Προτεινόμενη διαδρομή
Sassnitz
Ταξιδέψτε απευθείας στο Trelleborg με πλοίο
Trelleborg
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Sassnitz
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο για Ρόστοκ
Ρόστοκ
Ταξιδέψτε με πλοίο για Trelleborg
Trelleborg
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Sassnitz στο Trelleborg με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Sassnitz για Trelleborg? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Sassnitz για το Trelleborg είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Sassnitz προς το Trelleborg μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Sassnitz προς το Trelleborg όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Scandlines, Stena Line ή TT-Line. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Sassnitz Trelleborg που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Stena Line ή Scandlines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Sassnitz προς Trelleborg, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Sassnitz προς Trelleborg

Λιμάνι αναχώρησης
Sassnitz
Γερμανία
Mecklenburg-Vorpommern
Λιμάνι άφιξης
Trelleborg
Σουηδία
Απόσταση
100 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Scandlines, Stena Line, TT-Line
Συχνότητα διασταυρώσεων
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
4 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Sassnitz προς το Trelleborg;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Sassnitz προς το Trelleborg μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Trelleborg. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Sassnitz προς το Trelleborg είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Με το πλοίο της Stena Line ή Scandlines θα απολαύσετε μια ομαλή εκκίνηση από το Sassnitz και θα ταξιδέψετε με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h προς το Trelleborg. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε ότι φτάσατε στο Trelleborg πολύ γρήγορα, καθώς η εμπειρία είναι τόσο ευχάριστη!
Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Τα οφέλη του θαλασσινού αέρα για την υγεία είναι πολλά. Στο Sassnitz, μόλις βγείτε από το λιμάνι, κάντε μια βόλτα στο κατάστρωμα του πλοίου της Stena Line ή Scandlines και απολαύστε το θαλασσινό σπρέι και τον αναζωογονητικό, εμπλουτισμένο με οξυγόνο θαλάσσιο αέρα: μια πραγματική θεραπεία θαλασσοθεραπείας και πολύ αποτελεσματική για τον αερισμό των πνευμόνων! Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Trelleborg γεμάτοι ενέργεια.
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Λόγω της αυξημένης εγρήγορσης που απαιτείται για την οδήγηση ενός αυτοκινήτου σε μακρινά ταξίδια, η οδήγηση είναι εξαντλητική. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι Sassnitz Trelleborg είναι ακριβώς το αντίθετο. Τα πλοία της Stena Line ή Scandlines είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Trelleborg ήδη ξεκούραστοι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Sassnitz και Trelleborg;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Sassnitz και Trelleborg με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Stena Line ή Scandlines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Stena Line Sassnitz Trelleborg
Stena Line
Η Stena Line είναι ναυτιλιακή εταιρεία με έδρα τη Σουηδία, η οποία προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών και οχημάτων μεταξύ λιμανιών στη Δυτική Ευρώπη, μεταξύ άλλων μεταξύ των λιμανιών Harwich στο Ηνωμένο Βασίλειο και Hook of Holland στην Ολλανδία, μεταξύ Hull και Ρότερνταμ και μεταξύ Λίβερπουλ και Μπέλφαστ στη Βόρεια Ιρλανδία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Sassnitz-Trelleborg και να κλείσετε το εισιτήριο της Stena Line μεταξύ Sassnitz και Trelleborg. Η Stena Line πραγματοποιεί 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Trelleborg από το Sassnitz και ο χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Stena Line
4 ώρες
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Scandlines Sassnitz Trelleborg
Scandlines
Η Scandlines ιδρύθηκε το 1998 και εδρεύει στη Δανία. Προσφέρει δρομολόγια μεταξύ Δανίας και Γερμανίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Sassnitz-Trelleborg και να κλείσετε το εισιτήριο της Scandlines μεταξύ Sassnitz και Trelleborg. Περισσότερες πληροφορίες για την Scandlines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Sassnitz; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Trelleborg;

Λιμάνι αναχώρησης στο Sassnitz

Τα πλοία της Stena Line ή Scandlines αναχωρούν για το Trelleborg από τα ακόλουθα λιμάνια στο Sassnitz:

Sassnitz
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Trelleborg

Τα πλοία της Scandlines ή Stena Line φτάνουν στο Trelleborg από τα ακόλουθα λιμάνια:

Trelleborg
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Sassnitz προς Trelleborg
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Sassnitz για το Trelleborg, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 4 ώρες για να καλύψετε τα 100 km μεταξύ Sassnitz και Trelleborg.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Sassnitz και Trelleborg) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Stena Line και Scandlines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Sassnitz και Trelleborg.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Sassnitz και Trelleborg: Stena Line και Scandlines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Scandlines, Stena Line, TT-Line.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Sassnitz και Trelleborg, θα διανύσετε 100 km.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης