Προτεινόμενη διαδρομή
Τύνιδα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σαλέρνο με πλοίο
Σαλέρνο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Τύνιδα
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Παλέρμο
Παλέρμο
Ταξιδέψτε με πλοίο, τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Σαλέρνο
Σαλέρνο
Δείτε τιμές
Τύνιδα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Νάπολη
Νάπολη
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο, λεωφορείο για Σαλέρνο
Σαλέρνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Τύνιδα στο Σαλέρνο με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Τύνιδα για Σαλέρνο? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Τύνιδα για το Σαλέρνο είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Τύνιδα προς το Σαλέρνο μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Τύνιδα προς το Σαλέρνο όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Grimaldi Lines ή Grandi Navi Veloci. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Τύνιδα Σαλέρνο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Grimaldi Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Τύνιδα προς Σαλέρνο, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Τύνιδα προς Σαλέρνο

Λιμάνι αναχώρησης
Τύνιδα
Τυνησία
Λιμάνι άφιξης
Σαλέρνο
Ιταλία
Campania
Απόσταση
586 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
24 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Τύνιδα Σαλέρνο: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Τύνιδα για Σαλέρνο, θα βρείτε εισιτήρια από 43 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 634 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Τύνιδα προς Σαλέρνο είναι 126 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Τύνιδα για το Σαλέρνο είναι 25 ώρες 45 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 27 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Σαλέρνο, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σαλέρνο σε 19 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Τύνιδα στις 03:30. Το τελευταίο πλοίο για το Σαλέρνο αναχωρεί από το λιμάνι του Τύνιδα στις 19:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Τύνιδα προς το Σαλέρνο
126 €
Εύρος τιμών των πλοίων Τύνιδα Σαλέρνο (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
43 € - 634 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Τύνιδα Σαλέρνο
25 ώρες 45 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σαλέρνο
03:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Σαλέρνο
19:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σαλέρνο
07:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σαλέρνο
20:15

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Τύνιδα και Σαλέρνο;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Τύνιδα και Σαλέρνο με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Grimaldi Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Grimaldi Lines Τύνιδα Σαλέρνο
Grimaldi Lines
Η Grimaldi Lines ιδρύθηκε το 1947 και εδρεύει στη Νάπολη της Ιταλίας. Προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς διάφορους προορισμούς στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Τύνιδα-Σαλέρνο και να κλείσετε το εισιτήριο της Grimaldi Lines μεταξύ Τύνιδα και Σαλέρνο. Η Grimaldi Lines πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σαλέρνο από το Τύνιδα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 24 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Grimaldi Lines
24 ώρες 20 λεπτά
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Τύνιδα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σαλέρνο;

Λιμάνι αναχώρησης στο Τύνιδα

Τα πλοία της Grimaldi Lines αναχωρούν για το Σαλέρνο από τα ακόλουθα λιμάνια στο Τύνιδα:

Tunis
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σαλέρνο

Τα πλοία της Grimaldi Lines φτάνουν στο Σαλέρνο από τα ακόλουθα λιμάνια:

Salerno
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Τύνιδα προς Σαλέρνο
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Τύνιδα για το Σαλέρνο, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 24 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 586 km μεταξύ Τύνιδα και Σαλέρνο.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Τύνιδα και Σαλέρνο) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Grimaldi Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Τύνιδα και Σαλέρνο.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Τύνιδα και Σαλέρνο: Grimaldi Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Τύνιδα προς το Σαλέρνο, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 43 € για τη χαμηλότερη, έως 634 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 126 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Τύνιδα στις 03:30 με προορισμό το Σαλέρνο.

Το τελευταίο πλοίο για Σαλέρνο αναχωρεί από το Τύνιδα συνήθως στις 19:30.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης