Προτεινόμενη διαδρομή
Σιβιταβέκια
Ταξιδέψτε απευθείας στο Παλέρμο με πλοίο, τρένο
Παλέρμο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σιβιταβέκια
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Παλέρμο
Παλέρμο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Σιβιταβέκια στο Παλέρμο με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Σιβιταβέκια για Παλέρμο? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Σιβιταβέκια για το Παλέρμο είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Σιβιταβέκια προς το Παλέρμο μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Σιβιταβέκια προς το Παλέρμο όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η SNAV ή Grandi Navi Veloci. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Σιβιταβέκια Παλέρμο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Grandi Navi Veloci ή SNAV προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Σιβιταβέκια προς Παλέρμο, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Σιβιταβέκια προς Παλέρμο

Λιμάνι αναχώρησης
Σιβιταβέκια
Ιταλία
Λάτιο
Λιμάνι άφιξης
Παλέρμο
Ιταλία
Σικελία
Απόσταση
462 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
SNAV, Grandi Navi Veloci
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
13 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Σιβιταβέκια Παλέρμο: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Σιβιταβέκια για Παλέρμο, θα βρείτε εισιτήρια από 55 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 268 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Σιβιταβέκια προς Παλέρμο είναι 122 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Σιβιταβέκια για το Παλέρμο είναι 13 ώρες 12 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 13 ώρες 45 λεπτά για να φτάσουν στο Παλέρμο, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Παλέρμο σε 12 ώρες 45 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Σιβιταβέκια στις 19:00. Το τελευταίο πλοίο για το Παλέρμο αναχωρεί από το λιμάνι του Σιβιταβέκια στις 19:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Σιβιταβέκια προς το Παλέρμο
122 €
Εύρος τιμών των πλοίων Σιβιταβέκια Παλέρμο (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
55 € - 268 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Σιβιταβέκια Παλέρμο
13 ώρες 12 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Παλέρμο
19:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Παλέρμο
19:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Παλέρμο
07:45
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Παλέρμο
09:15

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Σιβιταβέκια προς το Παλέρμο;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Σιβιταβέκια προς το Παλέρμο μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Παλέρμο. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Σιβιταβέκια προς το Παλέρμο είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής Σιβιταβέκια-Παλέρμο, από την επιβίβαση στο λιμάνι του Σιβιταβέκια έως την αποβίβαση στο Παλέρμο, εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της Grandi Navi Veloci ή SNAV είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Μπορείτε να βρείτε ένα "σημείο πληροφοριών" στο πλοίο, κυρίως στο κύριο κατάστρωμα.
Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Σιβιταβέκια στο Παλέρμο κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Σιβιταβέκια στο Παλέρμο από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Σιβιταβέκια, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Τα παιδιά σας θα θυμούνται για πολύ καιρό το ακτοπλοϊκό ταξίδι από το Σιβιταβέκια στο Παλέρμο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σιβιταβέκια και Παλέρμο;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Σιβιταβέκια και Παλέρμο με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Grandi Navi Veloci ή SNAV, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Grandi Navi Veloci Σιβιταβέκια Παλέρμο
Grandi Navi Veloci
Η Grandi Navi Veloci είναι ιταλική εταιρεία και ένας από τους ηγέτες στις επιβατικές μεταφορές στη Μεσόγειο. Εξυπηρετεί την Ιταλία (Σικελία και Σαρδηνία), την Ισπανία, την Τυνησία, την Αλγερία, τη Γαλλία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σιβιταβέκια-Παλέρμο και να κλείσετε το εισιτήριο της Grandi Navi Veloci μεταξύ Σιβιταβέκια και Παλέρμο. Η Grandi Navi Veloci πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Παλέρμο από το Σιβιταβέκια και ο χρόνος ταξιδιού είναι 13 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Grandi Navi Veloci
13 ώρες 30 λεπτά
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
SNAV Σιβιταβέκια Παλέρμο
SNAV
Η SNAV είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία με έδρα την Ιταλία που προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ιταλικών νησιών και λιμανιών της ηπειρωτικής Ιταλίας, καθώς και διεθνείς υπηρεσίες προς την Κροατία και την Αλβανία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Σιβιταβέκια-Παλέρμο και να κλείσετε το εισιτήριο της SNAV μεταξύ Σιβιταβέκια και Παλέρμο. Περισσότερες πληροφορίες για την SNAV

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Σιβιταβέκια; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Παλέρμο;

Λιμάνι αναχώρησης στο Σιβιταβέκια

Τα πλοία της Grandi Navi Veloci ή SNAV αναχωρούν για το Παλέρμο από τα ακόλουθα λιμάνια στο Σιβιταβέκια:

Civitavecchia
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Παλέρμο

Τα πλοία της SNAV ή Grandi Navi Veloci φτάνουν στο Παλέρμο από τα ακόλουθα λιμάνια:

Palermo
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Σιβιταβέκια για το Παλέρμο, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 13 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 462 km μεταξύ Σιβιταβέκια και Παλέρμο.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Σιβιταβέκια και Παλέρμο) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Grandi Navi Veloci και SNAV). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Σιβιταβέκια και Παλέρμο.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Σιβιταβέκια και Παλέρμο: Grandi Navi Veloci και SNAV.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις SNAV, Grandi Navi Veloci.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Σιβιταβέκια και Παλέρμο, θα διανύσετε 462 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Σιβιταβέκια προς το Παλέρμο, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 55 € για τη χαμηλότερη, έως 268 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 122 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Σιβιταβέκια στις 19:00 με προορισμό το Παλέρμο.

Το τελευταίο πλοίο για Παλέρμο αναχωρεί από το Σιβιταβέκια συνήθως στις 19:30.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης