Προτεινόμενη διαδρομή
Funchal
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με αεροπορικά, πλοίο
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Funchal
Ταξιδέψτε με πλοίο για Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de Tenerife
Ταξιδέψτε με πλοίο για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Funchal στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Funchal για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Funchal για το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Funchal προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Funchal προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Empresa de Navegação Madeirense, Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Funchal Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Empresa de Navegação Madeirense προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Funchal προς Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Funchal προς Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Λιμάνι αναχώρησης
Funchal
Πορτογαλία
Μαδέρα
Λιμάνι άφιξης
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Απόσταση
520 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Empresa de Navegação Madeirense, Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Funchal και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Funchal και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Empresa de Navegação Madeirense, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Empresa de Navegação Madeirense Funchal Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Empresa de Navegação Madeirense
Η Empresa de Navegação Madeirense λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Πορτογαλία και Ισπανία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Funchal και του Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Funchal-Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και να κλείσετε το εισιτήριο της Empresa de Navegação Madeirense μεταξύ Funchal και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια. Περισσότερες πληροφορίες για την Empresa de Navegação Madeirense

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Funchal; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια;

Λιμάνι αναχώρησης στο Funchal

Τα πλοία της Empresa de Navegação Madeirense αναχωρούν για το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια από τα ακόλουθα λιμάνια στο Funchal:

Funchal
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Τα πλοία της Empresa de Navegação Madeirense φτάνουν στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια από τα ακόλουθα λιμάνια:

la Luz
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Funchal προς Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Funchal και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια: Empresa de Navegação Madeirense.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Empresa de Navegação Madeirense, Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης