Προτεινόμενη διαδρομή
Trelleborg
Ταξιδέψτε απευθείας στο Sassnitz με πλοίο
Sassnitz
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Trelleborg
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ρόστοκ
Ρόστοκ
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Sassnitz
Sassnitz
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Trelleborg στο Sassnitz με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Trelleborg για Sassnitz? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Trelleborg για το Sassnitz είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Trelleborg προς το Sassnitz μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Trelleborg προς το Sassnitz όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Scandlines, Stena Line ή TT-Line. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Trelleborg Sassnitz που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Stena Line ή Scandlines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Trelleborg προς Sassnitz, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Trelleborg προς Sassnitz

Λιμάνι αναχώρησης
Trelleborg
Σουηδία
Λιμάνι άφιξης
Sassnitz
Γερμανία
Mecklenburg-Vorpommern
Απόσταση
100 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Scandlines, Stena Line, TT-Line
Συχνότητα διασταυρώσεων
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
4 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Trelleborg προς το Sassnitz;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Trelleborg προς το Sassnitz μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Sassnitz. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Trelleborg προς το Sassnitz είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Κι όμως, θα απολαύσετε τον απόπλου από το Trelleborg με ένα πλοίο της Stena Line ή Scandlines που θα διανύσει τα 100 km μέχρι το Sassnitz με ταχύτητα μικρότερη από 40 χλμ/ώρα. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Sassnitz τόσο γρήγορα!
Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Λόγω της αυξημένης εγρήγορσης που απαιτείται για την οδήγηση ενός αυτοκινήτου σε μακρινά ταξίδια, η οδήγηση είναι εξαντλητική. Το ταξίδι με το πλοίο Trelleborg Sassnitz είναι το αντίθετο! Τα πλοία της Stena Line ή Scandlines είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φτάσετε στο Sassnitz εντελώς χαλαροί.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Trelleborg Sassnitz, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Stena Line ή Scandlines, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Trelleborg και Sassnitz;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Trelleborg και Sassnitz με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Stena Line ή Scandlines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Stena Line Trelleborg Sassnitz
Stena Line
Η Stena Line είναι ναυτιλιακή εταιρεία με έδρα τη Σουηδία, η οποία προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών και οχημάτων μεταξύ λιμανιών στη Δυτική Ευρώπη, μεταξύ άλλων μεταξύ των λιμανιών Harwich στο Ηνωμένο Βασίλειο και Hook of Holland στην Ολλανδία, μεταξύ Hull και Ρότερνταμ και μεταξύ Λίβερπουλ και Μπέλφαστ στη Βόρεια Ιρλανδία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Trelleborg-Sassnitz και να κλείσετε το εισιτήριο της Stena Line μεταξύ Trelleborg και Sassnitz. Η Stena Line πραγματοποιεί 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Sassnitz από το Trelleborg και ο χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Stena Line
4 ώρες 20 λεπτά
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Scandlines Trelleborg Sassnitz
Scandlines
Η Scandlines ιδρύθηκε το 1998 και εδρεύει στη Δανία. Προσφέρει δρομολόγια μεταξύ Δανίας και Γερμανίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Trelleborg-Sassnitz και να κλείσετε το εισιτήριο της Scandlines μεταξύ Trelleborg και Sassnitz. Περισσότερες πληροφορίες για την Scandlines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Trelleborg; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Sassnitz;

Λιμάνι αναχώρησης στο Trelleborg

Τα πλοία της Stena Line ή Scandlines αναχωρούν για το Sassnitz από τα ακόλουθα λιμάνια στο Trelleborg:

Trelleborg
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Sassnitz

Τα πλοία της Scandlines ή Stena Line φτάνουν στο Sassnitz από τα ακόλουθα λιμάνια:

Sassnitz
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Trelleborg προς Sassnitz
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Trelleborg για το Sassnitz, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 4 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 100 km μεταξύ Trelleborg και Sassnitz.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Trelleborg και Sassnitz) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Stena Line και Scandlines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Trelleborg και Sassnitz.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Trelleborg και Sassnitz: Stena Line και Scandlines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Scandlines, Stena Line, TT-Line.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Trelleborg και Sassnitz, θα διανύσετε 100 km.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης