Προτεινόμενη διαδρομή
Naantali
Ταξιδέψτε απευθείας στο Lumparland με πλοίο
Lumparland
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Naantali
Ταξιδέψτε με πλοίο για Kapellskär
Kapellskär
Ταξιδέψτε με πλοίο για Lumparland
Lumparland
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Naantali στο Lumparland με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Naantali για Lumparland? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Naantali για το Lumparland είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Naantali προς το Lumparland μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Naantali προς το Lumparland όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Finnlines ή Tallink. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Naantali Lumparland που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Finnlines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Naantali προς Lumparland, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Naantali προς Lumparland

Λιμάνι αναχώρησης
Naantali
Φινλανδία
Λιμάνι άφιξης
Lumparland
Φινλανδία
Ώλαντ
Απόσταση
105 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Finnlines, Tallink
Συχνότητα διασταυρώσεων
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
4 ώρες 55 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Naantali Lumparland: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Naantali για Lumparland, θα βρείτε εισιτήρια από 75 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 219 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Naantali προς Lumparland είναι 137 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Naantali για το Lumparland είναι 4 ώρες 57 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 5 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Lumparland, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Lumparland σε 4 ώρες 50 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Naantali στις 10:45. Το τελευταίο πλοίο για το Lumparland αναχωρεί από το λιμάνι του Naantali στις 22:45.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Naantali προς το Lumparland
137 €
Εύρος τιμών των πλοίων Naantali Lumparland (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
75 € - 219 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Naantali Lumparland
4 ώρες 57 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Lumparland
10:45
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Lumparland
22:45
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Lumparland
03:45
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Lumparland
16:35

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Naantali και Lumparland;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Naantali και Lumparland με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Finnlines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Finnlines Naantali Lumparland
Finnlines
Η Finnlines ιδρύθηκε το 1948 και εδρεύει στη Φινλανδία. Εξυπηρετεί τη Φινλανδία, τη Γερμανία, τη Σουηδία και την Πολωνία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Naantali-Lumparland και να κλείσετε το εισιτήριο της Finnlines μεταξύ Naantali και Lumparland. Η Finnlines πραγματοποιεί 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Lumparland από το Naantali και ο χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες 55 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Finnlines
4 ώρες 55 λεπτά
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Naantali; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Lumparland;

Λιμάνι αναχώρησης στο Naantali

Τα πλοία της Finnlines αναχωρούν για το Lumparland από τα ακόλουθα λιμάνια στο Naantali:

Naantali
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Lumparland

Τα πλοία της Finnlines φτάνουν στο Lumparland από τα ακόλουθα λιμάνια:

Langnas
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Naantali προς Lumparland
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Naantali για το Lumparland, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 4 ώρες 55 λεπτά για να καλύψετε τα 105 km μεταξύ Naantali και Lumparland.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Naantali και Lumparland) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Finnlines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Naantali και Lumparland.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Naantali και Lumparland: Finnlines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Finnlines, Tallink.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Naantali προς το Lumparland, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 75 € για τη χαμηλότερη, έως 219 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 137 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Naantali στις 10:45 με προορισμό το Lumparland.

Το τελευταίο πλοίο για Lumparland αναχωρεί από το Naantali συνήθως στις 22:45.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης