Προτεινόμενη διαδρομή
Ελσίνκι
Ταξιδέψτε απευθείας στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ με αεροπορικά, πλοίο
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ελσίνκι
Ταξιδέψτε με πλοίο για Mariehamn
Mariehamn
Ταξιδέψτε με πλοίο για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Δείτε τιμές
Ελσίνκι
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο για Turku
Turku
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ελσίνκι στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ελσίνκι για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ελσίνκι για το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ελσίνκι προς το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ελσίνκι προς το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Silja Line, Tallink, Viking Line ή St. Peter Line. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ελσίνκι ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Silja Line, St. Peter Line, Tallink ή Viking Line προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ελσίνκι προς ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ελσίνκι προς ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Λιμάνι αναχώρησης
Ελσίνκι
Φινλανδία
Λιμάνι άφιξης
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Σουηδία
Απόσταση
396 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Silja Line, Tallink, Viking Line, St. Peter Line
Συχνότητα διασταυρώσεων
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
16 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ελσίνκι ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ελσίνκι για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, θα βρείτε εισιτήρια από 59 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 323 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ελσίνκι προς ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ είναι 152 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ελσίνκι για το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ είναι 17 ώρες 47 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 18 ώρες για να φτάσουν στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ σε 16 ώρες 40 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ελσίνκι στις 17:00. Το τελευταίο πλοίο για το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ αναχωρεί από το λιμάνι του Ελσίνκι στις 18:10.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ελσίνκι προς το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
152 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ελσίνκι ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
59 € - 323 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ελσίνκι ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
17 ώρες 47 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
17:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
18:10
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
09:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
10:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ελσίνκι προς το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ελσίνκι προς το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ελσίνκι προς το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με το τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, συχνά εφαρμόζεται η υπέρβαση του ενός δωρεάν αποσκευής και κάθε επιπλέον αποσκευή δημιουργεί πρόσθετο κόστος. Στο πλοίο Ελσίνκι ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, εντός της χωρητικότητας του οχήματός σας. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του Silja Line, St. Peter Line, Tallink ή Viking Line, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Ελσίνκι στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Ελσίνκι ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Silja Line, St. Peter Line, Tallink ή Viking Line, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ελσίνκι και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ελσίνκι και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Silja Line, St. Peter Line, Tallink ή Viking Line, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Silja Line Ελσίνκι ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Silja Line
Η Silja Line είναι μια φινλανδική ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Φινλανδία, η οποία προσφέρει δρομολόγια στη Βαλτική Θάλασσα μεταξύ Φινλανδίας, Σουηδίας, Εσθονίας και Ρωσίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ελσίνκι-ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και να κλείσετε το εισιτήριο της Silja Line μεταξύ Ελσίνκι και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ. Περισσότερες πληροφορίες για την Silja Line
St. Peter Line Ελσίνκι ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
St. Peter Line
Η St. Peter Line είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Ρωσία που προσφέρει ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ της Ρωσίας και της Φινλανδίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ελσίνκι-ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και να κλείσετε το εισιτήριο της St. Peter Line μεταξύ Ελσίνκι και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ. Περισσότερες πληροφορίες για την St. Peter Line
Tallink Ελσίνκι ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Tallink
Η Tallink, η οποία ιδρύθηκε το 1991, είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Εσθονία που εξυπηρετεί τις χώρες της Βαλτικής, τη Φινλανδία και τη Σουηδία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ελσίνκι-ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και να κλείσετε το εισιτήριο της Tallink μεταξύ Ελσίνκι και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ. Η Tallink πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ από το Ελσίνκι και ο χρόνος ταξιδιού είναι 17 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Tallink
17 ώρες 30 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Viking Line Ελσίνκι ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Viking Line
Η Viking Line, που ιδρύθηκε το 1959, είναι μια φινλανδική ακτοπλοϊκή εταιρεία που δραστηριοποιείται μεταξύ Φινλανδίας, Σουηδίας και Εσθονίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ελσίνκι-ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και να κλείσετε το εισιτήριο της Viking Line μεταξύ Ελσίνκι και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ. Η Viking Line πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ από το Ελσίνκι και ο χρόνος ταξιδιού είναι 16 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Viking Line
16 ώρες 50 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ελσίνκι; Από πού φθάνουν τα πλοία στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ελσίνκι

Τα πλοία της Silja Line, St. Peter Line, Tallink ή Viking Line αναχωρούν για το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ελσίνκι:

Helsinki Olympia Terminal
Χάρτης
Helsinki Hansa Terminal
Χάρτης
Helsinki Katajanokan Terminal
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Τα πλοία της Viking Line, Tallink, St. Peter Line ή Silja Line φτάνουν στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ από τα ακόλουθα λιμάνια:

Stockholm Värtahamnen Terminal
Χάρτης
Stockholm Frihamnen Terminal
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Ελσίνκι προς ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ελσίνκι για το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 16 ώρες 50 λεπτά για να καλύψετε τα 396 km μεταξύ Ελσίνκι και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ελσίνκι και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Silja Line, St. Peter Line, Tallink και Viking Line). Επί του παρόντος, υπάρχουν 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Ελσίνκι και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ελσίνκι και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ: Silja Line, St. Peter Line, Tallink και Viking Line.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Silja Line, Tallink, Viking Line, St. Peter Line.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Silja Line, Tallink, Viking Line, St. Peter Line στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ελσίνκι ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ελσίνκι και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, θα διανύσετε 396 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ελσίνκι προς το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 59 € για τη χαμηλότερη, έως 323 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 152 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ελσίνκι στις 17:00 με προορισμό το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ.

Το τελευταίο πλοίο για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ αναχωρεί από το Ελσίνκι συνήθως στις 18:10.

Η εμπειρία σας από το Ελσίνκι προς το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Ελσίνκι στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Silja Line, Tallink, Viking Line ή St. Peter Line, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Ελσίνκι έως την αποβίβαση στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Ελσίνκι και το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ.

Αναχώρηση από το Ελσίνκι με πλοίο

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Ελσίνκι ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Ελσίνκι / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Silja Line, St. Peter Line, Tallink ή Viking Line) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Ελσίνκι. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Ελσίνκι - ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ / Στο Ελσίνκι, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Viking Line, Tallink, St. Peter Line ή Silja Line στον τερματικό σταθμό του Ελσίνκι. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ / Από τον τερματικό σταθμό του Ελσίνκι θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Silja Line, St. Peter Line, Tallink ή Viking Line θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Διασχίζοντας το Ελσίνκι προς το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ: επί του πλοίου...

Στο πλοίο της Silja Line, St. Peter Line, Tallink ή Viking Line, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Ελσίνκι στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης