Ταξιδεύοντας με πλοίο από Αστούριας προς Περιοχή του Λίγηρα

Το ταξίδι με πλοίο από Αστούριας προς Περιοχή του Λίγηρα είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Αστούριας Περιοχή του Λίγηρα εκτελούνται από 1 ναυτιλιακές εταιρείες (GLD Atlantique) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Saint-Nazaire και Gijon.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Αστούριας Περιοχή του Λίγηρα, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από GLD Atlantique.

Πλοία Αστούριας Περιοχή του Λίγηρα σε αριθμούς

Χώρες
Ισπανία
Γαλλία
Αριθμός λιμένων
2
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
1
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
1
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Αστούριας - Περιοχή του Λίγηρα

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Αστούριας προς Περιοχή του Λίγηρα; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Αστούριας και Περιοχή του Λίγηρα. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της GLD Atlantique προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Gijon ή Saint-Nazaire χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αστούριας Περιοχή του Λίγηρα που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των GLD Atlantique. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 1 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Αστούριας και Περιοχή του Λίγηρα!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Αστούριας Περιοχή του Λίγηρα - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Αστούριας προς Περιοχή του Λίγηρα

Περιοχή του Λίγηρα: Ταξίδι με φέρι και ανακάλυψη της περιοχής

Η πρώτη στάση στο ταξίδι σας θα μπορούσε να είναι η Νάντη, η πρωτεύουσα της Pays de la Loire. Αυτή η δυναμική, κοσμοπολίτικη πόλη είναι γνωστή για την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική της και τη ζωντανή καλλιτεχνική της σκηνή. Εξερευνήστε το διάσημο Château des Ducs de Bretagne, το οποίο στεγάζει ένα μουσείο που παρακολουθεί την ιστορία της πόλης, ή περπατήστε κατά μήκος των όχθων του Erdre, ενός από τα πιο όμορφα ποτάμια της Γαλλίας. Και μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τη διάσημη Galerie des Machines de l'île, όπου μπορείτε να θαυμάσετε απίστευτα μηχανικά πλάσματα.

Από τη Νάντη, κατευθυνθείτε ανατολικά για να ανακαλύψετε τη γοητευτική πόλη της Ανζέρ. Θα θαμπωθείτε από το μεγαλοπρεπές Château d'Angers και την περίφημη ταπισερί της Αποκάλυψης. Περιπλανηθείτε στα πλακόστρωτα δρομάκια του κέντρου της πόλης και περπατήστε κατά μήκος του Maine, του ποταμού που διασχίζει την πόλη. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τις γαστρονομικές απολαύσεις της περιοχής με ένα ποτήρι κρασί του Λίγηρα και μια νόστιμη galette δαμάσκηνου.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None