοητευτική πόλη-λιμάνι συνδυάζει αρμονικά το ιστορικό της παρελθόν με το δυναμικό της παρόν. Κάντε μια βόλτα στη μεσαιωνική παλιά πόλη και θαυμάστε τα όμορφα, πολύχρωμα μεσαιωνικά κτίρια και τα στενά πλακόστρωτα δρομάκια. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την περίφημη εκκλησία Sainte-Marie, ένα εντυπωσιακό παράδειγμα γοτθικής αρχιτεκτονικής από τούβλα. Περπατήστε κατά μήκος των πολυσύχναστων προκυμαίων του λιμανιού και απολαύστε τα πολλά καφέ και εστιατόρια που προσφέρουν εκπληκτική θέα στη Βαλτική Θάλασσα.

Το Εθνικό Πάρκο Müritz είναι ένα must για τους λάτρεις της φύσης. Βρίσκεται κοντά στην ομώνυμη λίμνη και είναι το μεγαλύτερο φυσικό πάρκο της Γερμανίας. Εξερευνήστε τα καταπράσινα δάση, τα πράσινα λιβάδια και τις πολυάριθμες λίμνες και ποτάμια που βρίσκονται διάσπαρτα στο τοπίο. Αν είστε ενθουσιώδης παρατηρητής πουλιών, θα ενθουσιαστείτε από την ποικιλία των ειδών που βρίσκονται στην περιοχή.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None