Ταξιδεύοντας με πλοίο από Santa Teresa Di Gallura προς Κορς

Το ταξίδι με πλοίο από Santa Teresa Di Gallura προς Κορς είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Santa Teresa Di Gallura Κορς εκτελούνται από 4 ναυτιλιακές εταιρείες (Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy ή Ichnusa Lines) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Bonifacio και Santa Teresa Di Gallura.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Santa Teresa Di Gallura Κορς, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy και Ichnusa Lines.

Η γρηγορότερη διέλευση διαρκεί 50 λεπτά (Santa Teresa Di Gallura - Bonifacio) για μια απόσταση 15 km και η μεγαλύτερη 1 ώρες (Santa Teresa Di Gallura - Bonifacio) για μια απόσταση 15 km.

Πλοία Santa Teresa Di Gallura Κορς σε αριθμούς

Χώρες
Ιταλία
Γαλλία
Αριθμός διασταυρώσεων
11 διασταυρώσεις την ημέρα
Αριθμός λιμένων
2
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
1
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
4
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Τα πιο δημοφιλή δρομολόγια Santa Teresa Di Gallura Κορς

Αναζητήστε στη Vivanoda τα φθηνότερα, μεγαλύτερα και συχνότερα δρομολόγια πλοίων Santa Teresa Di Gallura Κορς. Συγκρίνετε τις προσφορές Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy και Ichnusa Lines και κλείστε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο Santa Teresa Di Gallura Κορς.

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Santa Teresa Di Gallura - Κορς

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Santa Teresa Di Gallura προς Κορς; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Santa Teresa Di Gallura και Κορς. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Ichnusa Lines, Blu Navy, NLG - Navigazione Libera del Golfo ή Moby Lines προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Santa Teresa Di Gallura ή Bonifacio χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Santa Teresa Di Gallura Κορς που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy ή Ichnusa Lines. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 1 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Santa Teresa Di Gallura και Κορς!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Santa Teresa Di Gallura Κορς - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Santa Teresa Di Gallura σε Κορς

Κορς: Άφιξη με φέρι από Santa Teresa Di Gallura και εξερεύνηση της περιοχής

Μόλις φτάσετε στο νησί, μπορείτε να εξερευνήσετε τις πολυσύχναστες παράκτιες πόλεις Ajaccio, Bastia και Calvi ή να χαθείτε στα χωριά με τους λόφους στο εσωτερικό του νησιού. Αν είστε λάτρεις της φύσης, η Κορσική είναι επίσης ένας παράδεισος για πεζοπορία, με πολλά μονοπάτια πεζοπορίας που προσφέρουν εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα και τα βουνά.

Η Κορσική είναι επίσης ένας γαστρονομικός παράδεισος με πλούσια τοπική κουζίνα. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις σπεσιαλιτέ του νησιού, όπως το πρόβειο τυρί, το μέλι maquis, το figatellu, τα αλλαντικά και φυσικά τα τοπικά κρασιά.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None