Πλοία για Σκόπελος

Πρέπει να φτάσετε στο Σκόπελος με πλοίο; Ψάχνετε πληροφορίες και ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σκόπελος; Η Vivanoda σας βοηθάει να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια πλοίων προς Σκόπελος από όλα τα 8 λιμάνια, συμπεριλαμβανομένων των Σκιάθος, Αλόννησος, Βόλος, Άγιος Κωνσταντίνος, Θεσσαλονίκη, Λουτράκι και Μαντούδι. Υπάρχουν συνολικά 7 ακτοπλοϊκά δρομολόγια που εκτελούνται από τις Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins και Magic Sea Ferries.

Οι γραμμές Magic Sea Ferries, Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets και Hellenic Seaways για Σκόπελος έχουν συχνότητα περίπου 6 διασταυρώσεις την ημέρα.

Η μεγαλύτερη διάρκεια διέλευσης είναι περίπου 5 ώρες 50 λεπτά στη διαδρομή Σκιάθος - Σκόπελος (21 km μακριά) και η ταχύτερη στη διαδρομή Αλόννησος - Σκόπελος (23 km μακριά) με διάρκεια 20 λεπτά.

Στατιστικά στοιχεία για το λιμάνι Σκόπελος

Χώρες
Ελλάδα
Αριθμός διασταυρώσεων
6 διασταυρώσεις την ημέρα
Αριθμός λιμένων
8
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
7
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
5
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Συνιστώμενα δρομολόγια πλοίων για Σκόπελος

Εδώ είναι τα πιο γρήγορα και μακρύτερα δημοφιλή δρομολόγια πλοίων για Σκόπελος και αυτά με τη μεγαλύτερη συχνότητα διασταυρώσεων.

Συμβουλές για φθηνότερα και καλύτερα ακτοπλοϊκά ταξίδια προς Σκόπελος

Θα κάνετε τη σωστή επιλογή επιλέγοντας το πλοίο για Σκόπελος. Αυτό το μέσο μεταφοράς έχει αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα: άνετο, ξεκούραστο, οικονομικό... Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ακτοπλοϊκό σας ταξίδι προς Σκόπελος και να ταξιδέψετε με τις καλύτερες συνθήκες:

Καταπολεμήστε τη ναυτία για να απολαύσετε τη διέλευση
Οι κακές καιρικές συνθήκες ή η ευαισθησία σας στις κινήσεις του πλοίου μπορούν να κάνουν τη διέλευσή σας πολύ δύσκολη. Πάρτε λίγο καθαρό αέρα στο κατάστρωμα, κοιτάξτε τον ορίζοντα, πάρτε μια καμπίνα για να ξαπλώσετε...
Να είστε συνεπείς κατά τον έλεγχο στο λιμάνι αναχώρησης
Στο Σκιάθος, Αλόννησος, Βόλος, Άγιος Κωνσταντίνος, Θεσσαλονίκη ή Λουτράκι, κάντε check in στο λιμάνι τουλάχιστον 1 ώρα πριν από την αναχώρηση. Ελέγξτε το χρονοδιάγραμμα με την Magic Sea Ferries, Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets και Hellenic Seaways.
Μην περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή για να κάνετε κράτηση
Δεν είναι ποτέ καλή ιδέα να περιμένετε πολύ καιρό για να κάνετε κράτηση. Οι ναύλοι της Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins ή Magic Sea Ferries συχνά αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου.

Όλες οι διασταυρώσεις πλοίων προς το λιμάνι Σκόπελος

Ποιος καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας για το Σκόπελος από το να περάσετε με πλοίο; Τα πλοία της Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins και Magic Sea Ferries για το Σκόπελος προσφέρουν μια άνετη και προσιτή εναλλακτική λύση για τους ταξιδιώτες που θέλουν να αποφύγουν τις μεγάλες ουρές και τις κουραστικές διαδικασίες επιβίβασης στα αεροδρόμια. Επιπλέον, μπορείτε να πάρετε το αυτοκίνητο ή τη μοτοσικλέτα σας στο πλοίο, επιτρέποντάς σας να εξερευνήσετε το Σκόπελος και τα περίχωρά του με πλήρη ελευθερία μόλις φτάσετε.

Με μεγάλη ποικιλία ακτοπλοϊκών εταιρειών και δρομολογίων από Σκιάθος, Αλόννησος, Βόλος, Άγιος Κωνσταντίνος, Θεσσαλονίκη ή Λουτράκι προς Σκόπελος, χρησιμοποιήστε την πλατφόρμα σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για πλοία προς Σκόπελος σύμφωνα με τον προϋπολογισμό και τις προτιμήσεις σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε αναζήτηση!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πού βρίσκεται ο τερματικός σταθμός του πλοίου στο Σκόπελος;

Skopelos
Ο τερματικός σταθμός πλοίων του Skopelos βρίσκεται 0.7 km από το κέντρο της πόλης Σκόπελος.
Χάρτης

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα πλοία για Σκόπελος

Για να ταξιδέψετε για το Σκόπελος με πλοίο, μπορείτε να αναχωρήσετε από 8 λιμάνια σε 1 χώρες: Σκιάθος, Αλόννησος, Βόλος, Άγιος Κωνσταντίνος, Θεσσαλονίκη, Λουτράκι και Μαντούδι.

Τα δρομολόγια για Σκόπελος εκτελούνται από 5 ακτοπλοϊκές εταιρείες: Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins και Magic Sea Ferries.

Τα δρομολόγια για Σκόπελος μπορεί να διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με την εποχή του έτους και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins ή Magic Sea Ferries). Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να αναζητήσετε τα δρομολόγια στη Vivanoda.

Εξαρτάται από τη διαδρομή που θέλετε να ακολουθήσετε. Η συντομότερη διέλευση στο δρομολόγιο Αλόννησος - Σκόπελος διαρκεί 20 λεπτά, ενώ η μεγαλύτερη διάρκεια διέλευσης από Σκιάθος - Σκόπελος διαρκεί σχεδόν 5 ώρες 50 λεπτά.

Η τιμή ενός πλοίου για Σκόπελος ποικίλλει σημαντικά, ανάλογα με το αν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, με τα πόδια ή με ποδήλατο και την εποχή του χρόνου. Η Vivanoda σας βοηθάει να βρείτε τις καλύτερες προσφορές από Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins και Magic Sea Ferries για Σκόπελος.

Ακτοπλοϊκά Σκόπελος - Τιμές, εισιτήρια και δρομολόγια πλοίων

Πορθμείο για το Σκόπελος: τουριστικός οδηγός

Ανακαλύψτε τη χώρα από το λιμάνι του Σκόπελος

Η Ελλάδα είναι μια πολύπλευρη χώρα, με χιλιάδες νησιά και βραχονησίδες, που το καθένα προσφέρει τη δική του γοητεία και ατμόσφαιρα. Τα πλοία είναι ένα δημοφιλές μέσο μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που επιθυμούν να εξερευνήσουν τα ελληνικά νησιά. Τα πλοία λειτουργούν γενικά από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο, αλλά ορισμένα δρομολόγια εκτελούνται και εκτός αυτής της περιόδου. Τα κυριότερα λιμάνια για τα πλοία στην Ελλάδα είναι η Αθήνα, ο Πειραιάς, η Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο της Κρήτης.

Τα ελληνικά νησιά φημίζονται για τη φυσική ομορφιά τους, την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τη συναρπαστική ιστορία τους. Ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά είναι η Σαντορίνη, γνωστή για την εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα και τα λευκά σπίτια με τις μπλε στέγες. Τα νησιά Μύκονος και Ρόδος είναι επίσης πολύ δημοφιλή, προσφέροντας έντονη νυχτερινή ζωή και όμορφες παραλίες. Για όσους επιθυμούν να ξεφύγουν από τη φασαρία της νησιωτικής ζωής, τα πιο ήσυχα νησιά Μήλος και Σίφνος αποτελούν ιδανικές επιλογές.

Ανακαλύψτε την περιοχή από το Σκόπελος

  1. Σκόπελος:
    Ξεκινήστε την εξερεύνηση των Σποράδων με το πανέμορφο νησί της Σκοπέλου. Φτάνοντας με το πλοίο, θα μαγευτείτε αμέσως από τα όμορφα λευκά σπίτια που στέκονται στους λόφους. Εξερευνήστε την παλιά πόλη με τα στενά δρομάκια και τα γραφικά καφενεία. Επισκεφθείτε οπωσδήποτε την εκκλησία της Παναγίτσας του 18ου αιώνα, που φημίζεται για τις υπέροχες εικόνες της και την πανοραμική θέα στη θάλασσα.

  2. Σκιάθος :
    Συνεχίζοντας το ταξίδι σας με το πλοίο, θα φτάσετε στο διάσημο νησί της Σκιάθου. Φημισμένη για τις ωραίες αμμώδεις παραλίες της, η Σκιάθος είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ήλιο. Κάντε μια βουτιά στα κρυστάλλινα νερά της παραλίας Κουκουναριές ή επισκεφθείτε το μοναστήρι της Παναγίας Κουνίστρας, έναν παραδοσιακό τόπο λατρείας μέσα σε καταπράσινα τοπία.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None