Προτεινόμενη διαδρομή
Μέστα (Χίος)
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λήμνος με πλοίο
Λήμνος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μέστα (Χίος)
Ταξιδέψτε με πλοίο για Άγιος Ευστράτιος
Άγιος Ευστράτιος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Λήμνος
Λήμνος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Μέστα (Χίος) στο Λήμνος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Μέστα (Χίος) για Λήμνος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Μέστα (Χίος) για το Λήμνος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Μέστα (Χίος) προς το Λήμνος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Μέστα (Χίος) προς το Λήμνος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways, Sea Jets ή Aegean Sea Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Μέστα (Χίος) Λήμνος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways ή Sea Jets προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Μέστα (Χίος) προς Λήμνος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Μέστα (Χίος) προς Λήμνος

Λιμάνι αναχώρησης
Μέστα (Χίος)
Ελλάδα
Λιμάνι άφιξης
Λήμνος
Ελλάδα
Απόσταση
193 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Μέστα (Χίος) προς το Λήμνος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Μέστα (Χίος) προς το Λήμνος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Λήμνος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Μέστα (Χίος) προς το Λήμνος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Κατά γενικό κανόνα, ένα ταξίδι από το Μέστα (Χίος) στο Λήμνος είναι πολύ πιο γρήγορο με αεροπλάνο. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Μέστα (Χίος)-Λήμνος με το πλοίο της Sea Jets ή Hellenic Seaways, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Ποτέ δεν θα έχετε τόση ελευθερία και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια μιας πτήσης!
Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και η κράτηση καμπίνας για τη διέλευση από το Μέστα (Χίος) στο Λήμνος είναι προαιρετική, είναι μια άνεση που πρέπει να απολαύσετε. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.
Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Μέστα (Χίος) στο Λήμνος, ένα επαγγελματικό και εξυπηρετικό πλήρωμα θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μέστα (Χίος) και Λήμνος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Μέστα (Χίος) και Λήμνος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways ή Sea Jets, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Μέστα (Χίος) Λήμνος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μέστα (Χίος)-Λήμνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Μέστα (Χίος) και Λήμνος. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
Sea Jets Μέστα (Χίος) Λήμνος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μέστα (Χίος)-Λήμνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Μέστα (Χίος) και Λήμνος. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Μέστα (Χίος); Από πού φθάνουν τα πλοία στο Λήμνος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Μέστα (Χίος)

Τα πλοία της Hellenic Seaways ή Sea Jets αναχωρούν για το Λήμνος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Μέστα (Χίος):

Mesta (Chios)
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Λήμνος

Τα πλοία της Sea Jets ή Hellenic Seaways φτάνουν στο Λήμνος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Limnos (Myrina)
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Μέστα (Χίος) προς Λήμνος
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Μέστα (Χίος) και Λήμνος: Hellenic Seaways και Sea Jets.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Μέστα (Χίος) Λήμνος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Μέστα (Χίος) και Λήμνος, θα διανύσετε 193 km.

Πώς είναι η διαδρομή από το Μέστα (Χίος) στο Λήμνος;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Μέστα (Χίος) στο Λήμνος. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Μέστα (Χίος) Λήμνος με τα πλοία Hellenic Seaways, Sea Jets ή Aegean Sea Lines, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Μέστα (Χίος) έως την αποβίβαση στο Λήμνος. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Μέστα (Χίος) και το Λήμνος.

Αναχώρηση από το Μέστα (Χίος) με πλοίο

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Μέστα (Χίος) Λήμνος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Μέστα (Χίος) / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Μέστα (Χίος) αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Sea Jets ή Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Μέστα (Χίος) - Λήμνος / Πηγαίνετε στο γκισέ της Sea Jets ή Hellenic Seaways στον τερματικό σταθμό του Μέστα (Χίος) για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Λήμνος / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Μέστα (Χίος) που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Hellenic Seaways ή Sea Jets θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Μέστα (Χίος) και Λήμνος

Στο πλοίο της Sea Jets ή Hellenic Seaways, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το Λήμνος είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Λήμνος:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Λήμνος / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Λήμνος από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Λήμνος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Λήμνος είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Λήμνος μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Λήμνος αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης