Προτεινόμενη διαδρομή
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ίμπιζα με πλοίο, αεροπορικά
Ίμπιζα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Ταξιδέψτε με πλοίο για Formentera
Formentera
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ίμπιζα
Ίμπιζα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στο Ίμπιζα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Πάλμα (Μαγιόρκα) για Ίμπιζα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Πάλμα (Μαγιόρκα) για το Ίμπιζα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Πάλμα (Μαγιόρκα) προς το Ίμπιζα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Πάλμα (Μαγιόρκα) προς το Ίμπιζα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus ή Acciona Trasmediterránea. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πάλμα (Μαγιόρκα) Ίμπιζα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària ή Trasmed προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Πάλμα (Μαγιόρκα) προς Ίμπιζα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Πάλμα (Μαγιόρκα) προς Ίμπιζα

Λιμάνι αναχώρησης
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Ισπανία
Βαλεαρίδες Νήσοι
Λιμάνι άφιξης
Ίμπιζα
Ισπανία
Βαλεαρίδες Νήσοι
Απόσταση
128 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Πάλμα (Μαγιόρκα) Ίμπιζα: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Πάλμα (Μαγιόρκα) για Ίμπιζα, θα βρείτε εισιτήρια από 54 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 243 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Πάλμα (Μαγιόρκα) προς Ίμπιζα είναι 119 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Πάλμα (Μαγιόρκα) για το Ίμπιζα είναι 3 ώρες 22 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 4 ώρες για να φτάσουν στο Ίμπιζα, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ίμπιζα σε 2 ώρες 15 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Πάλμα (Μαγιόρκα) στις 08:00. Το τελευταίο πλοίο για το Ίμπιζα αναχωρεί από το λιμάνι του Πάλμα (Μαγιόρκα) στις 16:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Πάλμα (Μαγιόρκα) προς το Ίμπιζα
119 €
Εύρος τιμών των πλοίων Πάλμα (Μαγιόρκα) Ίμπιζα (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
54 € - 243 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Πάλμα (Μαγιόρκα) Ίμπιζα
3 ώρες 22 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ίμπιζα
08:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Ίμπιζα
16:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ίμπιζα
10:15
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Ίμπιζα
20:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Πάλμα (Μαγιόρκα) προς το Ίμπιζα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Πάλμα (Μαγιόρκα) προς το Ίμπιζα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ίμπιζα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Πάλμα (Μαγιόρκα) προς το Ίμπιζα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με άλλα μέσα μεταφοράς, συχνά περιοριζόμαστε σε 1 αποσκευή και κάθε επιπλέον αποσκευή χρεώνεται. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària ή Trasmed στο Πάλμα (Μαγιόρκα), μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Ίμπιζα. Ωστόσο, πολλά πλοία παρέχουν χώρο αποθήκευσης αποσκευών για τους πεζούς επιβάτες. Ενημερωθείτε από την Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària ή Trasmed.
Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Η οδήγηση για πολλά χιλιόμετρα δεν είναι πολύ ξεκούραστη, ειδικά αν προσθέσετε τον κίνδυνο μποτιλιαρίσματος και ατυχημάτων. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι Πάλμα (Μαγιόρκα) Ίμπιζα είναι ακριβώς το αντίθετο. Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària ή Trasmed που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Ίμπιζα ήδη ξεκούραστοι.
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο θαλασσινός αέρας έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Στο Πάλμα (Μαγιόρκα), μόλις βγείτε από το λιμάνι, κάντε μια βόλτα στο κατάστρωμα του πλοίου της Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària ή Trasmed και απολαύστε το θαλασσινό σπρέι και τον αναζωογονητικό, εμπλουτισμένο με οξυγόνο θαλάσσιο αέρα: μια πραγματική θεραπεία θαλασσοθεραπείας και πολύ αποτελεσματική για τον αερισμό των πνευμόνων! Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Ίμπιζα γεμάτοι ενέργεια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Ίμπιζα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Ίμπιζα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària ή Trasmed, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Acciona Trasmediterránea Πάλμα (Μαγιόρκα) Ίμπιζα
Acciona Trasmediterránea
Η Acciona Trasmediterránea ιδρύθηκε το 1989 και εδρεύει στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τις μεσογειακές περιοχές της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάλμα (Μαγιόρκα)-Ίμπιζα και να κλείσετε το εισιτήριο της Acciona Trasmediterránea μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Ίμπιζα. Η Acciona Trasmediterránea πραγματοποιεί 8 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ίμπιζα από το Πάλμα (Μαγιόρκα) και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Acciona Trasmediterránea
2 ώρες 20 λεπτά
8 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Grandi Navi Veloci Πάλμα (Μαγιόρκα) Ίμπιζα
Grandi Navi Veloci
Η Grandi Navi Veloci είναι ιταλική εταιρεία και ένας από τους ηγέτες στις επιβατικές μεταφορές στη Μεσόγειο. Εξυπηρετεί την Ιταλία (Σικελία και Σαρδηνία), την Ισπανία, την Τυνησία, την Αλγερία, τη Γαλλία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάλμα (Μαγιόρκα)-Ίμπιζα και να κλείσετε το εισιτήριο της Grandi Navi Veloci μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Ίμπιζα. Περισσότερες πληροφορίες για την Grandi Navi Veloci
Baleària Πάλμα (Μαγιόρκα) Ίμπιζα
Baleària
Η Baleària ιδρύθηκε το 1997 και είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βαλένθια της Ισπανίας. Προσφέρει διασταυρώσεις προς διάφορους προορισμούς στην Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάλμα (Μαγιόρκα)-Ίμπιζα και να κλείσετε το εισιτήριο της Baleària μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Ίμπιζα. Η Baleària πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την ημέρα για Ίμπιζα από το Πάλμα (Μαγιόρκα) και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Baleària
2 ώρες
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Trasmed Πάλμα (Μαγιόρκα) Ίμπιζα
Trasmed
Η Trasmed λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ισπανία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Πάλμα (Μαγιόρκα) και του Ίμπιζα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Πάλμα (Μαγιόρκα)-Ίμπιζα και να κλείσετε το εισιτήριο της Trasmed μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Ίμπιζα. Περισσότερες πληροφορίες για την Trasmed

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Πάλμα (Μαγιόρκα); Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ίμπιζα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Πάλμα (Μαγιόρκα)

Τα πλοία της Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària ή Trasmed αναχωρούν για το Ίμπιζα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Πάλμα (Μαγιόρκα):

Palma de Mallorca
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ίμπιζα

Τα πλοία της Trasmed, Baleària, Grandi Navi Veloci ή Acciona Trasmediterránea φτάνουν στο Ίμπιζα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Ibiza Eivissa
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Πάλμα (Μαγιόρκα) προς Ίμπιζα
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Πάλμα (Μαγιόρκα) για το Ίμπιζα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες για να καλύψετε τα 128 km μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Ίμπιζα.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Ίμπιζα) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària και Trasmed). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Ίμπιζα.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Ίμπιζα: Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària και Trasmed.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Πάλμα (Μαγιόρκα) Ίμπιζα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Πάλμα (Μαγιόρκα) και Ίμπιζα, θα διανύσετε 128 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Πάλμα (Μαγιόρκα) προς το Ίμπιζα, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 54 € για τη χαμηλότερη, έως 243 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 119 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στις 08:00 με προορισμό το Ίμπιζα.

Το τελευταίο πλοίο για Ίμπιζα αναχωρεί από το Πάλμα (Μαγιόρκα) συνήθως στις 16:30.

Ζήστε μια εμπειρία από το Πάλμα (Μαγιόρκα) προς το Ίμπιζα με το πλοίο

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στο Ίμπιζα, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Πάλμα (Μαγιόρκα) Ίμπιζα με τα πλοία Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus ή Acciona Trasmediterránea, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Πάλμα (Μαγιόρκα) έως την αποβίβαση στο Ίμπιζα. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Πάλμα (Μαγιόρκα) και το Ίμπιζα.

Αναχώρηση από το Πάλμα (Μαγιόρκα) με πλοίο

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Πάλμα (Μαγιόρκα) Ίμπιζα, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Πάλμα (Μαγιόρκα) / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Πάλμα (Μαγιόρκα) εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària ή Trasmed. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Πάλμα (Μαγιόρκα) - Ίμπιζα / Στο Πάλμα (Μαγιόρκα), παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Trasmed, Baleària, Grandi Navi Veloci ή Acciona Trasmediterránea στον τερματικό σταθμό του Πάλμα (Μαγιόρκα). Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Ίμπιζα / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Πάλμα (Μαγιόρκα) που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària ή Trasmed θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Διασχίζοντας το Πάλμα (Μαγιόρκα) προς το Ίμπιζα: επί του πλοίου...

Στο πλοίο της Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària ή Trasmed, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Το Ίμπιζα είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Ίμπιζα:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Ίμπιζα / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Ίμπιζα από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Πάλμα (Μαγιόρκα) στο Ίμπιζα με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Ίμπιζα.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Ίμπιζα / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Ίμπιζα δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Ίμπιζα σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης