Προτεινόμενη διαδρομή
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Ταξιδέψτε απευθείας στο Formentera με πλοίο
Formentera
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Ίμπιζα
Ίμπιζα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Formentera
Formentera
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στο Formentera με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πάλμα (Μαγιόρκα) για Formentera? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πάλμα (Μαγιόρκα) για το Formentera είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πάλμα (Μαγιόρκα) προς το Formentera μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πάλμα (Μαγιόρκα) προς το Formentera όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus ή Acciona Trasmediterránea. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πάλμα (Μαγιόρκα) Formentera που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Baleària προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πάλμα (Μαγιόρκα) προς Formentera, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πάλμα (Μαγιόρκα) προς Formentera

Λιμάνι αναχώρησης
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Ισπανία
Βαλεαρίδες Νήσοι
Λιμάνι άφιξης
Formentera
Ισπανία
Βαλεαρίδες Νήσοι
Απόσταση
142 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Formentera;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Formentera με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Baleària, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Baleària Πάλμα (Μαγιόρκα) Formentera
Baleària
Η Baleària ιδρύθηκε το 1997 και είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βαλένθια της Ισπανίας. Προσφέρει διασταυρώσεις προς διάφορους προορισμούς στην Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάλμα (Μαγιόρκα)-Formentera και να κλείσετε το εισιτήριο της Baleària μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Formentera. Περισσότερες πληροφορίες για την Baleària

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πάλμα (Μαγιόρκα); Από πού φθάνουν τα πλοία στο Formentera;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πάλμα (Μαγιόρκα)

Τα πλοία της Baleària αναχωρούν για το Formentera από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πάλμα (Μαγιόρκα):

Palma de Mallorca
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Formentera

Τα πλοία της Baleària φτάνουν στο Formentera από τα ακόλουθα λιμάνια:

Formentera La Savina
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Πάλμα (Μαγιόρκα) προς Formentera
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Formentera: Baleària.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης