Προτεινόμενη διαδρομή
Ταγγέρη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Motril με πλοίο
Motril
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ταγγέρη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μάλαγα
Μάλαγα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Motril
Motril
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ταγγέρη στο Motril με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ταγγέρη για Motril? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ταγγέρη για το Motril είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ταγγέρη προς το Motril μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ταγγέρη προς το Motril όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Baleària ή FRS Iberia. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ταγγέρη Motril που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Baleària ή FRS Iberia προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ταγγέρη προς Motril, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ταγγέρη προς Motril

Λιμάνι αναχώρησης
Ταγγέρη
Μαρόκο
Λιμάνι άφιξης
Motril
Ισπανία
Ανδαλουσία
Απόσταση
232 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Baleària, FRS Iberia
Συχνότητα διασταυρώσεων
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
9 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ταγγέρη Motril: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ταγγέρη για Motril, θα βρείτε εισιτήρια από 41 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 310 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ταγγέρη προς Motril είναι 115 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ταγγέρη για το Motril είναι 6 ώρες 4 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 7 ώρες για να φτάσουν στο Motril, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Motril σε 6 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ταγγέρη στις 00:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ταγγέρη προς το Motril
115 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ταγγέρη Motril (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
41 € - 310 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ταγγέρη Motril
6 ώρες 4 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Motril
00:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Motril
07:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ταγγέρη προς το Motril;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ταγγέρη προς το Motril μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Motril. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ταγγέρη προς το Motril είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Λόγω της αυξημένης εγρήγορσης που απαιτείται για την οδήγηση ενός αυτοκινήτου σε μακρινά ταξίδια, η οδήγηση είναι εξαντλητική. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι Ταγγέρη Motril είναι ακριβώς το αντίθετο. Τα πλοία της Baleària ή FRS Iberia είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Φτάνετε στο Motril χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.
Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Με το πλοίο της Baleària ή FRS Iberia θα απολαύσετε μια ομαλή εκκίνηση από το Ταγγέρη και θα ταξιδέψετε με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h προς το Motril. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Μπορεί να βρείτε τη διαδρομή Ταγγέρη-Motril λίγο πιο σύντομη!
Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Τα οφέλη του θαλασσινού αέρα για την υγεία είναι πολλά. Στο Ταγγέρη, μόλις βγείτε από το λιμάνι, κάντε μια βόλτα στο κατάστρωμα του πλοίου της Baleària ή FRS Iberia και απολαύστε το θαλασσινό σπρέι και τον αναζωογονητικό, εμπλουτισμένο με οξυγόνο θαλάσσιο αέρα: μια πραγματική θεραπεία θαλασσοθεραπείας και πολύ αποτελεσματική για τον αερισμό των πνευμόνων! Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Motril γεμάτοι ενέργεια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ταγγέρη και Motril;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ταγγέρη και Motril με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Baleària ή FRS Iberia, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Baleària Ταγγέρη Motril
Baleària
Η Baleària ιδρύθηκε το 1997 και είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βαλένθια της Ισπανίας. Προσφέρει διασταυρώσεις προς διάφορους προορισμούς στην Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ταγγέρη-Motril και να κλείσετε το εισιτήριο της Baleària μεταξύ Ταγγέρη και Motril. Περισσότερες πληροφορίες για την Baleària
FRS Iberia Ταγγέρη Motril
FRS Iberia
Η FRS Iberia είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ισπανία και εξυπηρετεί τις περιοχές της Ισπανίας και του Μαρόκου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ταγγέρη-Motril και να κλείσετε το εισιτήριο της FRS Iberia μεταξύ Ταγγέρη και Motril. Η FRS Iberia πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Motril από το Ταγγέρη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 9 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την FRS Iberia
9 ώρες
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ταγγέρη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Motril;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ταγγέρη

Τα πλοία της Baleària ή FRS Iberia αναχωρούν για το Motril από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ταγγέρη:

Tangier Med
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Motril

Τα πλοία της FRS Iberia ή Baleària φτάνουν στο Motril από τα ακόλουθα λιμάνια:

Motril
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Ταγγέρη προς Motril
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ταγγέρη για το Motril, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 9 ώρες για να καλύψετε τα 232 km μεταξύ Ταγγέρη και Motril.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ταγγέρη και Motril) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Baleària και FRS Iberia). Επί του παρόντος, υπάρχουν 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Ταγγέρη και Motril.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ταγγέρη και Motril: Baleària και FRS Iberia.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Baleària, FRS Iberia.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ταγγέρη και Motril, θα διανύσετε 232 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ταγγέρη προς το Motril, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 41 € για τη χαμηλότερη, έως 310 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 115 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ταγγέρη στις 00:30 με προορισμό το Motril.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης