Προτεινόμενη διαδρομή
Ταλίν
Ταξιδέψτε απευθείας στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ με αεροπορικά, πλοίο
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ταλίν
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, πλοίο για Ελσίνκι
Ελσίνκι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Δείτε τιμές
Ταλίν
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, πλοίο για Turku
Turku
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ταλίν στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ταλίν για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ταλίν για το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ταλίν προς το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ταλίν προς το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Silja Line, Tallink, Viking Line, St. Peter Line ή Eckerö Line. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ταλίν ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Tallink, St. Peter Line ή Viking Line προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ταλίν προς ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ταλίν προς ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Λιμάνι αναχώρησης
Ταλίν
Εσθονία
Λιμάνι άφιξης
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Σουηδία
Απόσταση
379 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Silja Line, Tallink, Viking Line, St. Peter Line, Eckerö Line
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
16 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ταλίν ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ταλίν για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, θα βρείτε εισιτήρια από 89 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 323 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ταλίν προς ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ είναι 182 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ταλίν για το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ είναι 17 ώρες 42 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 20 ώρες 50 λεπτά για να φτάσουν στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ σε 17 ώρες 15 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ταλίν στις 14:00. Το τελευταίο πλοίο για το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ αναχωρεί από το λιμάνι του Ταλίν στις 18:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ταλίν προς το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
182 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ταλίν ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
89 € - 323 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ταλίν ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
17 ώρες 42 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
14:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
18:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
09:50
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
10:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ταλίν προς το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ταλίν προς το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ταλίν προς το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με το τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, συχνά εφαρμόζεται η υπέρβαση του ενός δωρεάν αποσκευής και κάθε επιπλέον αποσκευή δημιουργεί πρόσθετο κόστος. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της Tallink, St. Peter Line ή Viking Line στο Ταλίν, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ. Ωστόσο, πολλά πλοία παρέχουν χώρο αποθήκευσης αποσκευών για τους πεζούς επιβάτες. Ενημερωθείτε από την Tallink, St. Peter Line ή Viking Line.
Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h πάνω σε ένα πλοίο της Tallink, St. Peter Line ή Viking Line για τα 379 km μεταξύ Ταλίν και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ θα είναι μια χαλαρωτική στάση. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε ότι φτάσατε στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ πολύ γρήγορα, καθώς η εμπειρία είναι τόσο ευχάριστη!
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Ταλίν στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Ταλίν, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Στο πλοίο για το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε και αυτή η θαλάσσια εμπειρία μεταξύ Ταλίν και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας για πολύ καιρό.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ταλίν και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ταλίν και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Tallink, St. Peter Line ή Viking Line, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Tallink Ταλίν ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Tallink
Η Tallink, η οποία ιδρύθηκε το 1991, είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Εσθονία που εξυπηρετεί τις χώρες της Βαλτικής, τη Φινλανδία και τη Σουηδία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ταλίν-ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και να κλείσετε το εισιτήριο της Tallink μεταξύ Ταλίν και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ. Η Tallink πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ από το Ταλίν και ο χρόνος ταξιδιού είναι 17 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Tallink
17 ώρες 20 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
St. Peter Line Ταλίν ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
St. Peter Line
Η St. Peter Line είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Ρωσία που προσφέρει ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ της Ρωσίας και της Φινλανδίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ταλίν-ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και να κλείσετε το εισιτήριο της St. Peter Line μεταξύ Ταλίν και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ. Η St. Peter Line πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ από το Ταλίν και ο χρόνος ταξιδιού είναι 16 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την St. Peter Line
16 ώρες
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Viking Line Ταλίν ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Viking Line
Η Viking Line, που ιδρύθηκε το 1959, είναι μια φινλανδική ακτοπλοϊκή εταιρεία που δραστηριοποιείται μεταξύ Φινλανδίας, Σουηδίας και Εσθονίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ταλίν-ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και να κλείσετε το εισιτήριο της Viking Line μεταξύ Ταλίν και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ. Η Viking Line πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ από το Ταλίν και ο χρόνος ταξιδιού είναι 20 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Viking Line
20 ώρες 50 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ταλίν; Από πού φθάνουν τα πλοία στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ταλίν

Τα πλοία της Tallink, St. Peter Line ή Viking Line αναχωρούν για το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ταλίν:

Tallinn Terminal A
Χάρτης
Tallinn Terminal D
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Τα πλοία της Viking Line, St. Peter Line ή Tallink φτάνουν στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ από τα ακόλουθα λιμάνια:

Stockholm Värtahamnen Terminal
Χάρτης
Stockholm Frihamnen Terminal
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ταλίν για το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 16 ώρες για να καλύψετε τα 379 km μεταξύ Ταλίν και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ταλίν και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Tallink, St. Peter Line και Viking Line). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Ταλίν και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ταλίν και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ: Tallink, St. Peter Line και Viking Line.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Silja Line, Tallink, Viking Line, St. Peter Line, Eckerö Line.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Silja Line, Tallink, Viking Line, St. Peter Line, Eckerö Line στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ταλίν ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ταλίν και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, θα διανύσετε 379 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ταλίν προς το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 89 € για τη χαμηλότερη, έως 323 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 182 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ταλίν στις 14:00 με προορισμό το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ.

Το τελευταίο πλοίο για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ αναχωρεί από το Ταλίν συνήθως στις 18:00.

Η εμπειρία σας από το Ταλίν προς το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Ταλίν στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Silja Line, Tallink, Viking Line, St. Peter Line ή Eckerö Line, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Ταλίν έως την αποβίβαση στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Ταλίν και το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ.

Αναχώρηση από το Ταλίν με πλοίο

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Ταλίν ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Ταλίν / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Ταλίν εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Tallink, St. Peter Line ή Viking Line. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Ταλίν - ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ / Στο Ταλίν, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Viking Line, St. Peter Line ή Tallink στον τερματικό σταθμό του Ταλίν. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Ταλίν που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Tallink, St. Peter Line ή Viking Line θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Ταλίν και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Στο πλοίο της Tallink, St. Peter Line ή Viking Line, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης