Παλέρμο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Νάπολη με Carpooling, πλοίο, τρένο, λεωφορείο, αεροπορικά
Νάπολη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Παλέρμο στο Νάπολη με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Παλέρμο για Νάπολη? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Παλέρμο για το Νάπολη είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Παλέρμο προς το Νάπολη μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Παλέρμο προς το Νάπολη όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Grimaldi Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Liberty Lines ή Siremar. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Παλέρμο Νάπολη που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της SNAV, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines ή Tirrenia di Navigazione προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Παλέρμο προς Νάπολη, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Παλέρμο προς Νάπολη

Λιμάνι αναχώρησης
Παλέρμο
Ιταλία
Σικελία
Λιμάνι άφιξης
Νάπολη
Ιταλία
Campania
Απόσταση
312 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Grimaldi Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Liberty Lines, Siremar
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
9 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Παλέρμο Νάπολη: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Παλέρμο για Νάπολη, θα βρείτε εισιτήρια από 31 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 190 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Παλέρμο προς Νάπολη είναι 90 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Παλέρμο για το Νάπολη είναι 10 ώρες 29 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 14 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Νάπολη, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Νάπολη σε 8 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Παλέρμο στις 08:45. Το τελευταίο πλοίο για το Νάπολη αναχωρεί από το λιμάνι του Παλέρμο στις 23:59.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Παλέρμο προς το Νάπολη
90 €
Εύρος τιμών των πλοίων Παλέρμο Νάπολη (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
31 € - 190 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Παλέρμο Νάπολη
10 ώρες 29 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Νάπολη
08:45
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Νάπολη
23:59
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Νάπολη
06:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Νάπολη
20:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Παλέρμο προς το Νάπολη;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Παλέρμο προς το Νάπολη μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Νάπολη. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Παλέρμο προς το Νάπολη είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Παλέρμο στο Νάπολη με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Νάπολη.
Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Παλέρμο στο Νάπολη. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Παλέρμο Νάπολη με τη Tirrenia di Navigazione, Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci ή SNAV, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Τα πάντα στην κοινωνία μας πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα. Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h πάνω σε ένα πλοίο της SNAV, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines ή Tirrenia di Navigazione για τα 312 km μεταξύ Παλέρμο και Νάπολη θα είναι μια χαλαρωτική στάση. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Νάπολη τόσο γρήγορα!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Παλέρμο και Νάπολη;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Παλέρμο και Νάπολη με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η SNAV, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines ή Tirrenia di Navigazione, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

SNAV Παλέρμο Νάπολη
SNAV
Η SNAV είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία με έδρα την Ιταλία που προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ιταλικών νησιών και λιμανιών της ηπειρωτικής Ιταλίας, καθώς και διεθνείς υπηρεσίες προς την Κροατία και την Αλβανία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Παλέρμο-Νάπολη και να κλείσετε το εισιτήριο της SNAV μεταξύ Παλέρμο και Νάπολη. Περισσότερες πληροφορίες για την SNAV
Grandi Navi Veloci Παλέρμο Νάπολη
Grandi Navi Veloci
Η Grandi Navi Veloci είναι ιταλική εταιρεία και ένας από τους ηγέτες στις επιβατικές μεταφορές στη Μεσόγειο. Εξυπηρετεί την Ιταλία (Σικελία και Σαρδηνία), την Ισπανία, την Τυνησία, την Αλγερία, τη Γαλλία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Παλέρμο-Νάπολη και να κλείσετε το εισιτήριο της Grandi Navi Veloci μεταξύ Παλέρμο και Νάπολη. Η Grandi Navi Veloci πραγματοποιεί 10 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Νάπολη από το Παλέρμο και ο χρόνος ταξιδιού είναι 11 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Grandi Navi Veloci
11 ώρες 30 λεπτά
10 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Grimaldi Lines Παλέρμο Νάπολη
Grimaldi Lines
Η Grimaldi Lines ιδρύθηκε το 1947 και εδρεύει στη Νάπολη της Ιταλίας. Προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς διάφορους προορισμούς στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Παλέρμο-Νάπολη και να κλείσετε το εισιτήριο της Grimaldi Lines μεταξύ Παλέρμο και Νάπολη. Περισσότερες πληροφορίες για την Grimaldi Lines
Tirrenia di Navigazione Παλέρμο Νάπολη
Tirrenia di Navigazione
Η Tirrenia di Navigazione είναι ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα το Κάλιαρι της Σαρδηνίας. Ιδρύθηκε το 1946 και προσφέρει διασταυρώσεις προς διάφορους προορισμούς στην Ιταλία και τη Σαρδηνία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Παλέρμο-Νάπολη και να κλείσετε το εισιτήριο της Tirrenia di Navigazione μεταξύ Παλέρμο και Νάπολη. Η Tirrenia di Navigazione πραγματοποιεί 11 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Νάπολη από το Παλέρμο και ο χρόνος ταξιδιού είναι 9 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Tirrenia di Navigazione
9 ώρες 20 λεπτά
11 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Παλέρμο; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Νάπολη;

Λιμάνι αναχώρησης στο Παλέρμο

Τα πλοία της SNAV, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines ή Tirrenia di Navigazione αναχωρούν για το Νάπολη από τα ακόλουθα λιμάνια στο Παλέρμο:

Palermo
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Νάπολη

Τα πλοία της Tirrenia di Navigazione, Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci ή SNAV φτάνουν στο Νάπολη από τα ακόλουθα λιμάνια:

Napoli Molo Immacolatella Vecchia
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Παλέρμο προς Νάπολη
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Παλέρμο για το Νάπολη, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 9 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 312 km μεταξύ Παλέρμο και Νάπολη.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Παλέρμο και Νάπολη) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (SNAV, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines και Tirrenia di Navigazione). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Παλέρμο και Νάπολη.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Παλέρμο και Νάπολη: SNAV, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines και Tirrenia di Navigazione.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Grimaldi Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Liberty Lines, Siremar.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Grimaldi Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Liberty Lines, Siremar στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Παλέρμο Νάπολη, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Παλέρμο και Νάπολη, θα διανύσετε 312 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Παλέρμο προς το Νάπολη, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 31 € για τη χαμηλότερη, έως 190 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 90 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Παλέρμο στις 08:45 με προορισμό το Νάπολη.

Το τελευταίο πλοίο για Νάπολη αναχωρεί από το Παλέρμο συνήθως στις 23:59.

Η εμπειρία σας από το Παλέρμο προς το Νάπολη

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Παλέρμο στο Νάπολη, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Grimaldi Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Liberty Lines ή Siremar, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Παλέρμο έως την αποβίβαση στο Νάπολη. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Παλέρμο και το Νάπολη.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Παλέρμο

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Παλέρμο Νάπολη, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Παλέρμο / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Παλέρμο εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την SNAV, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines ή Tirrenia di Navigazione. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Παλέρμο - Νάπολη / Στο Παλέρμο, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Tirrenia di Navigazione, Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci ή SNAV στον τερματικό σταθμό του Παλέρμο. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Νάπολη / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Παλέρμο που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Tirrenia di Navigazione, Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci ή SNAV θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Παλέρμο και Νάπολη

Στο πλοίο της Tirrenia di Navigazione, Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci ή SNAV, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Νάπολη

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Νάπολη:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Νάπολη / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Νάπολη από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Νάπολη.
  • Αφήστε το πλοίο και το Νάπολη είναι δικό σας / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Νάπολη δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Νάπολη σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης