Προτεινόμενη διαδρομή
Ναντόρ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Αλμερία με πλοίο
Αλμερία
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ναντόρ
Ταξιδέψτε με πλοίο για Motril
Motril
Ταξιδέψτε με πλοίο για Melilla
Melilla
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αλμερία
Αλμερία
Δείτε τιμές
Ναντόρ
Ταξιδέψτε με πλοίο για Motril
Motril
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Γρανάδα
Γρανάδα
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Αλμερία
Αλμερία
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ναντόρ στο Αλμερία με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ναντόρ για Αλμερία? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ναντόρ για το Αλμερία είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ναντόρ προς το Αλμερία μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ναντόρ προς το Αλμερία όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci ή FRS Iberia. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ναντόρ Αλμερία που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Naviera Armas ή Baleària προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ναντόρ προς Αλμερία, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ναντόρ προς Αλμερία

Λιμάνι αναχώρησης
Ναντόρ
Μαρόκο
Λιμάνι άφιξης
Αλμερία
Ισπανία
Ανδαλουσία
Απόσταση
189 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci, FRS Iberia
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
5 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ναντόρ Αλμερία: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ναντόρ για Αλμερία, θα βρείτε εισιτήρια από 40 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 399 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ναντόρ προς Αλμερία είναι 171 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ναντόρ για το Αλμερία είναι 6 ώρες 9 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 9 ώρες 1 λεπτά για να φτάσουν στο Αλμερία, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Αλμερία σε 5 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ναντόρ στις 07:00. Το τελευταίο πλοίο για το Αλμερία αναχωρεί από το λιμάνι του Ναντόρ στις 23:59.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ναντόρ προς το Αλμερία
171 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ναντόρ Αλμερία (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
40 € - 399 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ναντόρ Αλμερία
6 ώρες 9 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Αλμερία
07:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Αλμερία
23:59
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Αλμερία
05:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Αλμερία
22:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ναντόρ προς το Αλμερία;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ναντόρ προς το Αλμερία μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Αλμερία. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ναντόρ προς το Αλμερία είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Ναντόρ-Αλμερία με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Αλμερία.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Ναντόρ Αλμερία, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Naviera Armas ή Baleària, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Ναντόρ στο Αλμερία από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Ναντόρ, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Αυτό το θαλάσσιο ταξίδι μεταξύ Ναντόρ και Αλμερία θα μείνει αξέχαστη στιγμή για τα παιδιά σας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ναντόρ και Αλμερία;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ναντόρ και Αλμερία με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Naviera Armas ή Baleària, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Acciona Trasmediterránea Ναντόρ Αλμερία
Acciona Trasmediterránea
Η Acciona Trasmediterránea ιδρύθηκε το 1989 και εδρεύει στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τις μεσογειακές περιοχές της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ναντόρ-Αλμερία και να κλείσετε το εισιτήριο της Acciona Trasmediterránea μεταξύ Ναντόρ και Αλμερία. Η Acciona Trasmediterránea πραγματοποιεί 6 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Αλμερία από το Ναντόρ και ο χρόνος ταξιδιού είναι 6 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Acciona Trasmediterránea
6 ώρες
6 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Grandi Navi Veloci Ναντόρ Αλμερία
Grandi Navi Veloci
Η Grandi Navi Veloci είναι ιταλική εταιρεία και ένας από τους ηγέτες στις επιβατικές μεταφορές στη Μεσόγειο. Εξυπηρετεί την Ιταλία (Σικελία και Σαρδηνία), την Ισπανία, την Τυνησία, την Αλγερία, τη Γαλλία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ναντόρ-Αλμερία και να κλείσετε το εισιτήριο της Grandi Navi Veloci μεταξύ Ναντόρ και Αλμερία. Περισσότερες πληροφορίες για την Grandi Navi Veloci
Naviera Armas Ναντόρ Αλμερία
Naviera Armas
Η Naviera Armas είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφη, στις Κανάριες Νήσους. Ιδρύθηκε το 1971 και προσφέρει διασταυρώσεις σε διάφορους προορισμούς στις Κανάριες Νήσους, την Ισπανία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ναντόρ-Αλμερία και να κλείσετε το εισιτήριο της Naviera Armas μεταξύ Ναντόρ και Αλμερία. Η Naviera Armas πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Αλμερία από το Ναντόρ και ο χρόνος ταξιδιού είναι 5 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Naviera Armas
5 ώρες 30 λεπτά
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Baleària Ναντόρ Αλμερία
Baleària
Η Baleària ιδρύθηκε το 1997 και είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βαλένθια της Ισπανίας. Προσφέρει διασταυρώσεις προς διάφορους προορισμούς στην Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ναντόρ-Αλμερία και να κλείσετε το εισιτήριο της Baleària μεταξύ Ναντόρ και Αλμερία. Η Baleària πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την ημέρα για Αλμερία από το Ναντόρ και ο χρόνος ταξιδιού είναι 5 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Baleària
5 ώρες 50 λεπτά
3 διασταυρώσεις την ημέρα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ναντόρ; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Αλμερία;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ναντόρ

Τα πλοία της Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Naviera Armas ή Baleària αναχωρούν για το Αλμερία από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ναντόρ:

Nador
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Αλμερία

Τα πλοία της Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci ή Acciona Trasmediterránea φτάνουν στο Αλμερία από τα ακόλουθα λιμάνια:

Almeria
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ναντόρ για το Αλμερία, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 5 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 189 km μεταξύ Ναντόρ και Αλμερία.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ναντόρ και Αλμερία) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Naviera Armas και Baleària). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Ναντόρ και Αλμερία.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ναντόρ και Αλμερία: Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Naviera Armas και Baleària.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci, FRS Iberia.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci, FRS Iberia στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ναντόρ Αλμερία, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ναντόρ και Αλμερία, θα διανύσετε 189 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ναντόρ προς το Αλμερία, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 40 € για τη χαμηλότερη, έως 399 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 171 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ναντόρ στις 07:00 με προορισμό το Αλμερία.

Το τελευταίο πλοίο για Αλμερία αναχωρεί από το Ναντόρ συνήθως στις 23:59.

Η εμπειρία σας από το Ναντόρ προς το Αλμερία

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Ναντόρ στο Αλμερία. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci ή FRS Iberia, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Ναντόρ έως την αποβίβαση στο Αλμερία. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Ναντόρ και το Αλμερία.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Ναντόρ

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Ναντόρ Αλμερία:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Ναντόρ / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Ναντόρ εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Naviera Armas ή Baleària. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Ναντόρ - Αλμερία / Πηγαίνετε στο γκισέ της Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci ή Acciona Trasmediterránea στον τερματικό σταθμό του Ναντόρ για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Αλμερία / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Ναντόρ που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Baleària, Naviera Armas, Grandi Navi Veloci ή Acciona Trasmediterránea θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Ναντόρ και Αλμερία

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Naviera Armas ή Baleària όπως επιθυμεί. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Αλμερία

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Αλμερία:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Αλμερία / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Αλμερία από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Αλμερία.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Αλμερία / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Αλμερία είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Αλμερία αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης