Ταξιδεύοντας με πλοίο από Saint-Nazaire προς Αστούριας

Το ταξίδι με πλοίο από Saint-Nazaire προς Αστούριας είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Saint-Nazaire Αστούριας εκτελούνται από 1 ναυτιλιακές εταιρείες (GLD Atlantique) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Gijon και Saint-Nazaire.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Saint-Nazaire Αστούριας, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από GLD Atlantique.

Πλοία Saint-Nazaire Αστούριας σε αριθμούς

Χώρες
Γαλλία
Ισπανία
Αριθμός λιμένων
2
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
1
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
1
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Saint-Nazaire - Αστούριας

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Saint-Nazaire προς Αστούριας; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Saint-Nazaire και Αστούριας. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της GLD Atlantique προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Saint-Nazaire ή Gijon χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Saint-Nazaire Αστούριας που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των GLD Atlantique. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 1 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Saint-Nazaire και Αστούριας!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Saint-Nazaire Αστούριας - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Saint-Nazaire σε Αστούριας

Αστούριας: Άφιξη με φέρι από Saint-Nazaire και εξερεύνηση της περιοχής

Ξεκινήστε το ταξίδι σας από το Οβιέδο, την πρωτεύουσα της Αστούριας. Περπατήστε στα πλακόστρωτα δρομάκια του, θαυμάστε τα υπέροχα κτίριά του και εξερευνήστε την ιστορική συνοικία. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τον καθεδρικό ναό του Σαν Σαλβαδόρ και το θέατρο Campoamor, το οποίο φιλοξενεί τα ετήσια βραβεία Princess of Asturias Awards.

Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε προς τη Χιχόν, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της περιοχής. Εδώ μπορείτε να χαλαρώσετε στις χρυσαφένιες αμμώδεις παραλίες της, να επισκεφθείτε το μουσείο σιδηροδρόμων ή να περπατήσετε στον παραλιακό πεζόδρομο. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την παραλία San Lorenzo, μια από τις πιο όμορφες της περιοχής.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None