Ταξιδεύοντας με πλοίο από Naantali προς Ώλαντ

Το ταξίδι με πλοίο από Naantali προς Ώλαντ είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Naantali Ώλαντ εκτελούνται από 1 ναυτιλιακές εταιρείες (Finnlines) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Lumparland και Naantali.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Naantali Ώλαντ, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Finnlines.

Πλοία Naantali Ώλαντ σε αριθμούς

Χώρες
Φινλανδία
Αριθμός διασταυρώσεων
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Αριθμός λιμένων
2
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
1
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
1
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Naantali - Ώλαντ

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Naantali προς Ώλαντ; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Naantali και Ώλαντ. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Finnlines προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Naantali ή Lumparland χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Naantali Ώλαντ που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Finnlines. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 1 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Naantali και Ώλαντ!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Naantali Ώλαντ - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Naantali σε Ώλαντ

Ώλαντ: Άφιξη με φέρι από Naantali και εξερεύνηση της περιοχής

Το πρώτο λιμάνι πλοίου στο οποίο μπορείτε να φτάσετε από το Åland είναι το Mariehamn, η πρωτεύουσα του αρχιπελάγους. Αυτή η γοητευτική πόλη-λιμάνι είναι γεμάτη από πολύχρωμα ξύλινα σπίτια, όμορφα πλακόστρωτα δρομάκια και υπέροχη θέα στη Βαλτική Θάλασσα. Εκμεταλλευτείτε τη διαμονή σας για να επισκεφθείτε το Μουσείο Ναυτιλίας Åland, το οποίο παρακολουθεί τη ναυτική ιστορία της περιοχής, ή να εξερευνήσετε το Κάστρο Kastelholm, ένα μεσαιωνικό φρούριο που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Αν προτιμάτε να ξεφύγετε από την πολυκοσμία, πάρτε το πλοίο για το Kökar, ένα μικρό γραφικό νησί όπου μπορείτε να χαλαρώσετε σε όμορφες αμμώδεις παραλίες και να εξερευνήσετε εκπληκτικά μονοπάτια πεζοπορίας. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τη μεσαιωνική εκκλησία του Kökar, ένα αρχιτεκτονικό στολίδι που αξίζει να επισκεφθείτε.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None