Προτεινόμενη διαδρομή
Μέστα (Χίος)
Ταξιδέψτε απευθείας στο Καβάλα με πλοίο
Καβάλα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μέστα (Χίος)
Ταξιδέψτε με πλοίο για Λήμνος
Λήμνος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Καβάλα
Καβάλα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Μέστα (Χίος) στο Καβάλα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Μέστα (Χίος) για Καβάλα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Μέστα (Χίος) για το Καβάλα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Μέστα (Χίος) προς το Καβάλα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Μέστα (Χίος) προς το Καβάλα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways, Sea Jets ή Aegean Sea Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Μέστα (Χίος) Καβάλα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Sea Jets προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Μέστα (Χίος) προς Καβάλα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Μέστα (Χίος) προς Καβάλα

Λιμάνι αναχώρησης
Μέστα (Χίος)
Ελλάδα
Λιμάνι άφιξης
Καβάλα
Ελλάδα
Απόσταση
322 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Μέστα (Χίος) προς το Καβάλα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Μέστα (Χίος) προς το Καβάλα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Καβάλα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Μέστα (Χίος) προς το Καβάλα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Μέστα (Χίος) στο Καβάλα, ένα επαγγελματικό και εξυπηρετικό πλήρωμα θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Μπορείτε να βρείτε ένα "σημείο πληροφοριών" στο πλοίο, κυρίως στο κύριο κατάστρωμα.
Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Μέστα (Χίος) στο Καβάλα με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Καβάλα για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Μέστα (Χίος) στο Καβάλα. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Μέστα (Χίος) Καβάλα με τη Sea Jets, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μέστα (Χίος) και Καβάλα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Μέστα (Χίος) και Καβάλα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Sea Jets, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Sea Jets Μέστα (Χίος) Καβάλα
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μέστα (Χίος)-Καβάλα και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Μέστα (Χίος) και Καβάλα. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Μέστα (Χίος); Από πού φθάνουν τα πλοία στο Καβάλα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Μέστα (Χίος)

Τα πλοία της Sea Jets αναχωρούν για το Καβάλα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Μέστα (Χίος):

Mesta (Chios)
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Καβάλα

Τα πλοία της Sea Jets φτάνουν στο Καβάλα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Kavala
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Μέστα (Χίος) προς Καβάλα
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Μέστα (Χίος) και Καβάλα: Sea Jets.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Μέστα (Χίος) Καβάλα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Μέστα (Χίος) και Καβάλα, θα διανύσετε 322 km.

Πώς είναι η διέλευση από το Μέστα (Χίος) προς το Καβάλα;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Μέστα (Χίος) και Καβάλα. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Hellenic Seaways, Sea Jets ή Aegean Sea Lines, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Μέστα (Χίος) έως την αποβίβαση στο Καβάλα. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Μέστα (Χίος) και το Καβάλα.

Αναχώρηση από το Μέστα (Χίος) με πλοίο

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Μέστα (Χίος) Καβάλα:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Μέστα (Χίος) / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Μέστα (Χίος) αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Sea Jets. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Μέστα (Χίος) - Καβάλα / Στον τερματικό σταθμό του Μέστα (Χίος), αναζητήστε τα γκισέ της Sea Jets και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Καβάλα / Από τον τερματικό σταθμό του Μέστα (Χίος) θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Sea Jets θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Μέστα (Χίος) προς το Καβάλα

Στα πλοία της Sea Jets, υπάρχει κάτι για όλους. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Καβάλα

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Καβάλα:

  • Το λιμάνι του Καβάλα είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Καβάλα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Καβάλα από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Μέστα (Χίος) στο Καβάλα με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Καβάλα.
  • Αφήστε το πλοίο και το Καβάλα είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Καβάλα μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Καβάλα έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης