Προτεινόμενη διαδρομή
Ταγγέρη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μάλαγα με πλοίο
Μάλαγα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ταγγέρη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Algeciras
Algeciras
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Μάλαγα
Μάλαγα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ταγγέρη στο Μάλαγα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ταγγέρη για Μάλαγα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ταγγέρη για το Μάλαγα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ταγγέρη προς το Μάλαγα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ταγγέρη προς το Μάλαγα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Baleària, Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping ή AML. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ταγγέρη Μάλαγα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Baleària προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ταγγέρη προς Μάλαγα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ταγγέρη προς Μάλαγα

Λιμάνι αναχώρησης
Ταγγέρη
Μαρόκο
Λιμάνι άφιξης
Μάλαγα
Ισπανία
Ανδαλουσία
Απόσταση
162 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Baleària, Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping, AML
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ταγγέρη και Μάλαγα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ταγγέρη και Μάλαγα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Baleària, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Baleària Ταγγέρη Μάλαγα
Baleària
Η Baleària ιδρύθηκε το 1997 και είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βαλένθια της Ισπανίας. Προσφέρει διασταυρώσεις προς διάφορους προορισμούς στην Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ταγγέρη-Μάλαγα και να κλείσετε το εισιτήριο της Baleària μεταξύ Ταγγέρη και Μάλαγα. Περισσότερες πληροφορίες για την Baleària

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ταγγέρη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Μάλαγα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ταγγέρη

Τα πλοία της Baleària αναχωρούν για το Μάλαγα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ταγγέρη:

Tangier Med
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Μάλαγα

Τα πλοία της Baleària φτάνουν στο Μάλαγα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Malaga
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Ταγγέρη προς Μάλαγα
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ταγγέρη και Μάλαγα: Baleària.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Baleària, Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping, AML.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης