Προτεινόμενη διαδρομή
Πόρτσμουθ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Καέν με πλοίο
Καέν
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πόρτσμουθ
Ταξιδέψτε με πλοίο για Cherbourg
Cherbourg
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Καέν
Καέν
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πόρτσμουθ στο Καέν με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πόρτσμουθ για Καέν? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πόρτσμουθ για το Καέν είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πόρτσμουθ προς το Καέν μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πόρτσμουθ προς το Καέν όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Brittany Ferries ή Condor Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πόρτσμουθ Καέν που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Brittany Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πόρτσμουθ προς Καέν, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πόρτσμουθ προς Καέν

Λιμάνι αναχώρησης
Πόρτσμουθ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Λιμάνι άφιξης
Καέν
Γαλλία
Normandy
Απόσταση
188 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Brittany Ferries, Condor Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
5 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Πόρτσμουθ Καέν: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Πόρτσμουθ για Καέν, θα βρείτε εισιτήρια από 75 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 501 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Πόρτσμουθ προς Καέν είναι 180 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Πόρτσμουθ για το Καέν είναι 6 ώρες 17 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 8 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Καέν, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Καέν σε 5 ώρες 45 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Πόρτσμουθ στις 08:15. Το τελευταίο πλοίο για το Καέν αναχωρεί από το λιμάνι του Πόρτσμουθ στις 22:45.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Πόρτσμουθ προς το Καέν
180 €
Εύρος τιμών των πλοίων Πόρτσμουθ Καέν (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
75 € - 501 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Πόρτσμουθ Καέν
6 ώρες 17 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Καέν
08:15
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Καέν
22:45
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Καέν
06:45
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Καέν
21:30

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πόρτσμουθ και Καέν;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πόρτσμουθ και Καέν με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Brittany Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Brittany Ferries Πόρτσμουθ Καέν
Brittany Ferries
Η Brittany Ferries είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία με έδρα τη Βρετάνη, η οποία εκτελεί ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς την Αγγλία, την Ιρλανδία και την Ισπανία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πόρτσμουθ-Καέν και να κλείσετε το εισιτήριο της Brittany Ferries μεταξύ Πόρτσμουθ και Καέν. Η Brittany Ferries πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την ημέρα για Καέν από το Πόρτσμουθ και ο χρόνος ταξιδιού είναι 5 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Brittany Ferries
5 ώρες 50 λεπτά
3 διασταυρώσεις την ημέρα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πόρτσμουθ; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Καέν;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πόρτσμουθ

Τα πλοία της Brittany Ferries αναχωρούν για το Καέν από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πόρτσμουθ:

Portsmouth Continental Ferry Terminal
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Καέν

Τα πλοία της Brittany Ferries φτάνουν στο Καέν από τα ακόλουθα λιμάνια:

Ouistreham - Gare Maritime
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Πόρτσμουθ προς Καέν
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Πόρτσμουθ για το Καέν, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 5 ώρες 50 λεπτά για να καλύψετε τα 188 km μεταξύ Πόρτσμουθ και Καέν.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Πόρτσμουθ και Καέν) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Brittany Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Πόρτσμουθ και Καέν.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πόρτσμουθ και Καέν: Brittany Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Brittany Ferries, Condor Ferries.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Πόρτσμουθ προς το Καέν, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 75 € για τη χαμηλότερη, έως 501 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 180 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Πόρτσμουθ στις 08:15 με προορισμό το Καέν.

Το τελευταίο πλοίο για Καέν αναχωρεί από το Πόρτσμουθ συνήθως στις 22:45.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης