Προτεινόμενη διαδρομή
Ταγγέρη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βαρκελώνη με πλοίο, αεροπορικά
Βαρκελώνη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ταγγέρη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μάλαγα
Μάλαγα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Βαρκελώνη
Βαρκελώνη
Δείτε τιμές
Ταγγέρη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μονπελιέ
Μονπελιέ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Βαρκελώνη
Βαρκελώνη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ταγγέρη στο Βαρκελώνη με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ταγγέρη για Βαρκελώνη? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ταγγέρη για το Βαρκελώνη είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ταγγέρη προς το Βαρκελώνη μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ταγγέρη προς το Βαρκελώνη όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Baleària, Grimaldi Lines, La Meridionale ή Grandi Navi Veloci. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ταγγέρη Βαρκελώνη που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci ή La Meridionale προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ταγγέρη προς Βαρκελώνη, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ταγγέρη προς Βαρκελώνη

Λιμάνι αναχώρησης
Ταγγέρη
Μαρόκο
Λιμάνι άφιξης
Βαρκελώνη
Ισπανία
Καταλονία
Απόσταση
932 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Baleària, Grimaldi Lines, La Meridionale, Grandi Navi Veloci
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
27 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ταγγέρη Βαρκελώνη: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ταγγέρη για Βαρκελώνη, θα βρείτε εισιτήρια από 73 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 626 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ταγγέρη προς Βαρκελώνη είναι 247 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ταγγέρη για το Βαρκελώνη είναι 10 ώρες 46 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 13 ώρες για να φτάσουν στο Βαρκελώνη, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Βαρκελώνη σε 7 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ταγγέρη στις 13:30. Το τελευταίο πλοίο για το Βαρκελώνη αναχωρεί από το λιμάνι του Ταγγέρη στις 23:59.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ταγγέρη προς το Βαρκελώνη
247 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ταγγέρη Βαρκελώνη (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
73 € - 626 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ταγγέρη Βαρκελώνη
10 ώρες 46 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Βαρκελώνη
13:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Βαρκελώνη
23:59
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Βαρκελώνη
03:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Βαρκελώνη
12:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ταγγέρη προς το Βαρκελώνη;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ταγγέρη προς το Βαρκελώνη μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Βαρκελώνη. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ταγγέρη προς το Βαρκελώνη είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με το τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, συχνά εφαρμόζεται η υπέρβαση του ενός δωρεάν αποσκευής και κάθε επιπλέον αποσκευή δημιουργεί πρόσθετο κόστος. Στο πλοίο Ταγγέρη Βαρκελώνη, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, εντός της χωρητικότητας του οχήματός σας. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Βαρκελώνη. Ωστόσο, αξίζει να ρωτήσετε το προσωπικό της Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci ή La Meridionale αν το πλοίο διαθέτει χώρο φύλαξης αποσκευών όπου μπορείτε να αφήσετε τις αποσκευές σας μέχρι να φτάσετε στο Βαρκελώνη.
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Ταγγέρη στο Βαρκελώνη κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.
Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Κατά τη διάρκεια του πλου Ταγγέρη-Βαρκελώνη, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci ή La Meridionale για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Βαρκελώνη νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ταγγέρη και Βαρκελώνη;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ταγγέρη και Βαρκελώνη με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci ή La Meridionale, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Grimaldi Lines Ταγγέρη Βαρκελώνη
Grimaldi Lines
Η Grimaldi Lines ιδρύθηκε το 1947 και εδρεύει στη Νάπολη της Ιταλίας. Προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς διάφορους προορισμούς στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ταγγέρη-Βαρκελώνη και να κλείσετε το εισιτήριο της Grimaldi Lines μεταξύ Ταγγέρη και Βαρκελώνη. Η Grimaldi Lines πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Βαρκελώνη από το Ταγγέρη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 27 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Grimaldi Lines
27 ώρες
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Grandi Navi Veloci Ταγγέρη Βαρκελώνη
Grandi Navi Veloci
Η Grandi Navi Veloci είναι ιταλική εταιρεία και ένας από τους ηγέτες στις επιβατικές μεταφορές στη Μεσόγειο. Εξυπηρετεί την Ιταλία (Σικελία και Σαρδηνία), την Ισπανία, την Τυνησία, την Αλγερία, τη Γαλλία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ταγγέρη-Βαρκελώνη και να κλείσετε το εισιτήριο της Grandi Navi Veloci μεταξύ Ταγγέρη και Βαρκελώνη. Η Grandi Navi Veloci πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Βαρκελώνη από το Ταγγέρη και ο χρόνος ταξιδιού είναι 37 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Grandi Navi Veloci
37 ώρες
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
La Meridionale Ταγγέρη Βαρκελώνη
La Meridionale
Η La Méridionale είναι μια γαλλική ναυτιλιακή εταιρεία που λειτουργεί ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς την Κορσική και τη Σαρδηνία από τη Μασσαλία. Με το Vivanoda, το εργαλείο σύγκρισης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, μπορείτε να κάνετε κράτηση για τη διέλευση La Méridionale Ταγγέρη Βαρκελώνη στην καλύτερη τιμή. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ταγγέρη-Βαρκελώνη και να κλείσετε το εισιτήριο της La Meridionale μεταξύ Ταγγέρη και Βαρκελώνη. Περισσότερες πληροφορίες για την La Meridionale

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ταγγέρη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Βαρκελώνη;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ταγγέρη

Τα πλοία της Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci ή La Meridionale αναχωρούν για το Βαρκελώνη από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ταγγέρη:

Tangier Med
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Βαρκελώνη

Τα πλοία της La Meridionale, Grandi Navi Veloci ή Grimaldi Lines φτάνουν στο Βαρκελώνη από τα ακόλουθα λιμάνια:

Barcelona
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Ταγγέρη προς Βαρκελώνη
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ταγγέρη για το Βαρκελώνη, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 27 ώρες για να καλύψετε τα 932 km μεταξύ Ταγγέρη και Βαρκελώνη.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ταγγέρη και Βαρκελώνη) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci και La Meridionale). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Ταγγέρη και Βαρκελώνη.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ταγγέρη και Βαρκελώνη: Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci και La Meridionale.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Baleària, Grimaldi Lines, La Meridionale, Grandi Navi Veloci.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Baleària, Grimaldi Lines, La Meridionale, Grandi Navi Veloci στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ταγγέρη Βαρκελώνη, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ταγγέρη και Βαρκελώνη, θα διανύσετε 932 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ταγγέρη προς το Βαρκελώνη, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 73 € για τη χαμηλότερη, έως 626 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 247 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ταγγέρη στις 13:30 με προορισμό το Βαρκελώνη.

Το τελευταίο πλοίο για Βαρκελώνη αναχωρεί από το Ταγγέρη συνήθως στις 23:59.

Πώς είναι η διαδρομή από το Ταγγέρη στο Βαρκελώνη;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Ταγγέρη στο Βαρκελώνη. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Baleària, Grimaldi Lines, La Meridionale ή Grandi Navi Veloci, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Ταγγέρη έως την αποβίβαση στο Βαρκελώνη. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Ταγγέρη και το Βαρκελώνη.

Επιβίβαση στο Ταγγέρη

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Ταγγέρη Βαρκελώνη:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Ταγγέρη / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci ή La Meridionale) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Ταγγέρη. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Ταγγέρη - Βαρκελώνη / Στον τερματικό σταθμό του Ταγγέρη, αναζητήστε τα γκισέ της Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci ή La Meridionale και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Βαρκελώνη / Από τον τερματικό σταθμό του Ταγγέρη θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci ή La Meridionale για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Ταγγέρη και Βαρκελώνη

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci ή La Meridionale όπως επιθυμεί. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο Βαρκελώνη

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Βαρκελώνη:

  • Το λιμάνι του Βαρκελώνη είναι ορατό / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Βαρκελώνη από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Βαρκελώνη.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Βαρκελώνη / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Βαρκελώνη είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Βαρκελώνη έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης