Ταξιδεύοντας με πλοίο από Βόλος προς Σποράδες

Το ταξίδι με πλοίο από Βόλος προς Σποράδες είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Βόλος Σποράδες εκτελούνται από 4 ναυτιλιακές εταιρείες (Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ή Aegean Flying Dolphins) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Αλόννησος, Σκόπελος, Σκιάθος και Βόλος.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Βόλος Σποράδες, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries και Aegean Flying Dolphins.

Η γρηγορότερη διέλευση διαρκεί 2 ώρες 10 λεπτά (Βόλος - Σκιάθος) για μια απόσταση 53 km και η μεγαλύτερη 5 ώρες 30 λεπτά (Βόλος - Αλόννησος) για μια απόσταση 88 km.

Πλοία Βόλος Σποράδες σε αριθμούς

Χώρες
Ελλάδα
Αριθμός διασταυρώσεων
9 διασταυρώσεις την ημέρα
Αριθμός λιμένων
4
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
3
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
4
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Τα πιο δημοφιλή δρομολόγια Βόλος Σποράδες

Αναζητήστε στη Vivanoda τα φθηνότερα, μεγαλύτερα και συχνότερα δρομολόγια πλοίων Βόλος Σποράδες. Συγκρίνετε τις προσφορές Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries και Aegean Flying Dolphins και κλείστε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο Βόλος Σποράδες.

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Βόλος - Σποράδες

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Βόλος προς Σποράδες; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Βόλος και Σποράδες. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets ή Hellenic Seaways προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Βόλος, Σκιάθος, Σκόπελος ή Αλόννησος χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Βόλος Σποράδες που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ή Aegean Flying Dolphins. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 3 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Βόλος και Σποράδες!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Βόλος Σποράδες - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Βόλος σε Σποράδες

Σποράδες: Άφιξη με φέρι από Βόλος και εξερεύνηση της περιοχής

  1. Σκόπελος:
    Ξεκινήστε την εξερεύνηση των Σποράδων με το πανέμορφο νησί της Σκοπέλου. Φτάνοντας με το πλοίο, θα μαγευτείτε αμέσως από τα όμορφα λευκά σπίτια που στέκονται στους λόφους. Εξερευνήστε την παλιά πόλη με τα στενά δρομάκια και τα γραφικά καφενεία. Επισκεφθείτε οπωσδήποτε την εκκλησία της Παναγίτσας του 18ου αιώνα, που φημίζεται για τις υπέροχες εικόνες της και την πανοραμική θέα στη θάλασσα.

  2. Σκιάθος :
    Συνεχίζοντας το ταξίδι σας με το πλοίο, θα φτάσετε στο διάσημο νησί της Σκιάθου. Φημισμένη για τις ωραίες αμμώδεις παραλίες της, η Σκιάθος είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ήλιο. Κάντε μια βουτιά στα κρυστάλλινα νερά της παραλίας Κουκουναριές ή επισκεφθείτε το μοναστήρι της Παναγίας Κουνίστρας, έναν παραδοσιακό τόπο λατρείας μέσα σε καταπράσινα τοπία.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None