Προτεινόμενη διαδρομή
Λιβόρνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Παλέρμο με πλοίο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
Παλέρμο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λιβόρνο
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Σιβιταβέκια
Σιβιταβέκια
Ταξιδέψτε με πλοίο για Παλέρμο
Παλέρμο
Δείτε τιμές
Λιβόρνο
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Παλέρμο
Παλέρμο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Λιβόρνο στο Παλέρμο με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Λιβόρνο για Παλέρμο? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Λιβόρνο για το Παλέρμο είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Λιβόρνο προς το Παλέρμο μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Λιβόρνο προς το Παλέρμο όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines ή SNAV. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Λιβόρνο Παλέρμο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Grandi Navi Veloci ή Grimaldi Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Λιβόρνο προς Παλέρμο, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Λιβόρνο προς Παλέρμο

Λιμάνι αναχώρησης
Λιβόρνο
Ιταλία
Τοσκάνη
Λιμάνι άφιξης
Παλέρμο
Ιταλία
Σικελία
Απόσταση
657 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines, SNAV
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
18 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Λιβόρνο Παλέρμο: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Λιβόρνο για Παλέρμο, θα βρείτε εισιτήρια από 40 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 390 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Λιβόρνο προς Παλέρμο είναι 119 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Λιβόρνο για το Παλέρμο είναι 19 ώρες 40 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 20 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Παλέρμο, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Παλέρμο σε 19 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Λιβόρνο στις 18:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Λιβόρνο προς το Παλέρμο
119 €
Εύρος τιμών των πλοίων Λιβόρνο Παλέρμο (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
40 € - 390 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Λιβόρνο Παλέρμο
19 ώρες 40 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Παλέρμο
18:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Παλέρμο
14:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Παλέρμο
15:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Λιβόρνο προς το Παλέρμο;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Λιβόρνο προς το Παλέρμο μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Παλέρμο. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Λιβόρνο προς το Παλέρμο είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής Λιβόρνο-Παλέρμο, από την επιβίβαση στο λιμάνι του Λιβόρνο έως την αποβίβαση στο Παλέρμο, εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της Grandi Navi Veloci ή Grimaldi Lines είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Μπορείτε να βρείτε ένα "σημείο πληροφοριών" στο πλοίο, κυρίως στο κύριο κατάστρωμα.
Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Λιβόρνο στο Παλέρμο. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Λιβόρνο Παλέρμο με τη Grimaldi Lines ή Grandi Navi Veloci, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Λιβόρνο στο Παλέρμο από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Λιβόρνο, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Αυτό το θαλάσσιο ταξίδι μεταξύ Λιβόρνο και Παλέρμο θα μείνει αξέχαστη στιγμή για τα παιδιά σας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Λιβόρνο και Παλέρμο;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Λιβόρνο και Παλέρμο με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Grandi Navi Veloci ή Grimaldi Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Grandi Navi Veloci Λιβόρνο Παλέρμο
Grandi Navi Veloci
Η Grandi Navi Veloci είναι ιταλική εταιρεία και ένας από τους ηγέτες στις επιβατικές μεταφορές στη Μεσόγειο. Εξυπηρετεί την Ιταλία (Σικελία και Σαρδηνία), την Ισπανία, την Τυνησία, την Αλγερία, τη Γαλλία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λιβόρνο-Παλέρμο και να κλείσετε το εισιτήριο της Grandi Navi Veloci μεταξύ Λιβόρνο και Παλέρμο. Περισσότερες πληροφορίες για την Grandi Navi Veloci
Grimaldi Lines Λιβόρνο Παλέρμο
Grimaldi Lines
Η Grimaldi Lines ιδρύθηκε το 1947 και εδρεύει στη Νάπολη της Ιταλίας. Προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς διάφορους προορισμούς στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λιβόρνο-Παλέρμο και να κλείσετε το εισιτήριο της Grimaldi Lines μεταξύ Λιβόρνο και Παλέρμο. Η Grimaldi Lines πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Παλέρμο από το Λιβόρνο και ο χρόνος ταξιδιού είναι 18 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Grimaldi Lines
18 ώρες 50 λεπτά
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Λιβόρνο; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Παλέρμο;

Λιμάνι αναχώρησης στο Λιβόρνο

Τα πλοία της Grandi Navi Veloci ή Grimaldi Lines αναχωρούν για το Παλέρμο από τα ακόλουθα λιμάνια στο Λιβόρνο:

Livorno Calata Tripoli
Χάρτης
Livorno Calata Carrara
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Παλέρμο

Τα πλοία της Grimaldi Lines ή Grandi Navi Veloci φτάνουν στο Παλέρμο από τα ακόλουθα λιμάνια:

Palermo
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Λιβόρνο προς Παλέρμο
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Λιβόρνο για το Παλέρμο, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 18 ώρες 50 λεπτά για να καλύψετε τα 657 km μεταξύ Λιβόρνο και Παλέρμο.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Λιβόρνο και Παλέρμο) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Grandi Navi Veloci και Grimaldi Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Λιβόρνο και Παλέρμο.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Λιβόρνο και Παλέρμο: Grandi Navi Veloci και Grimaldi Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines, SNAV.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Λιβόρνο και Παλέρμο, θα διανύσετε 657 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Λιβόρνο προς το Παλέρμο, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 40 € για τη χαμηλότερη, έως 390 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 119 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Λιβόρνο στις 18:30 με προορισμό το Παλέρμο.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης