Προτεινόμενη διαδρομή
Τύνιδα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Παλέρμο με αεροπορικά, πλοίο
Παλέρμο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Τύνιδα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Τράπανι
Τράπανι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Παλέρμο
Παλέρμο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Τύνιδα στο Παλέρμο με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Τύνιδα για Παλέρμο? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Τύνιδα για το Παλέρμο είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Τύνιδα προς το Παλέρμο μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Τύνιδα προς το Παλέρμο όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Grimaldi Lines ή Grandi Navi Veloci. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Τύνιδα Παλέρμο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Grimaldi Lines ή Grandi Navi Veloci προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Τύνιδα προς Παλέρμο, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Τύνιδα προς Παλέρμο

Λιμάνι αναχώρησης
Τύνιδα
Τυνησία
Λιμάνι άφιξης
Παλέρμο
Ιταλία
Σικελία
Απόσταση
317 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
11 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Τύνιδα Παλέρμο: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Τύνιδα για Παλέρμο, θα βρείτε εισιτήρια από 30 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 344 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Τύνιδα προς Παλέρμο είναι 88 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Τύνιδα για το Παλέρμο είναι 12 ώρες 52 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 15 ώρες 1 λεπτά για να φτάσουν στο Παλέρμο, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Παλέρμο σε 4 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Τύνιδα στις 03:30. Το τελευταίο πλοίο για το Παλέρμο αναχωρεί από το λιμάνι του Τύνιδα στις 23:59.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Τύνιδα προς το Παλέρμο
88 €
Εύρος τιμών των πλοίων Τύνιδα Παλέρμο (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
30 € - 344 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Τύνιδα Παλέρμο
12 ώρες 52 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Παλέρμο
03:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Παλέρμο
23:59
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Παλέρμο
07:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Παλέρμο
16:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Τύνιδα προς το Παλέρμο;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Τύνιδα προς το Παλέρμο μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Παλέρμο. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Τύνιδα προς το Παλέρμο είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο θαλασσινός αέρας έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Κατά τη διάρκεια του πλου Τύνιδα-Παλέρμο, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Grimaldi Lines ή Grandi Navi Veloci για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Παλέρμο νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με το τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, συχνά εφαρμόζεται η υπέρβαση του ενός δωρεάν αποσκευής και κάθε επιπλέον αποσκευή δημιουργεί πρόσθετο κόστος. Για τη διέλευση από το Τύνιδα προς το Παλέρμο, εφόσον όλες οι αποσκευές σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται καμία επιβάρυνση. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Παλέρμο. Ωστόσο, πολλά πλοία παρέχουν χώρο αποθήκευσης αποσκευών για τους πεζούς επιβάτες. Ενημερωθείτε από την Grimaldi Lines ή Grandi Navi Veloci.
Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Τύνιδα στο Παλέρμο. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Τύνιδα Παλέρμο με τη Grandi Navi Veloci ή Grimaldi Lines, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Οι υπηρεσίες και το επίπεδο ελευθερίας κατά τη διάρκεια μιας πτήσης είναι ριζικά διαφορετικά!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Τύνιδα και Παλέρμο;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Τύνιδα και Παλέρμο με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Grimaldi Lines ή Grandi Navi Veloci, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Grimaldi Lines Τύνιδα Παλέρμο
Grimaldi Lines
Η Grimaldi Lines ιδρύθηκε το 1947 και εδρεύει στη Νάπολη της Ιταλίας. Προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς διάφορους προορισμούς στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Τύνιδα-Παλέρμο και να κλείσετε το εισιτήριο της Grimaldi Lines μεταξύ Τύνιδα και Παλέρμο. Η Grimaldi Lines πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Παλέρμο από το Τύνιδα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 11 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Grimaldi Lines
11 ώρες 20 λεπτά
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Grandi Navi Veloci Τύνιδα Παλέρμο
Grandi Navi Veloci
Η Grandi Navi Veloci είναι ιταλική εταιρεία και ένας από τους ηγέτες στις επιβατικές μεταφορές στη Μεσόγειο. Εξυπηρετεί την Ιταλία (Σικελία και Σαρδηνία), την Ισπανία, την Τυνησία, την Αλγερία, τη Γαλλία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Τύνιδα-Παλέρμο και να κλείσετε το εισιτήριο της Grandi Navi Veloci μεταξύ Τύνιδα και Παλέρμο. Η Grandi Navi Veloci πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Παλέρμο από το Τύνιδα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 14 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Grandi Navi Veloci
14 ώρες 30 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Τύνιδα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Παλέρμο;

Λιμάνι αναχώρησης στο Τύνιδα

Τα πλοία της Grimaldi Lines ή Grandi Navi Veloci αναχωρούν για το Παλέρμο από τα ακόλουθα λιμάνια στο Τύνιδα:

Tunis
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Παλέρμο

Τα πλοία της Grandi Navi Veloci ή Grimaldi Lines φτάνουν στο Παλέρμο από τα ακόλουθα λιμάνια:

Palermo
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Τύνιδα προς Παλέρμο
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Τύνιδα για το Παλέρμο, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 11 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 317 km μεταξύ Τύνιδα και Παλέρμο.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Τύνιδα και Παλέρμο) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Grimaldi Lines και Grandi Navi Veloci). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Τύνιδα και Παλέρμο.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Τύνιδα και Παλέρμο: Grimaldi Lines και Grandi Navi Veloci.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Τύνιδα και Παλέρμο, θα διανύσετε 317 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Τύνιδα προς το Παλέρμο, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 30 € για τη χαμηλότερη, έως 344 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 88 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Τύνιδα στις 03:30 με προορισμό το Παλέρμο.

Το τελευταίο πλοίο για Παλέρμο αναχωρεί από το Τύνιδα συνήθως στις 23:59.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης