Παλέρμο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ustica με πλοίο
Ustica
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Παλέρμο στο Ustica με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Παλέρμο για Ustica? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Παλέρμο για το Ustica είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Παλέρμο προς το Ustica μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Παλέρμο προς το Ustica όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Liberty Lines ή Siremar. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Παλέρμο Ustica που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Liberty Lines ή Siremar προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Παλέρμο προς Ustica, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Παλέρμο προς Ustica

Λιμάνι αναχώρησης
Παλέρμο
Ιταλία
Σικελία
Λιμάνι άφιξης
Ustica
Ιταλία
Σικελία
Απόσταση
68 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Liberty Lines, Siremar
Συχνότητα διασταυρώσεων
5 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Παλέρμο Ustica: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Παλέρμο για Ustica, θα βρείτε εισιτήρια από 16 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 139 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Παλέρμο προς Ustica είναι 42 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Παλέρμο για το Ustica είναι 2 ώρες. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 3 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Ustica, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ustica σε 1 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Παλέρμο στις 07:00. Το τελευταίο πλοίο για το Ustica αναχωρεί από το λιμάνι του Παλέρμο στις 16:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Παλέρμο προς το Ustica
42 €
Εύρος τιμών των πλοίων Παλέρμο Ustica (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
16 € - 139 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Παλέρμο Ustica
2 ώρες
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ustica
07:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Ustica
16:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ustica
08:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Ustica
17:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Παλέρμο προς το Ustica;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Παλέρμο προς το Ustica μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ustica. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Παλέρμο προς το Ustica είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Παλέρμο στο Ustica, ένα επαγγελματικό και εξυπηρετικό πλήρωμα θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Κατά γενικό κανόνα, ένα ταξίδι από το Παλέρμο στο Ustica είναι πολύ πιο γρήγορο με αεροπλάνο. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Παλέρμο-Ustica με το πλοίο της Siremar ή Liberty Lines, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του πλοίου. Όπως κάθε όχημα, έτσι και το δίκυκλό σας θα σταθμεύσει στο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Παλέρμο στο Ustica με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Ustica για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Παλέρμο και Ustica;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Παλέρμο και Ustica με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Liberty Lines ή Siremar, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Liberty Lines Παλέρμο Ustica
Liberty Lines
Η Liberty Lines ιδρύθηκε το 1992 και εδρεύει στο Παλέρμο της Ιταλίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα νησιά της Σικελίας και τα λιμάνια της νότιας Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Παλέρμο-Ustica και να κλείσετε το εισιτήριο της Liberty Lines μεταξύ Παλέρμο και Ustica. Η Liberty Lines πραγματοποιεί 5 διασταυρώσεις την ημέρα για Ustica από το Παλέρμο και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Liberty Lines
1 ώρες 30 λεπτά
5 διασταυρώσεις την ημέρα
Siremar Παλέρμο Ustica
Siremar
Η Siremar ιδρύθηκε το 1960 και εδρεύει στο Μιλάτσο της Ιταλίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα Αιολικά νησιά και τα λιμάνια της Σικελίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Παλέρμο-Ustica και να κλείσετε το εισιτήριο της Siremar μεταξύ Παλέρμο και Ustica. Περισσότερες πληροφορίες για την Siremar

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Παλέρμο; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ustica;

Λιμάνι αναχώρησης στο Παλέρμο

Τα πλοία της Liberty Lines ή Siremar αναχωρούν για το Ustica από τα ακόλουθα λιμάνια στο Παλέρμο:

Palermo
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ustica

Τα πλοία της Siremar ή Liberty Lines φτάνουν στο Ustica από τα ακόλουθα λιμάνια:

Ustica
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Παλέρμο για το Ustica, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 68 km μεταξύ Παλέρμο και Ustica.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Παλέρμο και Ustica) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Liberty Lines και Siremar). Επί του παρόντος, υπάρχουν 5 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Παλέρμο και Ustica.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Παλέρμο και Ustica: Liberty Lines και Siremar.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Liberty Lines, Siremar.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Παλέρμο και Ustica, θα διανύσετε 68 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Παλέρμο προς το Ustica, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 16 € για τη χαμηλότερη, έως 139 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 42 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Παλέρμο στις 07:00 με προορισμό το Ustica.

Το τελευταίο πλοίο για Ustica αναχωρεί από το Παλέρμο συνήθως στις 16:00.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης