Ταξιδεύοντας με πλοίο από Ναντόρ προς Ανδαλουσία

Το ταξίδι με πλοίο από Ναντόρ προς Ανδαλουσία είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Ναντόρ Ανδαλουσία εκτελούνται από 4 ναυτιλιακές εταιρείες (Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas ή Grandi Navi Veloci) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Motril, Αλμερία και Ναντόρ.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Ναντόρ Ανδαλουσία, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas και Grandi Navi Veloci.

Η γρηγορότερη διέλευση διαρκεί 5 ώρες 30 λεπτά (Ναντόρ - Αλμερία) για μια απόσταση 189 km και η μεγαλύτερη 6 ώρες (Ναντόρ - Αλμερία) για μια απόσταση 189 km.

Πλοία Ναντόρ Ανδαλουσία σε αριθμούς

Χώρες
Μαρόκο
Ισπανία
Αριθμός διασταυρώσεων
5 διασταυρώσεις την ημέρα
Αριθμός λιμένων
3
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
2
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
4
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Τα πιο δημοφιλή δρομολόγια Ναντόρ Ανδαλουσία

Αναζητήστε στη Vivanoda τα φθηνότερα, μεγαλύτερα και συχνότερα δρομολόγια πλοίων Ναντόρ Ανδαλουσία. Συγκρίνετε τις προσφορές Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas και Grandi Navi Veloci και κλείστε το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο Ναντόρ Ανδαλουσία.

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Ναντόρ - Ανδαλουσία

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Ναντόρ προς Ανδαλουσία; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Ναντόρ και Ανδαλουσία. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Grandi Navi Veloci, Naviera Armas, Baleària ή Acciona Trasmediterránea προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Ναντόρ, Αλμερία ή Motril χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ναντόρ Ανδαλουσία που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas ή Grandi Navi Veloci. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 2 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Ναντόρ και Ανδαλουσία!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Ναντόρ Ανδαλουσία - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Ναντόρ σε Ανδαλουσία

Ανδαλουσία: Άφιξη με φέρι από Ναντόρ και εξερεύνηση της περιοχής

Ξεκινήστε το ταξίδι σας από το λιμάνι της Μάλαγα, μιας ζωντανής και ηλιόλουστης πόλης. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την Αλκαζάμπα, ένα μαυριτανικό φρούριο με εκπληκτική θέα στην πόλη. Περπατήστε κατά μήκος της πολυσύχναστης παραλιακής λεωφόρου και δοκιμάστε τα περίφημα "espetos de sardinas", νόστιμα κεμπάπ σαρδέλας στα κάρβουνα. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τα μουσεία Πικάσο και Thyssen για μια καλλιτεχνική εμπειρία.

Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε προς τη γοητευτική πόλη του Κάντιθ, μόλις λίγα χιλιόμετρα από το λιμάνι της Ταρίφα. Εξερευνήστε τα γραφικά δρομάκια της παλιάς συνοικίας και απολαύστε τη μοναδική ατμόσφαιρα αυτής της παραθαλάσσιας πόλης. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τον μεγαλοπρεπή καθεδρικό ναό και το επιβλητικό κάστρο του Σαν Σεμπαστιάν. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τις υπέροχες αμμώδεις παραλίες και τα κρυστάλλινα νερά. Το Καντίζ είναι επίσης διάσημο για το ζωντανό καρναβάλι του, μια πολύχρωμη και εορταστική εμπειρία!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None