Με πλοίο για Περιοχή του Λίγηρα

Για να φτάσετε στην Περιοχή του Λίγηρα με πλοίο, μπορείτε να αναχωρήσετε από 2 χώρες: Ισπανία και Γαλλία. Τα πλοία των 1 εταιρειών (GLD Atlantique) που πραγματοποιούν δρομολόγια προς την Περιοχή του Λίγηρα προσεγγίζουν 2 λιμάνια: Gijon και Saint-Nazaire.

Με ένα δίκτυο 1 ακτοπλοϊκών γραμμών, είναι εύκολο να φτάσετε στην Περιοχή του Λίγηρα και να βρείτε την ιδανική διέλευση. Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες GLD Atlantique προσφέρουν έως και 0 διασταυρώσεις την εβδομάδα. Βρείτε όλες τις τιμές και τις καλύτερες προσφορές για Περιοχή του Λίγηρα στη μηχανή αναζήτησης της Vivanoda.

Πλοία για Περιοχή του Λίγηρα σε αριθμούς

Χώρες
Ισπανία
Γαλλία
Αριθμός λιμένων
2
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
1
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
1
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Τα πιο δημοφιλή δρομολόγια πλοίων προς Περιοχή του Λίγηρα

Για να ταξιδέψετε στην Περιοχή του Λίγηρα με πλοίο, οι ακτοπλοϊκές εταιρείες GLD Atlantique προσφέρουν καθημερινά δρομολόγια από Saint-Nazaire ή Gijon.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Περιοχή του Λίγηρα - Τιμές, εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Πορθμεία Περιοχή του Λίγηρα: τουριστικός οδηγός

Πορθμεία Περιοχή του Λίγηρα: Τι να δείτε και τι να κάνετε;

Η υπέροχη περιοχή Pays de la Loire βρίσκεται στη δυτική Γαλλία! Ακολουθεί ένας σύντομος οδηγός για τις κύριες πόλεις και τα αξιοθέατα που δεν πρέπει να χάσετε κατά την επίσκεψή σας.

Η πρώτη στάση στο ταξίδι σας θα μπορούσε να είναι η Νάντη, η πρωτεύουσα της Pays de la Loire. Αυτή η δυναμική, κοσμοπολίτικη πόλη είναι γνωστή για την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική της και τη ζωντανή καλλιτεχνική της σκηνή. Εξερευνήστε το διάσημο Château des Ducs de Bretagne, το οποίο στεγάζει ένα μουσείο που παρακολουθεί την ιστορία της πόλης, ή περπατήστε κατά μήκος των όχθων του Erdre, ενός από τα πιο όμορφα ποτάμια της Γαλλίας. Και μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τη διάσημη Galerie des Machines de l'île, όπου μπορείτε να θαυμάσετε απίστευτα μηχανικά πλάσματα.

Από τη Νάντη, κατευθυνθείτε ανατολικά για να ανακαλύψετε τη γοητευτική πόλη της Ανζέρ. Θα θαμπωθείτε από το μεγαλοπρεπές Château d'Angers και την περίφημη ταπισερί της Αποκάλυψης. Περιπλανηθείτε στα πλακόστρωτα δρομάκια του κέντρου της πόλης και περπατήστε κατά μήκος του Maine, του ποταμού που διασχίζει την πόλη. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τις γαστρονομικές απολαύσεις της περιοχής με ένα ποτήρι κρασί του Λίγηρα και μια νόστιμη galette δαμάσκηνου.

Συνεχίζοντας το ταξίδι σας, θα φτάσετε στη Saumur, μια πόλη που φημίζεται για το αφρώδες κρασί της και τον υπέροχο μεσαιωνικό πύργο της. Επισκεφθείτε τα κελάρια σαμπάνιας Ackerman και ανακαλύψτε τα μυστικά της οινοποίησης. Στη συνέχεια, επισκεφθείτε οπωσδήποτε το Château de Saumur, το οποίο προσφέρει εκπληκτική θέα στον Λίγηρα και τη γύρω πόλη. Αν έχετε χρόνο, κάντε μια βόλτα με ποδήλατο κατά μήκος του Λίγηρα, που αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, και απολαύστε τη φυσική ομορφιά της περιοχής.

Τέλος, ολοκληρώστε το ταξίδι σας στο Pays de la Loire στη γραφική πόλη Le Mans. Γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις περίφημες 24 ώρες του Λε Μαν, αυτή η μεσαιωνική πόλη είναι γεμάτη ιστορικούς θησαυρούς. Κάντε μια βόλτα στην παλιά πόλη και ανακαλύψτε τα γοητευτικά πλακόστρωτα δρομάκια της, τα ξύλινα σπίτια και τον μεγαλοπρεπή καθεδρικό ναό Saint-Julien. Αν είστε λάτρεις της ταχύτητας, επισκεφθείτε οπωσδήποτε το Μουσείο 24 Ωρών του Λε Μαν, όπου μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον διάσημο αγώνα αυτοκινήτου.

Η περιοχή Pays de la Loire προσφέρει επίσης πολλά φυσικά αξιοθέατα, όπως οι αλυκές του Guérande και τα υπέροχα νησιά του Ατλαντικού Noirmoutier. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε χιλιόμετρα ακτογραμμής, ιδανικά για παραθαλάσσιους περιπάτους και θαλάσσια σπορ.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Κύρια λιμάνια προσέγγισης για τη διέλευση προς την Περιοχή του Λίγηρα

Άλλοι ακτοπλοϊκοί προορισμοί από την Περιοχή του Λίγηρα

None

None
None
None