Προτεινόμενη διαδρομή
Porto Torres
Ταξιδέψτε απευθείας στο Τουλόν με πλοίο
Τουλόν
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Porto Torres
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αιάκειο
Αιάκειο
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Τουλόν
Τουλόν
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Porto Torres στο Τουλόν με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Porto Torres για Τουλόν? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Porto Torres για το Τουλόν είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Porto Torres προς το Τουλόν μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Porto Torres προς το Τουλόν όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Corsica Ferries, Moby Lines ή Corsica Linea. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Porto Torres Τουλόν που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Corsica Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Porto Torres προς Τουλόν, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Porto Torres προς Τουλόν

Λιμάνι αναχώρησης
Porto Torres
Ιταλία
Σαρδηνία
Λιμάνι άφιξης
Τουλόν
Γαλλία
Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή
Απόσταση
327 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Corsica Ferries, Moby Lines, Corsica Linea
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
8 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Porto Torres Τουλόν: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Porto Torres για Τουλόν, θα βρείτε εισιτήρια από 19 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 362 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Porto Torres προς Τουλόν είναι 86 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Porto Torres για το Τουλόν είναι 13 ώρες 20 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 19 ώρες για να φτάσουν στο Τουλόν, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Τουλόν σε 9 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Porto Torres στις 07:00. Το τελευταίο πλοίο για το Τουλόν αναχωρεί από το λιμάνι του Porto Torres στις 23:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Porto Torres προς το Τουλόν
86 €
Εύρος τιμών των πλοίων Porto Torres Τουλόν (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
19 € - 362 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Porto Torres Τουλόν
13 ώρες 20 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Τουλόν
07:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Τουλόν
23:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Τουλόν
07:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Τουλόν
23:00

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Porto Torres και Τουλόν;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Porto Torres και Τουλόν με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Corsica Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Corsica Ferries Porto Torres Τουλόν
Corsica Ferries
Η Corsica Ferries είναι μια γαλλο-ιταλική ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρετεί την Κορσική και τη Σαρδηνία από την ηπειρωτική Γαλλία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Porto Torres-Τουλόν και να κλείσετε το εισιτήριο της Corsica Ferries μεταξύ Porto Torres και Τουλόν. Η Corsica Ferries πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Τουλόν από το Porto Torres και ο χρόνος ταξιδιού είναι 8 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Corsica Ferries
8 ώρες
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Porto Torres; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Τουλόν;

Λιμάνι αναχώρησης στο Porto Torres

Τα πλοία της Corsica Ferries αναχωρούν για το Τουλόν από τα ακόλουθα λιμάνια στο Porto Torres:

Porto Torres
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Τουλόν

Τα πλοία της Corsica Ferries φτάνουν στο Τουλόν από τα ακόλουθα λιμάνια:

Toulon - Gare Maritime Car Ferry
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Porto Torres προς Τουλόν
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Porto Torres για το Τουλόν, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 8 ώρες για να καλύψετε τα 327 km μεταξύ Porto Torres και Τουλόν.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Porto Torres και Τουλόν) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Corsica Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Porto Torres και Τουλόν.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Porto Torres και Τουλόν: Corsica Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Corsica Ferries, Moby Lines, Corsica Linea.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Porto Torres προς το Τουλόν, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 19 € για τη χαμηλότερη, έως 362 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 86 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Porto Torres στις 07:00 με προορισμό το Τουλόν.

Το τελευταίο πλοίο για Τουλόν αναχωρεί από το Porto Torres συνήθως στις 23:00.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης