Προτεινόμενη διαδρομή
Arrecife
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα με πλοίο
Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Arrecife
Ταξιδέψτε με πλοίο για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Arrecife στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Arrecife για Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Arrecife για το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Arrecife προς το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Arrecife προς το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas ή Fred Olsen Express. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Arrecife Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Arrecife προς Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Arrecife προς Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα

Λιμάνι αναχώρησης
Arrecife
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Λιμάνι άφιξης
Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Απόσταση
412 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
32 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Arrecife Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Arrecife για Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα, θα βρείτε εισιτήρια από 42 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 136 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Arrecife προς Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα είναι 89 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Arrecife για το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα είναι 28 ώρες 30 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 28 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα σε 28 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Arrecife στις 17:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Arrecife προς το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
89 €
Εύρος τιμών των πλοίων Arrecife Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
42 € - 136 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Arrecife Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
28 ώρες 30 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
17:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
22:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Arrecife προς το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Arrecife προς το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Arrecife προς το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Arrecife στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Αντιθέτως, στη διαδρομή Arrecife-Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα με το πλοίο της Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να διασκεδάσετε, να περπατήσετε στο εξωτερικό κατάστρωμα, ακόμη και να κάνετε ηλιοθεραπεία το καλοκαίρι. Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από την πτήση!
Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Με το πλοίο της Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas θα απολαύσετε μια ομαλή εκκίνηση από το Arrecife και θα ταξιδέψετε με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h προς το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Μπορεί να βρείτε τη διαδρομή Arrecife-Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα λίγο πιο σύντομη!
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Arrecife Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Arrecife και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Arrecife και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Acciona Trasmediterránea Arrecife Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
Acciona Trasmediterránea
Η Acciona Trasmediterránea ιδρύθηκε το 1989 και εδρεύει στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τις μεσογειακές περιοχές της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Arrecife-Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και να κλείσετε το εισιτήριο της Acciona Trasmediterránea μεταξύ Arrecife και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα. Η Acciona Trasmediterránea πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα από το Arrecife και ο χρόνος ταξιδιού είναι 32 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Acciona Trasmediterránea
32 ώρες
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Naviera Armas Arrecife Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
Naviera Armas
Η Naviera Armas είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφη, στις Κανάριες Νήσους. Ιδρύθηκε το 1971 και προσφέρει διασταυρώσεις σε διάφορους προορισμούς στις Κανάριες Νήσους, την Ισπανία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Arrecife-Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και να κλείσετε το εισιτήριο της Naviera Armas μεταξύ Arrecife και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα. Περισσότερες πληροφορίες για την Naviera Armas

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Arrecife; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Arrecife

Τα πλοία της Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas αναχωρούν για το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Arrecife:

Arrecife
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα

Τα πλοία της Naviera Armas ή Acciona Trasmediterránea φτάνουν στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Santa Cruz de La Palma
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Arrecife για το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 32 ώρες για να καλύψετε τα 412 km μεταξύ Arrecife και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Arrecife και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Acciona Trasmediterránea και Naviera Armas). Επί του παρόντος, υπάρχουν 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Arrecife και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Arrecife και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα: Acciona Trasmediterránea και Naviera Armas.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Arrecife και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα, θα διανύσετε 412 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Arrecife προς το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 42 € για τη χαμηλότερη, έως 136 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 89 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Arrecife στις 17:30 με προορισμό το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης