Ταξιδεύοντας με πλοίο από Durres προς Φριούλι-Βενετία Τζούλια

Το ταξίδι με πλοίο από Durres προς Φριούλι-Βενετία Τζούλια είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Durres Φριούλι-Βενετία Τζούλια εκτελούνται από 1 ναυτιλιακές εταιρείες (Adria Ferries) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Τεργέστη και Durres.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Durres Φριούλι-Βενετία Τζούλια, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Adria Ferries.

Πλοία Durres Φριούλι-Βενετία Τζούλια σε αριθμούς

Χώρες
Αλβανία
Ιταλία
Αριθμός διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Αριθμός λιμένων
2
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
1
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
1
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Durres - Φριούλι-Βενετία Τζούλια

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Durres προς Φριούλι-Βενετία Τζούλια; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Durres και Φριούλι-Βενετία Τζούλια. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Adria Ferries προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Durres ή Τεργέστη χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Durres Φριούλι-Βενετία Τζούλια που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Adria Ferries. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 1 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Durres και Φριούλι-Βενετία Τζούλια!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Durres Φριούλι-Βενετία Τζούλια - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Durres σε Φριούλι-Βενετία Τζούλια

Φριούλι-Βενετία Τζούλια: Άφιξη με φέρι από Durres και εξερεύνηση της περιοχής

Η κύρια πόλη της περιοχής είναι η Τεργέστη, ένα πολιτιστικό και αρχιτεκτονικό στολίδι. Ξεκινήστε την επίσκεψή σας από το κάστρο Miramare, που βρίσκεται στην ακτή. Με τους περιποιημένους κήπους του και την εκπληκτική θέα στη θάλασσα, αυτό το κάστρο είναι το ιδανικό μέρος για να κάνετε μια βόλτα και να νιώσετε ότι μεταφέρεστε πίσω στο χρόνο. Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε προς την Piazza Unità d'Italia, την κεντρική πλατεία της Τεργέστης, που είναι γεμάτη με μεγαλοπρεπή κτίρια και προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το ιστορικό καφέ Caffè degli Specchi, όπου μπορείτε να απολαύσετε έναν νόστιμο καφέ απολαμβάνοντας τη ζωντανή ατμόσφαιρα της πλατείας.

Ένα άλλο στολίδι της περιοχής είναι η πόλη Ούντινε, γνωστή για τη μεσαιωνική και αναγεννησιακή αρχιτεκτονική της. Περπατήστε στα στενά δρομάκια του ιστορικού κέντρου και θαυμάστε το μεγαλείο της Piazza della Libertà, με το σιντριβάνι και την επιβλητική στήλη του Απόλλωνα. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Castello di Udine, ένα φρούριο του δέκατου πέμπτου αιώνα με πανοραμική θέα στην πόλη. Για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, σταματήστε σε μια τοπική οστερία και δοκιμάστε τοπικές σπεσιαλιτέ, όπως το ζαμπόν San Daniele και το τυρί Montasio.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None