Ταξιδεύοντας με πλοίο από Funchal προς Κανάριοι Νήσοι

Το ταξίδι με πλοίο από Funchal προς Κανάριοι Νήσοι είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Funchal Κανάριοι Νήσοι εκτελούνται από 1 ναυτιλιακές εταιρείες (Empresa de Navegação Madeirense) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Santa Cruz de Tenerife, Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Funchal.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Funchal Κανάριοι Νήσοι, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Empresa de Navegação Madeirense.

Πλοία Funchal Κανάριοι Νήσοι σε αριθμούς

Χώρες
Πορτογαλία
Ισπανία
Αριθμός λιμένων
3
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
2
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
1
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Funchal - Κανάριοι Νήσοι

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Funchal προς Κανάριοι Νήσοι; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Funchal και Κανάριοι Νήσοι. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Empresa de Navegação Madeirense προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Funchal, Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια ή Santa Cruz de Tenerife χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Funchal Κανάριοι Νήσοι που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Empresa de Navegação Madeirense. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 2 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Funchal και Κανάριοι Νήσοι!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Funchal Κανάριοι Νήσοι - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Funchal σε Κανάριοι Νήσοι

Κανάριοι Νήσοι: Άφιξη με φέρι από Funchal και εξερεύνηση της περιοχής

Υπάρχουν πολλά λιμάνια στην Ισπανία από τα οποία μπορείτε να επιβιβαστείτε σε πλοίο για τα Κανάρια Νησιά, όπως το Κάντιθ, η Ουέλβα, η Αλμερία και η Μάλαγα. Μπορείτε επίσης να πάρετε πλοίο από την Πορτογαλία ή το Μαρόκο. Ο χρόνος ταξιδιού ποικίλλει ανάλογα με τον προορισμό, αλλά σε γενικές γραμμές χρειάζονται 24 έως 48 ώρες για να φτάσετε στα Κανάρια Νησιά από την ηπειρωτική Ισπανία.

Μία από τις κύριες ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή αυτή είναι η Naviera Armas. Προσφέρει συνδέσεις με όλα τα νησιά του αρχιπελάγους, εκτός από το La Graciosa. Η Fred Olsen Express είναι μια άλλη ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρετεί αρκετά νησιά του αρχιπελάγους. Και οι δύο εταιρείες προσφέρουν τακτικά δρομολόγια καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None