Προτεινόμενη διαδρομή
Τεργέστη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Durres με πλοίο
Durres
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Τεργέστη
Ταξιδέψτε με πλοίο, Carpooling, λεωφορείο για Ανκόνα
Ανκόνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Durres
Durres
Δείτε τιμές
Τεργέστη
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Μπάρι
Μπάρι
Ταξιδέψτε με πλοίο για Durres
Durres
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Τεργέστη στο Durres με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Τεργέστη για Durres? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Τεργέστη για το Durres είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Τεργέστη προς το Durres μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Τεργέστη προς το Durres όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Minoan Lines, Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries ή European Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Τεργέστη Durres που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Adria Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Τεργέστη προς Durres, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Τεργέστη προς Durres

Λιμάνι αναχώρησης
Τεργέστη
Ιταλία
Φριούλι-Βενετία Τζούλια
Λιμάνι άφιξης
Durres
Αλβανία
Απόσταση
663 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Minoan Lines, Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways, Grandi Navi Veloci, Adriatica Traghetti
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
27 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Τεργέστη και Durres;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Τεργέστη και Durres με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Adria Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Adria Ferries Τεργέστη Durres
Adria Ferries
Η Adria Ferries λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία και Αλβανία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Τεργέστη και του Durres. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Τεργέστη-Durres και να κλείσετε το εισιτήριο της Adria Ferries μεταξύ Τεργέστη και Durres. Η Adria Ferries πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Durres από το Τεργέστη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 27 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Adria Ferries
27 ώρες
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Τεργέστη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Durres;

Λιμάνι αναχώρησης στο Τεργέστη

Τα πλοία της Adria Ferries αναχωρούν για το Durres από τα ακόλουθα λιμάνια στο Τεργέστη:

Trieste
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Durres

Τα πλοία της Adria Ferries φτάνουν στο Durres από τα ακόλουθα λιμάνια:

Durres
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Τεργέστη προς Durres
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Τεργέστη για το Durres, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 27 ώρες για να καλύψετε τα 663 km μεταξύ Τεργέστη και Durres.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Τεργέστη και Durres) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Adria Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Τεργέστη και Durres.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Τεργέστη και Durres: Adria Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Minoan Lines, Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways, Grandi Navi Veloci, Adriatica Traghetti.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης