Προτεινόμενη διαδρομή
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ουέλβα με πλοίο
Ουέλβα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ταξιδέψτε με πλοίο για Arrecife
Arrecife
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ουέλβα
Ουέλβα
Δείτε τιμές
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Σεβίλλη
Σεβίλλη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Ουέλβα
Ουέλβα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Ουέλβα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια για Ουέλβα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια για το Ουέλβα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Ουέλβα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Ουέλβα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Naviera Armas, Fred Olsen Express ή Acciona Trasmediterránea. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Ουέλβα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Fred Olsen Express ή Naviera Armas προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς Ουέλβα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς Ουέλβα

Λιμάνι αναχώρησης
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Λιμάνι άφιξης
Ουέλβα
Ισπανία
Ανδαλουσία
Απόσταση
1284 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Naviera Armas, Fred Olsen Express, Acciona Trasmediterránea
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
45 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Ουέλβα: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια για Ουέλβα, θα βρείτε εισιτήρια από 117 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 527 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς Ουέλβα είναι 304 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια για το Ουέλβα είναι 29 ώρες 15 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 35 ώρες 45 λεπτά για να φτάσουν στο Ουέλβα, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ουέλβα σε 17 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στις 06:45. Το τελευταίο πλοίο για το Ουέλβα αναχωρεί από το λιμάνι του Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στις 13:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Ουέλβα
304 €
Εύρος τιμών των πλοίων Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Ουέλβα (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
117 € - 527 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Ουέλβα
29 ώρες 15 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ουέλβα
06:45
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Ουέλβα
13:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ουέλβα
07:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Ουέλβα
20:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Ουέλβα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Ουέλβα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ουέλβα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Ουέλβα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, μόλις βγείτε από το λιμάνι, κάντε μια βόλτα στο κατάστρωμα του πλοίου της Fred Olsen Express ή Naviera Armas και απολαύστε το θαλασσινό σπρέι και τον αναζωογονητικό, εμπλουτισμένο με οξυγόνο θαλάσσιο αέρα: μια πραγματική θεραπεία θαλασσοθεραπείας και πολύ αποτελεσματική για τον αερισμό των πνευμόνων! Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Ουέλβα νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Ουέλβα με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Ουέλβα.
Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Είναι γνωστό ότι ζούμε σε μια κοινωνία όπου τα πάντα πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα, όλο και πιο γρήγορα. Κι όμως, θα απολαύσετε τον απόπλου από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με ένα πλοίο της Fred Olsen Express ή Naviera Armas που θα διανύσει τα 1284 km μέχρι το Ουέλβα με ταχύτητα μικρότερη από 40 χλμ/ώρα. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Ουέλβα τόσο γρήγορα!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ουέλβα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ουέλβα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Fred Olsen Express ή Naviera Armas, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Fred Olsen Express Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Ουέλβα
Fred Olsen Express
Η Fred Olsen Express είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στο Λας Πάλμας των Καναρίων Νήσων και προσφέρει δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ισπανία και την Πορτογαλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια-Ουέλβα και να κλείσετε το εισιτήριο της Fred Olsen Express μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ουέλβα. Η Fred Olsen Express πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ουέλβα από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και ο χρόνος ταξιδιού είναι 45 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Fred Olsen Express
45 ώρες 30 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Naviera Armas Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Ουέλβα
Naviera Armas
Η Naviera Armas είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφη, στις Κανάριες Νήσους. Ιδρύθηκε το 1971 και προσφέρει διασταυρώσεις σε διάφορους προορισμούς στις Κανάριες Νήσους, την Ισπανία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια-Ουέλβα και να κλείσετε το εισιτήριο της Naviera Armas μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ουέλβα. Περισσότερες πληροφορίες για την Naviera Armas

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ουέλβα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Τα πλοία της Fred Olsen Express ή Naviera Armas αναχωρούν για το Ουέλβα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια:

la Luz
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ουέλβα

Τα πλοία της Naviera Armas ή Fred Olsen Express φτάνουν στο Ουέλβα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Palos de la Frontera
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς Ουέλβα
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια για το Ουέλβα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 45 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 1284 km μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ουέλβα.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ουέλβα) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Fred Olsen Express και Naviera Armas). Επί του παρόντος, υπάρχουν 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ουέλβα.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ουέλβα: Fred Olsen Express και Naviera Armas.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Naviera Armas, Fred Olsen Express, Acciona Trasmediterránea.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Ουέλβα, θα διανύσετε 1284 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Ουέλβα, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 117 € για τη χαμηλότερη, έως 527 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 304 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στις 06:45 με προορισμό το Ουέλβα.

Το τελευταίο πλοίο για Ουέλβα αναχωρεί από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια συνήθως στις 13:30.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης