Ταξιδεύοντας με πλοίο από Πόρτσμουθ προς Χώρα των Βάσκων

Το ταξίδι με πλοίο από Πόρτσμουθ προς Χώρα των Βάσκων είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Πόρτσμουθ Χώρα των Βάσκων εκτελούνται από 1 ναυτιλιακές εταιρείες (Brittany Ferries) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Μπιλμπάο και Πόρτσμουθ.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Πόρτσμουθ Χώρα των Βάσκων, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Brittany Ferries.

Πλοία Πόρτσμουθ Χώρα των Βάσκων σε αριθμούς

Χώρες
Ηνωμένο Βασίλειο
Ισπανία
Αριθμός διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Αριθμός λιμένων
2
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
1
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
1
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Πόρτσμουθ - Χώρα των Βάσκων

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Πόρτσμουθ προς Χώρα των Βάσκων; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Πόρτσμουθ και Χώρα των Βάσκων. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Brittany Ferries προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Πόρτσμουθ ή Μπιλμπάο χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πόρτσμουθ Χώρα των Βάσκων που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Brittany Ferries. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 1 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Πόρτσμουθ και Χώρα των Βάσκων!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Πόρτσμουθ Χώρα των Βάσκων - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Πόρτσμουθ σε Χώρα των Βάσκων

Χώρα των Βάσκων: Άφιξη με φέρι από Πόρτσμουθ και εξερεύνηση της περιοχής

Ξεκινήστε το ταξίδι σας από το Μπιαρίτζ, μια θρυλική πόλη γνωστή για τις αμμώδεις παραλίες της και την μοντέρνα ατμόσφαιρά της. Περπατήστε κατά μήκος της Grande Plage και θαυμάστε τους σέρφερ που αψηφούν τα κύματα. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Rocher de la Vierge, ένα εμβληματικό σύμβολο της πόλης που προσφέρει εκπληκτική θέα στον ωκεανό. Για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία, δοκιμάστε φρέσκα θαλασσινά σε ένα από τα πολλά εστιατόρια της πόλης.

Συνεχίζοντας νότια, θα φτάσετε στο Saint-Jean-de-Luz, μια γοητευτική παραλιακή πόλη με πλακόστρωτα δρομάκια και τυπικά βασκικά σπίτια. Κάντε μια βόλτα στο κέντρο της πόλης και ανακαλύψτε την πλούσια κληρονομιά της, συμπεριλαμβανομένης της εκκλησίας του Saint-Jean-Baptiste και του Maison de l'Infante, όπου ο βασιλιάς Λουδοβίκος XIV παντρεύτηκε την Ινφάντα της Ισπανίας. Μπορείτε επίσης να χαλαρώσετε και να κολυμπήσετε στις υπέροχες παραλίες της πόλης.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None