Santa Teresa Di Gallura
Ταξιδέψτε απευθείας στο Bonifacio με πλοίο
Bonifacio
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Santa Teresa Di Gallura στο Bonifacio με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Santa Teresa Di Gallura για Bonifacio? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Santa Teresa Di Gallura για το Bonifacio είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Santa Teresa Di Gallura προς το Bonifacio μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Santa Teresa Di Gallura προς το Bonifacio όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy ή Ichnusa Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Santa Teresa Di Gallura Bonifacio που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy ή Ichnusa Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Santa Teresa Di Gallura προς Bonifacio, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Santa Teresa Di Gallura προς Bonifacio

Λιμάνι αναχώρησης
Santa Teresa Di Gallura
Ιταλία
Σαρδηνία
Λιμάνι άφιξης
Bonifacio
Γαλλία
Κορς
Απόσταση
15 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy, Ichnusa Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
11 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Santa Teresa Di Gallura Bonifacio: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Santa Teresa Di Gallura για Bonifacio, θα βρείτε εισιτήρια από 29 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 108 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Santa Teresa Di Gallura προς Bonifacio είναι 58 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Santa Teresa Di Gallura για το Bonifacio είναι 53 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 1 ώρες για να φτάσουν στο Bonifacio, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Bonifacio σε 50 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Santa Teresa Di Gallura στις 07:00. Το τελευταίο πλοίο για το Bonifacio αναχωρεί από το λιμάνι του Santa Teresa Di Gallura στις 18:40.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Santa Teresa Di Gallura προς το Bonifacio
58 €
Εύρος τιμών των πλοίων Santa Teresa Di Gallura Bonifacio (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
29 € - 108 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Santa Teresa Di Gallura Bonifacio
53 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Bonifacio
07:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Bonifacio
18:40
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Bonifacio
07:50
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Bonifacio
19:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Santa Teresa Di Gallura προς το Bonifacio;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Santa Teresa Di Gallura προς το Bonifacio μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Bonifacio. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Santa Teresa Di Gallura προς το Bonifacio είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Bonifacio ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Santa Teresa Di Gallura-Bonifacio με το πλοίο της Ichnusa Lines, Blu Navy, NLG - Navigazione Libera del Golfo ή Moby Lines, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Κατά τη διάρκεια του πλου Santa Teresa Di Gallura-Bonifacio, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy ή Ichnusa Lines για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Bonifacio γεμάτοι ενέργεια.
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι Santa Teresa Di Gallura Bonifacio είναι ακριβώς το αντίθετο. Τα πλοία της Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy ή Ichnusa Lines είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Bonifacio ήδη ξεκούραστοι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Santa Teresa Di Gallura και Bonifacio;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Santa Teresa Di Gallura και Bonifacio με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy ή Ichnusa Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Moby Lines Santa Teresa Di Gallura Bonifacio
Moby Lines
Η Moby Lines είναι μια ιταλική ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρετεί τη Σαρδηνία και την Κορσική από την Ιταλία από το 1959. Πώς μπορώ να κάνω κράτηση για τη διέλευση Moby Lines Santa Teresa Di Gallura Bonifacio; Χρησιμοποιώντας τη Vivanoda και τη μηχανή αναζήτησης πολλαπλών μεταφορών! Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Santa Teresa Di Gallura-Bonifacio και να κλείσετε το εισιτήριο της Moby Lines μεταξύ Santa Teresa Di Gallura και Bonifacio. Η Moby Lines πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την ημέρα για Bonifacio από το Santa Teresa Di Gallura και ο χρόνος ταξιδιού είναι 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Moby Lines
50 λεπτά
4 διασταυρώσεις την ημέρα
NLG - Navigazione Libera del Golfo Santa Teresa Di Gallura Bonifacio
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Η Navigazione Libera del Golfo (NLG) ιδρύθηκε το 1950 και εδρεύει στη Νάπολη της Ιταλίας. Η εταιρεία προσφέρει ακτοπλοϊκές διελεύσεις στην περιοχή του Κόλπου της Νάπολης και της Σαρδηνίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Santa Teresa Di Gallura-Bonifacio και να κλείσετε το εισιτήριο της NLG - Navigazione Libera del Golfo μεταξύ Santa Teresa Di Gallura και Bonifacio. Περισσότερες πληροφορίες για την NLG - Navigazione Libera del Golfo
Blu Navy Santa Teresa Di Gallura Bonifacio
Blu Navy
Η Blu Navy λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία και Γαλλία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Santa Teresa Di Gallura και του Bonifacio. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Santa Teresa Di Gallura-Bonifacio και να κλείσετε το εισιτήριο της Blu Navy μεταξύ Santa Teresa Di Gallura και Bonifacio. Η Blu Navy πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την ημέρα για Bonifacio από το Santa Teresa Di Gallura και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Blu Navy
1 ώρες
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Ichnusa Lines Santa Teresa Di Gallura Bonifacio
Ichnusa Lines
Η Ichnusa Lines λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία και Γαλλία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Santa Teresa Di Gallura και του Bonifacio. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Santa Teresa Di Gallura-Bonifacio και να κλείσετε το εισιτήριο της Ichnusa Lines μεταξύ Santa Teresa Di Gallura και Bonifacio. Η Ichnusa Lines πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την ημέρα για Bonifacio από το Santa Teresa Di Gallura και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Ichnusa Lines
1 ώρες
3 διασταυρώσεις την ημέρα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Santa Teresa Di Gallura; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Bonifacio;

Λιμάνι αναχώρησης στο Santa Teresa Di Gallura

Τα πλοία της Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy ή Ichnusa Lines αναχωρούν για το Bonifacio από τα ακόλουθα λιμάνια στο Santa Teresa Di Gallura:

Santa Teresa di Gallura
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Bonifacio

Τα πλοία της Ichnusa Lines, Blu Navy, NLG - Navigazione Libera del Golfo ή Moby Lines φτάνουν στο Bonifacio από τα ακόλουθα λιμάνια:

Bonifacio - Gare Maritime
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Santa Teresa Di Gallura για το Bonifacio, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 50 λεπτά για να καλύψετε τα 15 km μεταξύ Santa Teresa Di Gallura και Bonifacio.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Santa Teresa Di Gallura και Bonifacio) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy και Ichnusa Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 11 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Santa Teresa Di Gallura και Bonifacio.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Santa Teresa Di Gallura και Bonifacio: Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy και Ichnusa Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy, Ichnusa Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy, Ichnusa Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Santa Teresa Di Gallura Bonifacio, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Santa Teresa Di Gallura και Bonifacio, θα διανύσετε 15 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Santa Teresa Di Gallura προς το Bonifacio, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 29 € για τη χαμηλότερη, έως 108 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 58 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Santa Teresa Di Gallura στις 07:00 με προορισμό το Bonifacio.

Το τελευταίο πλοίο για Bonifacio αναχωρεί από το Santa Teresa Di Gallura συνήθως στις 18:40.

Πώς είναι η διαδρομή από το Santa Teresa Di Gallura στο Bonifacio;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Santa Teresa Di Gallura και Bonifacio. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Santa Teresa Di Gallura Bonifacio με τα πλοία Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy ή Ichnusa Lines, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Santa Teresa Di Gallura έως την αποβίβαση στο Bonifacio. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Santa Teresa Di Gallura και το Bonifacio.

Αναχώρηση από το Santa Teresa Di Gallura με πλοίο

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Santa Teresa Di Gallura Bonifacio, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Santa Teresa Di Gallura / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Santa Teresa Di Gallura εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy ή Ichnusa Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Santa Teresa Di Gallura - Bonifacio / Στο Santa Teresa Di Gallura, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Ichnusa Lines, Blu Navy, NLG - Navigazione Libera del Golfo ή Moby Lines στον τερματικό σταθμό του Santa Teresa Di Gallura. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Bonifacio / Στον τερματικό σταθμό του Santa Teresa Di Gallura εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy ή Ichnusa Lines θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Διασχίζοντας το Santa Teresa Di Gallura προς το Bonifacio: επί του πλοίου...

Στο πλοίο της Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy ή Ichnusa Lines, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Το Bonifacio είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Bonifacio:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Bonifacio / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Bonifacio από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Santa Teresa Di Gallura στο Bonifacio με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Bonifacio.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Bonifacio / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Bonifacio μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Bonifacio σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης