Σκόπελος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μαντούδι με πλοίο
Μαντούδι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σκόπελος στο Μαντούδι με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σκόπελος για Μαντούδι? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σκόπελος για το Μαντούδι είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σκόπελος προς το Μαντούδι μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σκόπελος προς το Μαντούδι όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Sea Jets ή Anes Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σκόπελος Μαντούδι που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Sea Jets ή Anes Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σκόπελος προς Μαντούδι, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σκόπελος προς Μαντούδι

Λιμάνι αναχώρησης
Σκόπελος
Ελλάδα
Σποράδες
Λιμάνι άφιξης
Μαντούδι
Ελλάδα
Κεντρική Ελλάδα
Απόσταση
39 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Sea Jets, Anes Ferries
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σκόπελος προς το Μαντούδι;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σκόπελος προς το Μαντούδι μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Μαντούδι. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σκόπελος προς το Μαντούδι είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Το προσωπικό της Sea Jets ή Anes Ferries θα είναι στη διάθεσή σας από τη στιγμή που το πλοίο θα αναχωρήσει από το Σκόπελος μέχρι την αναχώρησή του από το Μαντούδι. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι Σκόπελος Μαντούδι είναι ακριβώς το αντίθετο. Τα πλοία της Sea Jets ή Anes Ferries είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φτάσετε στο Μαντούδι εντελώς χαλαροί.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε μεταξύ Σκόπελος και Μαντούδι με την οικογένειά σας από το να ταξιδέψετε με πλοίο. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Σκόπελος, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Αυτό το θαλάσσιο ταξίδι μεταξύ Σκόπελος και Μαντούδι θα μείνει αξέχαστη στιγμή για τα παιδιά σας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σκόπελος και Μαντούδι;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σκόπελος και Μαντούδι με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Sea Jets ή Anes Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Sea Jets Σκόπελος Μαντούδι
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σκόπελος-Μαντούδι και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Σκόπελος και Μαντούδι. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
Anes Ferries Σκόπελος Μαντούδι
Anes Ferries
Η Anes Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βενετία της Ιταλίας. Προσφέρει ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ιταλία, την Κροατία και την Αλβανία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σκόπελος-Μαντούδι και να κλείσετε το εισιτήριο της Anes Ferries μεταξύ Σκόπελος και Μαντούδι. Περισσότερες πληροφορίες για την Anes Ferries

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σκόπελος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Μαντούδι;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σκόπελος

Τα πλοία της Sea Jets ή Anes Ferries αναχωρούν για το Μαντούδι από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σκόπελος:

Skopelos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Μαντούδι

Τα πλοία της Anes Ferries ή Sea Jets φτάνουν στο Μαντούδι από τα ακόλουθα λιμάνια:

Mantoudi
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σκόπελος και Μαντούδι: Sea Jets και Anes Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Sea Jets, Anes Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Sea Jets, Anes Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Σκόπελος Μαντούδι, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σκόπελος και Μαντούδι, θα διανύσετε 39 km.

Πώς είναι η διέλευση από το Σκόπελος προς το Μαντούδι;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Σκόπελος και Μαντούδι. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Σκόπελος Μαντούδι με τα πλοία Sea Jets ή Anes Ferries, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Σκόπελος έως την αποβίβαση στο Μαντούδι. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Σκόπελος και το Μαντούδι.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Σκόπελος

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Σκόπελος Μαντούδι:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Σκόπελος / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Sea Jets ή Anes Ferries) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Σκόπελος. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Σκόπελος - Μαντούδι / Πηγαίνετε στο γκισέ της Anes Ferries ή Sea Jets στον τερματικό σταθμό του Σκόπελος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Μαντούδι / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Σκόπελος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Anes Ferries ή Sea Jets θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Σκόπελος και Μαντούδι

Στο πλοίο της Anes Ferries ή Sea Jets, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο Μαντούδι

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Μαντούδι:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Μαντούδι / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Μαντούδι από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Μαντούδι.
  • Αφήστε το πλοίο και το Μαντούδι είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Μαντούδι είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Μαντούδι αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης