Προτεινόμενη διαδρομή
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ταξιδέψτε απευθείας στο Arrecife με πλοίο
Arrecife
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Πουέρτο ντελ Ροζάριο
Ταξιδέψτε με πλοίο για Arrecife
Arrecife
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στο Arrecife με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια για Arrecife? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια για το Arrecife είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Arrecife μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Arrecife όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas ή Fred Olsen Express. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Arrecife που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Fred Olsen Express, Naviera Armas ή Acciona Trasmediterránea προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς Arrecife, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς Arrecife

Λιμάνι αναχώρησης
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Λιμάνι άφιξης
Arrecife
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Απόσταση
204 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
3 ώρες 40 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Arrecife: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια για Arrecife, θα βρείτε εισιτήρια από 77 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 172 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς Arrecife είναι 124 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια για το Arrecife είναι 6 ώρες 59 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 10 ώρες για να φτάσουν στο Arrecife, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Arrecife σε 5 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στις 09:30. Το τελευταίο πλοίο για το Arrecife αναχωρεί από το λιμάνι του Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στις 23:50.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Arrecife
124 €
Εύρος τιμών των πλοίων Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Arrecife (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
77 € - 172 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Arrecife
6 ώρες 59 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Arrecife
09:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Arrecife
23:50
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Arrecife
06:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Arrecife
22:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Arrecife;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Arrecife μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Arrecife. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Arrecife είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με το τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, συχνά εφαρμόζεται η υπέρβαση του ενός δωρεάν αποσκευής και κάθε επιπλέον αποσκευή δημιουργεί πρόσθετο κόστος. Στο πλοίο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Arrecife, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, εντός της χωρητικότητας του οχήματός σας. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Arrecife. Ωστόσο, πολλά πλοία παρέχουν χώρο αποθήκευσης αποσκευών για τους πεζούς επιβάτες. Ενημερωθείτε από την Fred Olsen Express, Naviera Armas ή Acciona Trasmediterránea.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Arrecife, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Fred Olsen Express, Naviera Armas ή Acciona Trasmediterránea, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο θαλασσινός αέρας έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Κατά τη διάρκεια του πλου Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια-Arrecife, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Fred Olsen Express, Naviera Armas ή Acciona Trasmediterránea για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Arrecife γεμάτοι ενέργεια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Arrecife;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Arrecife με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Fred Olsen Express, Naviera Armas ή Acciona Trasmediterránea, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Fred Olsen Express Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Arrecife
Fred Olsen Express
Η Fred Olsen Express είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στο Λας Πάλμας των Καναρίων Νήσων και προσφέρει δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ισπανία και την Πορτογαλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια-Arrecife και να κλείσετε το εισιτήριο της Fred Olsen Express μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Arrecife. Η Fred Olsen Express πραγματοποιεί 13 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Arrecife από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Fred Olsen Express
3 ώρες 40 λεπτά
13 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Naviera Armas Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Arrecife
Naviera Armas
Η Naviera Armas είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφη, στις Κανάριες Νήσους. Ιδρύθηκε το 1971 και προσφέρει διασταυρώσεις σε διάφορους προορισμούς στις Κανάριες Νήσους, την Ισπανία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια-Arrecife και να κλείσετε το εισιτήριο της Naviera Armas μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Arrecife. Η Naviera Armas πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Arrecife από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και ο χρόνος ταξιδιού είναι 5 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Naviera Armas
5 ώρες
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Acciona Trasmediterránea Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Arrecife
Acciona Trasmediterránea
Η Acciona Trasmediterránea ιδρύθηκε το 1989 και εδρεύει στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τις μεσογειακές περιοχές της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια-Arrecife και να κλείσετε το εισιτήριο της Acciona Trasmediterránea μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Arrecife. Η Acciona Trasmediterránea πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Arrecife από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και ο χρόνος ταξιδιού είναι 9 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Acciona Trasmediterránea
9 ώρες 30 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Arrecife;

Λιμάνι αναχώρησης στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Τα πλοία της Fred Olsen Express, Naviera Armas ή Acciona Trasmediterránea αναχωρούν για το Arrecife από τα ακόλουθα λιμάνια στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια:

la Luz
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Arrecife

Τα πλοία της Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas ή Fred Olsen Express φτάνουν στο Arrecife από τα ακόλουθα λιμάνια:

Arrecife
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς Arrecife
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια για το Arrecife, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 3 ώρες 40 λεπτά για να καλύψετε τα 204 km μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Arrecife.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Arrecife) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Fred Olsen Express, Naviera Armas και Acciona Trasmediterránea). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Arrecife.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Arrecife: Fred Olsen Express, Naviera Armas και Acciona Trasmediterránea.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Arrecife, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Arrecife, θα διανύσετε 204 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Arrecife, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 77 € για τη χαμηλότερη, έως 172 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 124 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια στις 09:30 με προορισμό το Arrecife.

Το τελευταίο πλοίο για Arrecife αναχωρεί από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια συνήθως στις 23:50.

Η εμπειρία σας από το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια προς το Arrecife

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Arrecife. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas ή Fred Olsen Express, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια έως την αποβίβαση στο Arrecife. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και το Arrecife.

Επιβίβαση στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια Arrecife, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Fred Olsen Express, Naviera Armas ή Acciona Trasmediterránea) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια - Arrecife / Πηγαίνετε στο γκισέ της Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas ή Fred Olsen Express στον τερματικό σταθμό του Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Arrecife / Από τον τερματικό σταθμό του Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Fred Olsen Express, Naviera Armas ή Acciona Trasmediterránea για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και Arrecife

Στο πλοίο της Fred Olsen Express, Naviera Armas ή Acciona Trasmediterránea, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Το πλοίο πλησιάζει στο Arrecife, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Arrecife:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Arrecife / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Arrecife. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Arrecife από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Arrecife.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Arrecife / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Στο Arrecife δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Τέλος, η παραμονή σας στο Arrecife αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης