Προτεινόμενη διαδρομή
Arrecife
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με πλοίο
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Arrecife
Ταξιδέψτε με πλοίο για Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Arrecife στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Arrecife για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Arrecife για το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Arrecife προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Arrecife προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas ή Fred Olsen Express. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Arrecife Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea ή Fred Olsen Express προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Arrecife προς Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Arrecife προς Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Λιμάνι αναχώρησης
Arrecife
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Λιμάνι άφιξης
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Απόσταση
204 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
3 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Arrecife Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Arrecife για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, θα βρείτε εισιτήρια από 77 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 172 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Arrecife προς Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια είναι 124 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Arrecife για το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια είναι 5 ώρες 43 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 9 ώρες για να φτάσουν στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια σε 5 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Arrecife στις 11:00. Το τελευταίο πλοίο για το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια αναχωρεί από το λιμάνι του Arrecife στις 17:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Arrecife προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
124 €
Εύρος τιμών των πλοίων Arrecife Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
77 € - 172 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Arrecife Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
5 ώρες 43 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
11:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
17:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
02:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
20:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Arrecife προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Arrecife προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Arrecife προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Μία αποσκευή είναι δωρεάν, όλες οι άλλες πρέπει να πληρωθούν. Αυτή είναι συχνά η φόρμουλα που χρησιμοποιείται όταν ταξιδεύουμε με άλλα μέσα μεταφοράς, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού. Στο πλοίο Arrecife Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, εντός της χωρητικότητας του οχήματός σας. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια. Ωστόσο, πολλά πλοία παρέχουν χώρο αποθήκευσης αποσκευών για τους πεζούς επιβάτες. Ενημερωθείτε από την Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea ή Fred Olsen Express.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Arrecife Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea ή Fred Olsen Express, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Arrecife στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Αντιθέτως, στη διαδρομή Arrecife-Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με το πλοίο της Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea ή Fred Olsen Express, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να διασκεδάσετε, να περπατήσετε στο εξωτερικό κατάστρωμα, ακόμη και να κάνετε ηλιοθεραπεία το καλοκαίρι. Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από την πτήση!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Arrecife και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Arrecife και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea ή Fred Olsen Express, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Naviera Armas Arrecife Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Naviera Armas
Η Naviera Armas είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφη, στις Κανάριες Νήσους. Ιδρύθηκε το 1971 και προσφέρει διασταυρώσεις σε διάφορους προορισμούς στις Κανάριες Νήσους, την Ισπανία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Arrecife-Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και να κλείσετε το εισιτήριο της Naviera Armas μεταξύ Arrecife και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια. Η Naviera Armas πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια από το Arrecife και ο χρόνος ταξιδιού είναι 5 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Naviera Armas
5 ώρες 50 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Acciona Trasmediterránea Arrecife Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Acciona Trasmediterránea
Η Acciona Trasmediterránea ιδρύθηκε το 1989 και εδρεύει στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τις μεσογειακές περιοχές της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Arrecife-Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και να κλείσετε το εισιτήριο της Acciona Trasmediterránea μεταξύ Arrecife και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια. Η Acciona Trasmediterránea πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια από το Arrecife και ο χρόνος ταξιδιού είναι 8 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Acciona Trasmediterránea
8 ώρες
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Fred Olsen Express Arrecife Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Fred Olsen Express
Η Fred Olsen Express είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στο Λας Πάλμας των Καναρίων Νήσων και προσφέρει δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ισπανία και την Πορτογαλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Arrecife-Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και να κλείσετε το εισιτήριο της Fred Olsen Express μεταξύ Arrecife και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια. Η Fred Olsen Express πραγματοποιεί 13 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια από το Arrecife και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Fred Olsen Express
3 ώρες 50 λεπτά
13 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Arrecife; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια;

Λιμάνι αναχώρησης στο Arrecife

Τα πλοία της Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea ή Fred Olsen Express αναχωρούν για το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια από τα ακόλουθα λιμάνια στο Arrecife:

Arrecife
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Τα πλοία της Fred Olsen Express, Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas φτάνουν στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια από τα ακόλουθα λιμάνια:

la Luz
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Arrecife προς Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Arrecife για το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 3 ώρες 50 λεπτά για να καλύψετε τα 204 km μεταξύ Arrecife και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Arrecife και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea και Fred Olsen Express). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Arrecife και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Arrecife και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια: Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea και Fred Olsen Express.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Arrecife Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Arrecife και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, θα διανύσετε 204 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Arrecife προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 77 € για τη χαμηλότερη, έως 172 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 124 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Arrecife στις 11:00 με προορισμό το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια.

Το τελευταίο πλοίο για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια αναχωρεί από το Arrecife συνήθως στις 17:30.

Η εμπειρία σας από το Arrecife προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Arrecife και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Arrecife έως την αποβίβαση στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas και Fred Olsen Express. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Arrecife και το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια.

Επιβίβαση στο Arrecife

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Arrecife Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Arrecife / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea ή Fred Olsen Express) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Arrecife. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Arrecife - Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια / Πηγαίνετε στο γκισέ της Fred Olsen Express, Acciona Trasmediterránea ή Naviera Armas στον τερματικό σταθμό του Arrecife για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια / Από τον τερματικό σταθμό του Arrecife θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea ή Fred Olsen Express για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Arrecife και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Στο πλοίο της Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea ή Fred Olsen Express, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Το πλοίο πλησιάζει στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Τέλος, η παραμονή σας στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης